Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Слово на спомин

Прес-центр

Новини - Слово на спомин

14.09.2021 20:55

Легендарний гравець «Буковини» Дмитро Білоус відійшов у вічність

Легендарний гравець «Буковини» Дмитро Білоус відійшов у вічність
Чернівецька обласна рада, виконавчий апарат та голова обласної ради Олексій Бойко либоко сумує з приводу смерті легенди буковинського клубу.

Дмитро Іванович користувався великою повагою футбольної спільноти, був справжнім професіоналом, щирою і позитивною людиною. Розділяємо біль тяжкої втрати з сім’єю та друзями та глибоко сумуємо з приводу його смерті. Світла пам’ять про цю чудову людину завжди житиме в серцях людей.



02.07.2021 12:12

Відійшла у вічність Коновалова Ганна Миколаївна

Відійшла у вічність Коновалова Ганна Миколаївна
Чернівецька обласна рада, виконавчий апарат та голова обласної ради Олексій Бойко з глибоким сумом сповіщають, що передчасно відійшла у Вічність директор комунального закладу "Чернівецький обласний центр туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді" Коновалова Ганна Миколаївна.



04.06.2021 10:57

Відійшла у Вічність Каглянчук Ганна Василівна

Відійшла у Вічність Каглянчук Ганна Василівна
Керівництво, колегія, депутатський корпус та виконавчий апарат Чернівецької обласної ради висловлюють щирі співчуття депутату Чернівецької обласної ради Каглянчуку Василю Івановичу з приводу тяжкої, непоправної втрати – смерті матері Ганни Василівни.



13.04.2021 10:12

Співчуття родині загиблого Героя

Співчуття родині загиблого Героя
У зоні проведення ООС агресор забрав життя українського солдата — Ярослава Карлійчука із села Черепківців, що у Глибоцькій територіальній громаді. Чоловікові було 24 роки. Він проходив службу в підрозділі 10-ої окремої гірсько-штурмової бригади у званні старшого солдата.

Чернівецька обласна рада висловлює найглибші співчуття родині полеглого Героя. Буковина пам’ятає імена своїх хоробрих синів.



01.04.2021 15:42

Відійшла у Вічність Шкробанець Ольга Тихонівна

Відійшла у Вічність Шкробанець Ольга Тихонівна
Чернівецька обласна рада, виконавчий апарат та голова обласної ради Олексій Бойко висловлюють щирі співчуття члену колегії, голові постійної комісії з питань охорони здоров’я, праці, соціального захисту населення та підтримки учасників АТО і членів їх сімей Шкробанцю Ігорю Дмитровичу з приводу тяжкої, непоправної втрати – смерті матері Ольги Тихонівни.



29.03.2021 14:58

На знак глибокої шани до життєвого подвигу видатного митця

На знак глибокої шани до життєвого подвигу видатного митця
Сьогодні, 29 березня 2021 року, Буковина проводжала в останню путь свого славного сина, визначного митця, живописця, графіка та фотохудожника Ореста Івановича КРИВОРУЧКА.
Заслужений художник України лауреат численних міжнародних, національних та обласних премій, державних нагород та почесних відзнак, Орест КРИВОРУЧКО зробив неоціненний внесок у скарбницю вітчизняного образотворчого мистецтва.



30.10.2020 09:16

Світлій пам'яті про колегу,товариша,друга

Світлій пам
Керівництво, колегія, депутатський корпус, фракція "Аграрної партії України" та виконавчий апарат Чернівецької обласної ради з глибоким сумом сповіщають, що передчасно відійшов у Вічність депутат Чернівецької обласної ради VII-го скликання, член депутатської фракції Аграрної партії України Михайло Олесійович БАБІЙ.



21.08.2020 21:11

Відійшла у вічність Малишевська Василина Семенівна

Відійшла у вічність Малишевська Василина Семенівна
Керівництво, колегія, депутатський корпус та виконавчий апарат Чернівецької обласної ради висловлюють щирі співчуття члену колегії, голові постійної комісії з охорони здоров'я, праці, соціального захисту населення та підтримки учасників АТО і членів їх сімей Малишевському Ігорю Олександровичу з приводу тяжкої, непоправної втрати – смерті матері Василини Семенівни.



16.08.2020 13:26

Відійшла у вічність Мітрік Віоріка Ауреліянівна

Відійшла у вічність Мітрік Віоріка Ауреліянівна
Керівництво, колегія та депутатський корпус Чернівецької обласної ради висловлюють щирі співчуття депутату Мітріку Степану Івановичу з приводу тяжкої, непоправної втрати – смерті коханої дружини Віоріки Ауреліянівни.



01.04.2020 10:14

Загинув смертю Героя наш мужній краянин Олександр Маланчук

Загинув смертю Героя наш мужній краянин Олександр Маланчук
Керівництво, колегія, депутатський корпус та виконавчий апарат Чернівецької обласної ради глибоко сумують з приводу загибелі під час виконання бойового завдання командира взводу 1-ї гірсько-штурмової роти військової частини А3029 Олександра Маланчука та висловлюють щирі співчуття рідним та близьким загиблого.



29.01.2020 10:13

Відійшла у Вічність Любимська Людмила Костянтинівна

Відійшла у Вічність Любимська Людмила Костянтинівна
Керівництво, колегія та депутатський корпус Чернівецької обласної ради висловлюють щирі співчуття депутату Любимському Василю Олексійовичу з приводу тяжкої, непоправної втрати – смерті коханої дружини Людмили Костянтинівни.

Розділяємо разом з Вами біль втрати, сумуємо разом з Вашими рідними, підтримуємо Вас у годину скорботи. Світлий, душевний спомин про Людмилу Костянтинівну завжди житиме в серцях усіх, хто її знав, любив та поважав.



21.06.2019 09:22

Відійшла у Вічність Лукерія Тодорівна Годнюк

Відійшла у Вічність Лукерія Тодорівна Годнюк
Керівництво, колегія та депутатський корпус Чернівецької обласної ради висловлюють щирі співчуття члену колегії, голові постійної комісії з питань приватизації та управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області Годнюк Любові Олексіївні з приводу тяжкої, непоправної втрати – смерті її матері Лукерії Тодорівни.
На 76-му році життя відійшла у Вічність турботлива берегиня родинного вогнища, дбайлива господиня, мудра, щира та доброзичлива жінка. У ці скорботні дні ми глибоко поділяємо сум і тугу рідних та близьких покійної, які втратили найріднішу, найдорожчу для них людину. Світлий, щемливий спомин про Лукерію Тодорівну Годнюк завжди житиме в серцях усіх, хто її знав, любив та поважав.



06.06.2019 11:57

Відійшов у Вічність Святослав Васильович Мельничук

Відійшов у Вічність Святослав Васильович Мельничук
Керівництво, колегія, депутатський корпус Чернівецької обласної ради глибоко сумують з приводу смерті ветерана національно-визвольних змагань українського народу, багаторічного політкаторжанина, знаного громадсько-політичного діяча, співзасновника та довголітнього очільника Буковинського братства ОУН-УПА, співзасновника та активіста обласного об’єднання ВУТ «Просвіта» імені Т.Г.Шевченка, засновника, диригента та багаторічного керівника аматорського хорового колективу «Гомін Буковини» Святослава Васильовича Мельничука.



13.05.2019 09:16

Відійшов у Вічність Дмитро Васильович Костельний

Відійшов у Вічність Дмитро Васильович Костельний
Керівництво, колегія, депутатський корпус та виконавчий апарат Чернівецької обласної ради глибоко сумують з приводу смерті багаторічного керівника Чернівецького міського товариства політв’язнів та репресованих, який тривалий час перебував у сибірському засланні, кавалера ордену «За заслуги» III ст. Костельного Дмитра Васильовича та висловлюють щирі співчуття побратимам та однодумцям, рідним та близьким покійного. Добрий, світлий спомин про Дмитра Васильовича Костельного завжди житиме в серцях усіх, хто його знав, любив та шанував.



05.02.2019 16:14

На 72-у році життя помер Ярослав Дем’янович Рудик

На 72-у році життя помер Ярослав Дем’янович Рудик
Керівництво, колегія та депутатський корпус Чернівецької обласної ради висловлюють щирі співчуття рідним та близьким Ярослава Дем’яновича Рудика – багаторічного керівника відділу комунального майна виконавчого апарату обласної ради, серце якого перестало битися на 72-у році життя. Ярослав Дем’янович був справжнім патріотом України, авторитетним керівником та мудрим наставником, який присвятив усе своє життя служінню державі, народу та громаді. Добрий, світлий спомин про Ярослава Дем’яновича Рудика назавжди залишиться у серцях тих, хто його знав, поважав та працював з ним.



  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua