Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Здоров'я та спорт

Прес-центр

Новини - Здоров'я та спорт

07.04.2021 11:29

Всесвітній день здоров‘я!

Всесвітній день здоров‘я!
Сьогодні, 7 квітня, відзначають Всесвітній день здоров’я.

Цього дня 1948 року набрав чинності Статут Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ). Щороку ВООЗ обирає певну тему, якій цього дня буде присвячена інформаційна кампанія. Цьогорічна — «Загальне охоплення послугами охорони здоров’я: для всіх і всюди», а гасло звучить як «Здоров’я для всіх і скрізь».

Діяльність держави та зокрема Чернівецької обласної ради направлена на те, аби медицина ставала якомога ближчою, доступнішою та якіснішою для всіх груп населення.

Цього дня хочемо привітати лікарів і висловити їм величезну подяку за щоденний подвиг та ризик, на який вони добровільно йдуть заради порятунку та допомоги пацієнтам.

Бажаємо всім міцного здоров’я. І нехай візити до лікаря носять лише превентивну мету!



11.01.2021 15:27

Чернівецька обласна рада сприяє розвитку спортивної галузі краю

Чернівецька обласна рада сприяє розвитку спортивної галузі краю
У ході розмови з головою Чернівецького обласного відділення Національного Олімпійського комітету України Іваном Гешко були обговорені перспективи розвитку спортивної галузі краю та майбутні проєкти, до яких активно залучатиметься керівництво та депутати обласної ради.



28.04.2016 09:39

Віталій Мельничук: «Необхідно поширювати здоровий спосіб життя та підтримувати розвиток спорту»

Віталій Мельничук: «Необхідно поширювати здоровий спосіб життя та підтримувати розвиток спорту»
Заступник голови обласної ради Віталій Мельничук разом з колегою-депутатом Іваном Апостолюком, який представляє волонтерське об’єднання «Буковинське об’єднання волонтерів», відвідав місце тренування спортивного плавального клубу «Чернівці». Від Чернівецької обласної ради та від ГО «Буковинське об’єднання волонтерів» за наполегливість, волю до перемоги, найкращі результати у крайовому турнірі з плавання серед юніорів та достойний виступ на Всеукраїнських змаганнях вони нагородили перспективних юних спортсменок з плавання 2006-2008 років народження почесними грамотами та подяками.

«Знаючи особисто Сергія Ксеннікова більше 10 років, лише нещодавно, вже після обрання на посаду заступника голови обласної ради, ближче познайомився з тією важливою справою, якою вже більше 5 років займається Сергій Вікторович, - розповів Віталій Мельничук. – Ксенніков, знаний в Україні тренер з плавання, вирішив собі і людям практично довести, що професійний та системний підхід до виховання юних плавців зможе дати вагомі результати. Був створений плавальний клуб «Чернівці», де з дошкільного віку почали займатися діти. Систематичні заняття, правильна методика навчання та глибокий батьківський підхід тренерів до виховання за 5 років дали неймовірні результати.»



20.08.2013 11:58

На відкритті традиційного волейбольного турніру серед команд ветеранів

На відкритті традиційного волейбольного турніру серед команд ветеранів
Голова Чернівецької обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ взяв участь та виступив на урочистій церемонії відкриття традиційного волейбольного турніру серед команд ветеранів, яка відбулась у спортивному комплексі ВАТ «Чернівецький цегельний завод №3». Цього року турнір присвячено 70-літньому ювілею ветерана соціальної сфери, справжнього ентузіаста аматорського волейболу Леоніда Івановича ГОНЧАРУКА. Керівник крайової представницької влади високо оцінив зусилля організаторів турніру та особисто Людмили Михайлівни ВАТАМАНЮК щодо популяризації фізкультури та спорту на теренах Буковини краю. Він щиро привітав ювіляра і висловив захоплення фізичною формою та життєвим ентузіазмом ветерана буковинського волейболу.



10.06.2013 14:27

У Кіцмані відбулись перші обласні змагання депутатів місцевих рад та сільських голів

У Кіцмані відбулись перші обласні змагання депутатів місцевих рад та сільських голів
Голова обласної ради Михайло Гайничеру побував на перших обласних змаганнях депутатів сільських, селищних і районних рад та керівників територіальних громад, які відбулись в Кіцмані. Він щиро привітав учасників змагань, відзначив славні спортивні традиції Кіцманського району та досягнення спортсменів, які тут народились, зауважив, що місце проведення перших обласних змагань вибрано не випадково, та побажав успіхів усім учасникам.
Сільські та селищні голови, депутати сільських, селищних та районних рад з усіх районів області грали у міні-футбол, волейбол, більярд, настільний теніс, шашки та шахи.



16.01.2013 14:48

Відбувся «Новорічний фестиваль з футзалу»

Відбувся «Новорічний фестиваль з футзалу»
З 9 по 13 січня 2013 року в Чернівецькій області за підтримки спортивного комплексу «Олімпія», провідних спортсменів та депутатів місцевих рад від Партії регіонів Матвія Куцака та Михайла Дралюка відбувся «Новорічний фестиваль з футзалу». 36 команд у 4 вікових групах з Чернівецької, Тернопільської, Івано-Франківської областей та дві команди з Сучави (Румунія) змагалися за Новорічний кубок, який вибороли гості з Румунії.
Депутат обласної ради, голова виконкому Чернівецької обласної організації Партії регіонів Матвій Куцак наголосив на значенні підтримки спортивних ініціатив та прагненні посилити роль спортивних федерацій у розвитку спорту. Депутат Першотравневої районної у місті Чернівці ради Михайло Дралюк зазначив, що спорт – це важлива сфера діяльності, тож Партія регіонів має намір підтримувати державні, громадські та бізнес-ініціативи у спортивному секторі для залучення інвестицій в український спорт.



14.01.2013 09:36

Пам’яті Василя ВАТАМАНЮКА

Пам’яті Василя ВАТАМАНЮКА
Голова Чернівецької обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ взяв участь і виступив на урочистій церемонії відкриття Другого міжнародного волейбольного турніру ветеранів, присвяченого пам’яті колишнього голови обласної ради, почесного громадянина Буковини Василя Ананійовича ВАТАМАНЮКА. Змагання проходили 11-12 січня в приміщенні спорткомплексу «Будівельник» за підтримки Чернівецької міської ради та ПАТ «Чернівецький цегельний завод №3». У меморіальному турнірі взяли участь дві ветеранські збірні України з волейболу, команда міста Бакеу (Румунія), волейболісти зі Львова, Тернополя, Новоселиці та Сторожинця.
Михайло ГАЙНИЧЕРУ у своєму вітальному слові відзначив вагому роль Василя ВАТАМАНЮКА у розвитку олімпійських видів спорту загалом та волейболу зокрема на теренах Чернівецької області. Він висловив впевненість у тому, що буковинський волейбол завжди буде завдячувати організаційному таланту, життєвій енергії та завзяттю славного сина Буковини Василя ВАТАМАНЮКА. В урочистій церемонії відкриття турніру взяли участь та виступили вдова В.А. Ватаманюка Людмила Михайлівна, майстер спорту СРСР з волейболу Петро РАЦА, заслужений діяч мистецтв України Василь ВАСКАН.



27.10.2009 08:51

За мужність та звитягу, визначні особисті спортивні досягнення, високий командний дух і волю до перемоги

За мужність та звитягу, визначні особисті спортивні досягнення, високий командний дух і волю до перемоги
За мужність та звитягу, визначні особисті спортивні досягнення, високий командний дух і волю до перемоги розпорядженням голови Чернівецької обласної ради Івана ШИЛЕПНИЦЬКОГО почесними грамотами обласної ради та цінними подарунками нагороджено членів збірної команди Чернівецької обласної організації інвалідів Всеукраїнської організації інвалідів "Союз організацій інвалідів України" за перемогу у командній першості V-ї Всеукраїнської Спартакіади Всеукраїнської організації інвалідів "Союз організацій інвалідів України", яка проходила у м.Алушта.



06.10.2009 20:37

Депутат крайового парламенту виступив ініціатором спортивного турніру

Депутат крайового парламенту виступив ініціатором спортивного турніру
Днями у Заставні відбулися представницькі змагання аматорських волейбольних команд, організовані з ініціативи депутата обласної ради, заступника керуючого справами обласної ради, голови районної організації партії ВО «Батьківщина» Івана КОВАЛЮКА.



23.09.2009 14:35

Майбутніх чемпіонів готують у Шипинцях

П’ятий міжнародний турнір з боксу відбувся в Шипинцях Кіцманського району.



16.09.2009 10:26

Силою духу перемогли хворобу

Третя обласна спартакіада людей з обмеженими фізичними можливостями відбулась нещодавно в Кіцмані.



16.06.2009 17:43

Кошти на потреби лікувальних установ

Голова обласної ради Іван Шилепницький підписав розпорядження про виділення коштів з цільового фонду обласної ради лікувальним установам



08.05.2009 14:09

Голова обласної ради Іван ШИЛЕПНИЦЬКИЙ привітав президента волейбольного клубу «Будівельник»

Голова обласної ради Іван ШИЛЕПНИЦЬКИЙ привітав президента волейбольного клубу «Будівельник»
з нагоди визначної спортивної перемоги



  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua