Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Привітання

Прес-центр

Новини - Привітання

22.08.2020 21:55

ПРИВІТАННЯ з нагоди Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України

ПРИВІТАННЯ з нагоди Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України
Керівництво, колегія та депутатський корпус Чернівецької обласної ради щиро та сердечно вітають з нагоди знаменних дат - Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України!



01.10.2015 10:05

Голова Верховної Ради України привітав ЧНУ із 140-річчям

Голова Верховної Ради України привітав ЧНУ із 140-річчям
Надійшло вітання Голови Верховної Ради України Володимира Гройсмана викладачам, працівникам, студентам та випускникам Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича з нагоди 140-річчя вузу. «Ваш престижний університет європейського рівня гідно продовжує найкращі освітні та наукові традиції, є потужним інтелектуальним центром Буковини, - йдеться у вітанні. – Переконаний, що ваш колектив і надалі примножуватиме наукові здобутки, забезпечуватиме розвиток української вищої школи, даватиме путівку в життя талановитій молоді». У цей святковий день Володимир Гройсман побажав всім наснаги, міцного здоров’я та невичерпної енергії у розбудові нової України.



06.08.2015 14:28

Голова Верховної Ради України привітав буковинців з ювілейною річницею заснування області

Голова Верховної Ради України привітав буковинців з ювілейною річницею заснування області
Голова Верховної Ради України Володимир Гройсман привітав жителів Чернівецької області з 75-ю річницею її утворення. «Ваш мальовничий край має багатовікову історію та культуру, сповнене яскравими подіями сьогодення. Чернівецька область славиться природними та рекреаційними ресурсами, потужним економічним потенціалом, вагомими досягненнями у міжрегіональній і міжнародній співпраці, а головне – працьовитими, сумлінними й гостинними людьми, - йдеться у привітанні. – Саме на Буковині органічно поєдналися європейська ментальність та українська духовність, національна самобутність і відкритість до здобутків інших культур». Володимир Гройсман побажав «і надалі жити й працювати у мирі та злагоді на поліетнічній, багатоконфесійній, багатомовній і щедрій українській землі, плекати у серці любов до Вітчизни, звеличуючи її добрими словами».



07.03.2014 09:08

Привітання голови обласної ради Михайла Гайничеру з нагоди Міжнародного жіночого дня 8 Березня

Привітання голови обласної ради Михайла Гайничеру з нагоди Міжнародного жіночого дня 8 Березня
Дорогі наші, милі жінки!
Шановні буковинки!


Щиро вітаю вас з прекрасним святом весни та краси. Попри всі труднощі та негаразди, 8 Березня саме той день коли ми, чоловіки, маємо чудову нагоду сказати вам наскільки важливе місце ви посідаєте у нашому житті.
Дякуємо вам за любов і ніжність, за те, що у найскладніших життєвих ситуаціях ми відчуваємо вашу підтримку, мудрість та доброту. Ми хочемо, щоб ви були поруч, дбали про затишок у домі, виховували наших дітей, щоб у ваших душах були спокій і любов. Нам потрібні ваша тактовність, зваженість, здатність прощати нас і любити такими як ми є. Лише вам завдячуємо всім найкращим, що є у нашому житті.
Кожна з вас заслуговує на втілення своїх найсміливіших мрій та сподівань, і я щиро бажаю, щоб майбутнє перевершило ваші очікування. Весняного вам настрою, радості, задоволення від життя та того, ні з чим незрівнянного, щасливого блиску в очах коханої і закоханої жінки.



31.10.2013 16:11

Жителів Чернівецької області з нагоди 95-ї річниці Буковинського віча привітав Голова Верховної Ради України

Жителів Чернівецької області з нагоди 95-ї річниці Буковинського віча привітав Голова Верховної Ради України
На адресу Чернівецької обласної ради надійшло вітання від Голови Верховної Ради України Володимира Рибака жителям Чернівецької області з нагоди 95-ї річниці Буковинського віча.
«3 листопада 1918 року ваші героїчні земляки зібралися на велелюдне Буковинське віче, щоб на повний голос сповістити всьому світові про одвічне прагнення буковинців жити в єдиній Україні. Їхню славну естафету перейняли тисячі патріотів, які вкладали свої розум і душу у боротьбу за національне визволення», – йдеться у вітанні.
«Цього святкового дня бажаю вам міцного здоров’я, щастя, нових звершень, життєвих гараздів. Глибоко переконаний, що мудрість, терпимість, працьовитість і безмежний патріотизм нинішнього покоління буковинців допоможуть довершити те, за що впродовж багатьох десятиліть боролися кращі сини і дочки України, – збудувати таку державу, про яку вони мріяли і заради якої сповна віддавали себе. Нехай відзначення цієї історичної віхи згуртовує усіх нас на нові успіхи та досягнення», – зазначив Володимир Рибак.



11.08.2012 15:47

З нагоди Дня будівельника

З нагоди Дня будівельника
Голова Чернівецької обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ привітав працівників будівельної галузі області з нагоди професійного свята. «Високий професіоналізм, творчий підхід до обраної справи, цілеспрямованість і наполегливість здавна притаманні буковин¬ським будівельникам, які успішно впроваджують новітні виробничі технології, дбають про створення сучасних промислових споруд, об’єктів соціально-культурного призначення, споруджують комфортне, затишне та доступне житло для мешканців сіл, селищ та міст Чернівецької області», - говориться у привітанні. Керівник крайової представницької влади побажав працівникам та ветеранам будівельної галузі краю міцного здоров’я, життєвих гараздів, Божого благословення, нових успіхів у щоденній праці в ім’я покращання добробуту їхніх родин, на благо Буковинської громади.



16.04.2012 19:29

Голова Чернівецької обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ у телеефірі привітав з Великоднем жителів області та гостей Буковини

Голова Чернівецької обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ у телеефірі привітав з Великоднем жителів області та гостей Буковини





































Шановні краяни та поважні гості Буковинського краю! Дорогі друзі!

Невимовна краса та духовна велич Пасхального дійства споконвічно надихає християн на святковий, піднесений лад. От і цього року на зміну очікуванню свят­кового таїн­ства прийшла жадана Великодня пора. Сьогодні я звертаюсь до вас, доро­гі друзі, зі словами щирої поваги та глибокої вдяч­ності за притаманні вам муд­рість і зваженість, за невтомну, щоденну працю на благо ваших родин та буковинської громади, за джерельну віру, духовну міць та добро­чес­ність! Я щиро прагну того, щоби світлий Вели­кде­­нь завітав нині у кожну домівку, щоби величне свято Пасхи засяяло щастям і радіс­­тю у кожному серці, спонукаючи нас до шляхетних вчинків, до відродження споконвічних християнських чеснот добра та милосердя, мудрості і толерантності, життєвої правди та працьовитості невтомних рук привітних господарів багатомовної буковинської землі!

Вірю, що ваша щира увага та турбота про знедолених та нужденних повернеться до вас сторицею духовних та матеріальних благ, забринить сльозою вдячності в очах тих, хто сьогодні найбільш потребує нашої опіки та піклування! Тож нехай цілюще благо­словення Боже завжди і всюди супро­вод­жує вас, додає життєвих сил і наснаги, здоров’я та щастя на довгі і славні літа! Зі святом вас, поважні мої земляки, з Пресвітлим Великоднем! Хрістос Воскрєс! Христос амвіят! Христос Воскрес! Воістину Воскрес!



21.03.2011 11:56

З нагоди ювілеїв визначних буковинців

З нагоди ювілеїв визначних буковинців
Заступник голови обласної ради Валентин МАНІЛІЧ підписав розпорядження про нагородження Валерія Івановича ЦИБУХА, Надзвичайного і Повноважного Посла України, Голову Ради громадської організації земляцтва буковинців в м. Києві «Буковина», Заслуженого працівника культури України за видатні заслуги у царині державотворення, дипломатичної служби та розбудови демократичного українського суспільства, піднесення міжнародного авторитету, багаторічну плідну працю в органах законодавчої та виконавчої державної влади, значний особистий внесок у життя буковинської громади та з нагоди 60-річчя від дня народження.



12.01.2011 18:07

Президент України Віктор Федорович ЯНУКОВИЧ надіслав вітання голові Чернівецької обласної ради Василю ВАТАМАНЮКУ

Президент України Віктор Федорович ЯНУКОВИЧ надіслав вітання голові Чернівецької обласної ради Василю ВАТАМАНЮКУ
Президент України Віктор Федорович ЯНУКОВИЧ надіслав вітання голові Чернівецької обласної ради Василю ВАТАМАНЮКУ з нагоди дня його народження. «Упевнений, що завдяки Вашому професіоналізму, досвіду роботи та мудрому керівництву, - йдеться у привітанні глави Української держави, - славетний Буковинський край і надалі зберігатиме статус регіону з потужним економічним потенціалом, багатими народними традиціями та працьовитими жителями». Президент України побажав очільнику крайової представницької влади Буковини міцного здоров'я, успіхів, довгих років життя, нових перемог і творчих злетів на ниві служіння народу України.



  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua