Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

23.11.2020 09:18
Оголошення


     про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади керівника (генерального директора) комунального некомерційного підприємства «Чернівецький обласний центр громадського здоров'я Чернівецької обласної ради»

23.11.2020 09:13
Оголошення


    про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади керівника (генерального директора) обласного комунального некомерційного підприємства «Чернівецький обласний лікарсько-фізкультурний диспансер»

23.11.2020 09:10
Оголошення


    про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади керівника (генерального директора) обласного комунального некомерційного підприємства «Чернівецький обласний ендокринологічний центр»
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Слово на спомин >  Світлій пам'яті про колегу,товариша,друга

Прес-центр

Новини

30.10.2020 09:16

Світлій пам'яті про колегу,товариша,друга  |  Слово на спомин

Тема новини: Назва теми

     Керівництво, колегія, депутатський корпус, фракція "Аграрної партій України" та виконавчий апарат Чернівецької обласної ради з глибоким сумом сповіщають, що передчасно відійшов у Вічність депутат Чернівецької обласної ради VI та VII скликань, член депутатської фракції Аграрної партії України, заслужений працівник сільського господарства України, генеральний директор корпорації “Дністер”, депутат Сокирянської районної ради V скликання Михайло Олесійович БАБІЙ.

      Серце Михайла Олексійовича перестало битися на 61-му році життя після виснажливої боротьби з COVID-19. Він прожив життя сумлінної, чесної та порядної людини, чим заслужив повагу тих, хто його знав. Михайло Олексійович був справжнім професіоналом своєї справи, наполегливим та працелюбним. Його досвід і приклади мудрих вчинків стануть у нагоді не одному поколінню. Садівництво для Михайла Олексійовича було способом життя. Під його керівництвом розпочалося впровадження у краї інтенсивного садівництва. За роки його роботи посаджено понад 1000 га інтенсивних садів у Сокирянському районі. Сьогодні, з легкої і роботящої руки Михайла Олексійовича, ми маємо великі площі насаджень, які успішно конкурують з садами Польщі, Голландії, Німеччини та інших.

     У 2017 році, до Дня Незалежності України, Михайлу Олексійовичу присвоїли почесне звання “Заслужений працівник сільського господарства України”.

     Пам’ять про нього назавжди залишиться в серцях рідних та близьких. Висловлюємо щирі співчуття родині покійного, поділяємо Ваше горе, передаємо слова підтримки Вам та Вашим рідним. Світлий, душевний спомин про Михайла Олексійовича завжди житиме в серцях усіх, хто його знав, любив та поважав.

       Вічна і світла пам'ять!

  • Джерело: Пресслужба Чернівецької обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua