Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Урочисті заходи

Прес-центр

Новини - Урочисті заходи

23.08.2020 10:47

В Чернівцях відбулись урочистості з нагоди Дня Державного Прапора

В Чернівцях відбулись урочистості з нагоди Дня Державного Прапора
Керуючий справами виконавчого апарату Чернівецької обласної ради Микола Борець взяв участь в урочистостях з нагоди Дня Державного Прапора України, який відзначається у нашій державі щороку 23 серпня.



15.01.2020 15:19

У Чернівцях відзначили річницю від дня народження Міхая Емінеску

У Чернівцях відзначили річницю від дня народження Міхая Емінеску
З нагоди 170-ї річниці від Дня народження класика румунської літератури Міхая Емінеску зібралися представниками обласної влади, Генерального консульства Румунії у Чернівцях, керівники та члени румунських національно-культурних товариств, щоб покласти квіти до пам’ятника видатному поету на знак вшанування.



22.05.2018 12:55

Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян вшанував пам’ять великого Кобзаря

Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян вшанував пам’ять великого Кобзаря
Сьогодні, 22 травня, з нагоди 157-ї річниці від дня перепоховання Тараса Григоровича Шевченка у середмісті Чернівців відбулось урочисте покладання квітів до пам’ятника співця незалежної Української Держави. Разом із представниками влади та громади Буковинського краю пам’ять великого Кобзаря вшанував голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян.



09.03.2018 12:23

Буковина урочисто відзначила день народження Великого Кобзаря

Буковина урочисто відзначила день народження Великого Кобзаря
Керуючий справами Чернівецької обласної ради Микола Борець взяв участь в урочистостях з нагоди 204-ї річниці від дня народження Тараса Шевченка, які відбулися на Центральній площі обласного центру. Вшанувати Пророка українського народу прийшли представники органів місцевого самоврядування та виконавчої влади області, мистецьких та літературних кіл, депутати рад різних рівнів, члени громадських організацій, учнівська та студентська молодь. До підніжжя пам’ятника лягли вінки та квіти на знак шани і вдячності Кобзареві, чия літературна спадщина слугує дороговказам для багатьох поколінь українського народу.



26.12.2016 15:02

Іван Мунтян: Відкриття Центру надання адміністративних послуг є прикладом для наслідування іншими об’єднаними територіальними громадами

Іван Мунтян: Відкриття Центру надання адміністративних послуг є прикладом для наслідування іншими об’єднаними територіальними громадами
Сьогодні голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян взяв участь в урочистому відкритті Центру надання адміністративних послуг Великокучурівської сільської об’єднаної територіальної громади Сторожинецького району, який розміщено у відремонтованому приміщенні сільської ради.
Іван Мунтян привітав усіх присутніх із важливою подією в житті об’єднаної територіальної громади, яка налічує понад 14 тисяч осіб. «Відкриття Центру є прикладом для наслідування іншими об’єднаними територіальними громадами, адже створено зручні і доступні умови для отримання адміністративних послуг населенням відповідно до європейських норм і стандартів», – звернувся до присутніх керівник обласної представницької влади.



09.09.2016 14:19

Чернівецькому регіональному Центру перепідготовки та підвищення кваліфікації державних службовців – 20 років

Чернівецькому регіональному Центру перепідготовки та підвищення кваліфікації державних службовців – 20 років
Сьогодні виповнюється 20 років з дня створення Чернівецького регіонального Центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ та організацій. З цієї нагоди колектив Центру під час урочистостей привітала перший заступник голови Чернівецької обласної ради Інга Маковецька.
«У нинішню інформаційну еру подекуди буває непросто самостійно відстежувати численні зміни та новації у національному законодавстві, що регулює діяльність у сфері державного управління та місцевого самоврядування. У таких випадках на допомогу приходите ви: узагальнюєте новинки теорії та практики українського державотворення, розробляєте та впроваджуєте сучасні навчальні програми. За цю щоденну працю вам щиро дякують фахівці усіх державних структур нашого краю», – зазначила Інга Маковецька, вітаючи працівників Центру від імені голови обласної ради Івана Мунтяна та депутатського корпусу обласної ради з ювілеєм.



18.07.2016 17:36

З нагоди Дня міста Заліщики

З нагоди Дня міста Заліщики
Заступник голови обласної ради Віталій Мельничук взяв участь та виступив на урочистостях, присвячених Дню міста Заліщики Тернопільської області. Від імені голови обласної ради Івана Мунтяна та депутатського корпусу обласної ради Віталій Мельничук щиро привітав мешканців подільського міста з нагоди храмового свята, а також учасників та гостей фестивалю Заліщики-фест. У своєму виступі посадовець, зокрема, зазначив, що мешканців Заставнівського, Кіцманського районів Буковини та Заліщицького району Тернопілля поєднують добросусідські відносини, та наголосив на необхідності налагодження тісної співпраці на рівні територіальних громад, органів місцевої влади та самоврядних структур.



01.07.2016 12:52

У Чернівцях відзначили 75-у річницю з дня створення військової частини А2308

У Чернівцях відзначили 75-у річницю з дня створення військової частини А2308
Перший заступник голови обласної ради Інга Маковецька взяла участь в урочистостях з нагоди 75-річчя від дня створення військової частини А2308. Наразі особовий склад частини продовжує славні традиції своїх попередників, демонструючи відповідальність і витримку, вірність присязі і військовому обов’язку. Військовослужбовці частини також перебувають в зоні проведення антитерористичної операції. Хвилиною мовчання учасники урочистостей вшанували пам’ять земляків, які загинули на сході України.
«З гордістю хочеться зазначити, що військовослужбовці частини завжди з честю несуть бойовий прапор рідного підрозділу, бережуть та примножують славні традиції українського війська, адже від рівня вашої фахової підготовки, сумлінності та відповідальності часто залежить загальний успіх бойових операцій, а відтак – життя та здоров’я людей», – зазначила Інга Маковецька, звертаючись до особового складу частини.



29.06.2016 16:11

Віталій Мельничук привітав випускників Буковинського університету

Віталій Мельничук привітав випускників Буковинського університету
Заступник голови обласної ради Віталій Мельничук взяв участь в урочистостях з нагоди випуску у Буковинському університеті, які відбулися сьогодні в палаці «Академічний». Привітати юнаків і дівчат із закінченням вищого навчального закладу зібралося чимало поважних гостей.
Віталій Мельничук від депутатського корпусу та керівництва облради щиросердно привітав професорсько-викладацький колектив, студентів та випускників із цією знаменною в життєписі закладу подією. Сьогодні 350 випускників вишу отримали державні дипломи та незабаром поповнять ряди фінансистів, фахівців з обліку та аудиту, комп’ютерних наук і технологій, правознавства.



24.06.2016 13:43

Іван Мунтян: Гордий з того, що буковинці – у перших лавах захисників конституційного ладу в Україні

Іван Мунтян: Гордий з того, що буковинці – у перших лавах захисників конституційного ладу в Україні
Сьогодні, 24 червня, голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян взяв участь в урочистостях, що відбулися в обласному центрі до 20-ї річниці Конституції України. Разом із народними депутатами України Оксаною Продан та Василем Амельченком, керівниками області та міста посадовець поклав квіти до пам’ятника Тарасу Шевченку на Центральній площі Чернівців, відтак взяв участь в урочистих зборах з нагоди знаменної дати.



22.06.2016 12:54

Буковинці вшанували пам’ять жертв війни в Україні

Буковинці вшанували пам’ять жертв війни в Україні
Сьогодні в Центральному парку культури і відпочинку ім.Т.Шевченка відбувся мітинг-реквієм, приурочений Дню скорботи та вшануванню пам’яті жертв війни в Україні. На знак шани та поваги про їхній подвиг біля пам’ятника генералу Ф.Боброву зібралися перший заступник голови обласної ради Інга Маковецька, заступник голови – керівник апарату обласної державної адміністрації Олег Стецевич, заступник Чернівецького міського голови Олександр Паскар, представники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, члени громадських організацій, керівники державних установ, ветерани, небайдужі чернівчани.«Щороку цього дня ми вклоняємося пам’яті тих, хто боронив рідну землю в роки Другої світової війни, згадуємо тих, хто загинув під час війни в Афганістані, а також схиляємо голови у скорботі за співвітчизниками, які віддали своє життя в наші дні на Сході України», – звернулася до учасників мітингу перший заступник голови обласної ради Інга Маковецька.



21.06.2016 17:20

Випускники медичного коледжу БДМУ отримали дипломи

Випускники медичного коледжу БДМУ отримали дипломи
Перший заступник голови обласної ради Інга Маковецька взяла участь в урочистостях з нагоди випуску медичних сестер, бакалаврів, молодших медичних спеціалістів Чернівецького медичного коледжу Буковинського державного медичного університету, які відбулися сьогодні в палаці «Академічний». Від імені депутатського корпусу обласної ради Інга Маковецька щиро привітала випускників, їхніх батьків та викладачів з цією важливою подією. «Обрана вами професія – це надзвичайна відповідальність, яка потребує постійного осягнення нових знань, вдосконалення вмінь та навичок», – зазначила Інга Степанівна, звертаючись до випускників. Вона висловила вдячність усім, хто доклав чимало зусиль, життєвого та фахового досвіду до підготовки молодшого медичного персоналу, та побажала випускникам нових успіхів, втілення мрій та Божого благословення.



19.05.2016 14:03

Інга Маковецька привітала представників наукових кіл області

Інга Маковецька привітала представників наукових кіл області
Перший заступник голови обласної ради Інга Маковецька взяла участь в урочистих зборах з нагоди Дня науки. Вітаючи присутніх, а це керівники та науковці буковинських вишів, вчені науково-дослідних інститутів та лабораторій, молоді дослідники, Інга Маковецька наголосила, що науковці нашої області завжди з честю несуть високе звання діяча української науки. «Ви стабільно утримуєте провідні позиції у найпрестижніших вітчизняних, європейських та світових рейтингах, - зазначила перший заступник голови облради, - завдяки вам стабільно поповнюється національна скарбничка наукових відкриттів та винаходів, а престижні міжнародні наукові зібрання та форуми, які відбуваються в Чернівцях, є ще одним підтвердженням високого престижу та заслуженого авторитету буковинських науковців».



09.05.2016 17:38

Іван Мунтян: Прошу Бога про мир та перемогу!

Іван Мунтян: Прошу Бога про мир та перемогу!
Сьогодні, 9 травня, в обласному центрі відбулися урочисті заходи з нагоди 71-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, участь у яких взяв голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян.



26.04.2016 15:43

Сьогодні в Чернівцях відзначили 30-ту річницю Чорнобильської катастрофи

Сьогодні в Чернівцях відзначили 30-ту річницю Чорнобильської катастрофи
Перший заступник голови обласної ради Інга Маковецька взяла участь у траурному мітингу з нагоди 30-х роковин Чорнобильської катастрофи, який відбувся біля пам’ятника жертвам аварії на Чорнобильській АЕС на Центральному кладовищі Чернівців. «30 років тому людство опинилось на межі життя та смерті, і саме наші співвітчизники – пожежники, військові, енергетики, водії, міліціонери, науковці – ціною свого здоров’я, а подекуди і життя, врятували нас від ядерної біди», - наголосила Інга Маковецька.
Перший заступник голови облради висловила вдячність всім тим, хто захистив нас від радіоактивного жахіття, хто сьогодні знаходить в собі сили протистояти хворобам і труднощам та зберігати активну життєву позицію. Вона запевнила усіх чорнобильців, членів їх родин, що обласна представницька влада робить і надалі буде робити все можливе, щоб надати належну їм підтримку та забезпечити їх права і потреби.



  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua