Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Доступ до публічної інформації

Прес-центр

Новини - Доступ до публічної інформації

27.01.2014 11:21

На виконання Закону України "Про доступ до публічної інформації"

На виконання Закону України "Про доступ до публічної інформації"
У 2013 році на адресу Чернівецької обласної ради надійшло 23 інформаційних запити. З них 11 – електронною поштою, 3 – подано особисто, 7 – поштовим листом, 2 – факсом. Тематика запитів стосувалася стану виконання обласною радою рішення Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи щодо проблем будівництва малих ГЕС у гірській місцевості, підготовки облрадою пропозицій про вдосконалення запобігання та протидії дискримінації та співпраці з громадськими організаціями щодо дотримання принципу недискримінації, повноважень прес-служби облради щодо порядку оприлюднення інформації.
Низка запитів стосувалася діяльності депутатів обласної ради. Зокрема, запитувачі цікавилися інформацією про стан відвідування народними обранцями пленарних засідань сесій, кількість звернень, запитів, виступів кожного з них, про депутатські запити, які вносились на сесії у 2013 році та результати їх розгляду, терміни проведення звітів і перелік депутатів, які подали інформацію про їх обговорення.



30.05.2011 21:00

На виконання Закону України "Про доступ до публічної інформації" надання публічної інформації Чернівецькою обласною радою здійснюється у відповідь на інформаційний запит.

Для оформлення інформаційного запиту Ви можете звернутися:
усно: за телефоном - (0372) 55-28-67;
письмово: 58010, м. Чернівці, вул. Грушевського,1, Чернівецька обласна рада;
факсом: (0372) 55-28-67;
електронною поштою: pressacor@gmail.com, or@oblrada.cv.ua.



  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua