Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Транспорт та шляхи

Прес-центр

Новини - Транспорт та шляхи

01.03.2021 16:43

Надзвичайно критична ситуація на кільцевих розв’язках автомобільних доріг державного значення!

Надзвичайно критична ситуація на кільцевих розв’язках автомобільних доріг державного значення!
Голова Чернівецької обласної ради Олексій Бойко звернувся до міністра інфраструктури України Владислава Криклія задля вирішення питання щодо якнайшвидшого влаштування кільцевих розв’язок малого радіусу на автомобільних дорогах державного значення Н-03 Житомир-Чернівці, км 310 +752 та Р-63 /Н-03/ - Вартиківці- КПП «Сокиряни», км 74+650.

Станом на 01 березня 2021 генеральним підрядником ВАТ «Акелік Груп», виконано лише 40 % робіт. Незавершений стан цих об’єктів - розрите покриття з недовлаштованими конструктивними шарами дорожнього одягу, невстановленими бордюрами, відсутністю освітлення та належної організації дорожнього руху спричиняє загрозу для безпечного дорожнього руху. Численні скарги від учасників руху надходять щодня, що загрожує соціальним вибухом!



30.03.2018 15:38

Іван Мунтян взяв участь у спільному виїзному засіданні комітетів Верховної Ради України

Іван Мунтян взяв участь у спільному виїзному засіданні комітетів Верховної Ради України
Сьогодні, 30 березня, у м. Івано-Франківську відбулося спільне виїзне засідання Комітетів Верховної Ради України з питань транспорту, з питань бюджету, з питань фінансової політики та банківської діяльності і з питань економіки, участь у якому взяв голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян. Обговорено напрями розвитку транспортної інфраструктури Карпатського регіону України.



19.08.2016 19:17

Іван Мунтян: Міжнародна траса «Чернівці-Порубне» – візитна картка Буковини та України

Іван Мунтян: Міжнародна траса «Чернівці-Порубне» – візитна картка Буковини та України
Перебуваючи із робочим візитом на Буковині, Міністр інфраструктури України Володимир Омелян оцінив якість ремонтних робіт, що нині тривають на ділянках траси міжнародного значення М-19 «Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблче». Так, високопосадовець наголосив на тому, що підрядні організації, які неякісно виконуватимуть дорожні роботи за бюджетні кошти, у майбутньому не допускатимуться до їх виконання.



19.08.2016 17:17

Буковину відвідав Міністр інфраструктури України

Буковину відвідав Міністр інфраструктури України
Участь в об’їзді об’єктів прикордонної і транспортної інфраструктури регіону, що відбувся під керівництвом Міністра інфраструктури України Володимира Омеляна, взяв голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян. Посадовці ознайомилися з ходом будівництва пункту перетину українсько-румунського кордону «Дяківці» у Герцаївському районі та ремонту траси міжнародного значення «Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблче» у Глибоцькому.



24.03.2015 12:53

До питання про рух потяга Чернівці-Одеса через територію Молдови

До питання про рух потяга Чернівці-Одеса через територію Молдови
На сайті BukNews оприлюднено «узагальнений коментар фахівців» http://ww.buknews.com.ua/page/fakhivtsi-skeptychno-otsinyuyut-initsiatyvu-hainycheru-pustyty-potiah-chernivtsi-odesa-cherez-moldovu-krashche-buduvaty-vlasnu-obkhidnu-zaliznytsyu.html, які «скептично оцінюють ініціативу пустити потяг Чернівці-Одеса через Молдову», вважаючи за «краще будувати власну обхідну залізницю».
Найперше слід зауважити, що ініціатори зміни маршруту потяга «Чернівці-Одеса» та його курсування через територію Молдови, зокрема, голова Чернівецької обласної ради Михайло Гайничеру, готові до дискусії з цього питання з фахівцями-залізничниками, які виступають не з анонімними коментарями, а відкрито представляють власні міркування та пропозиції.
Щодо будівництва власної обхідної залізниці, то у 2006-2007 роках відповідна ініціатива керівників Чернівецької області отримала підтримку Президента держави та Уряду, але далі погодження справа не пішла. Сьогодні будівництво такої залізниці обійдеться нашій державі близько 2 млрд. гривень. Виділення таких коштів за нинішніх умов є нереальним. Окрім того, з огляду на перспективу входження України та Молдови в ЄС, транспортні мережі двох країн увійдуть до єдиної залізничної мережі Євросоюзу, де будь-які плани будівництва об`їзних магістралей взагалі недоречні. Тому сьогодні постає питання пошуку оптимальних рішень існуючих на часі проблем.



16.03.2015 12:02

Михайло Гайничеру звернувся до Міністра інфраструктури та керівництва залізниці з пропозицією про зміну маршруту потяга «Чернівці-Одеса»

Михайло Гайничеру звернувся до Міністра інфраструктури та керівництва залізниці з пропозицією про зміну маршруту потяга «Чернівці-Одеса»
Голова обласної ради Михайло Гайничеру звернувся до Міністра інфраструктури України Андрія Пивоварського та в.о. генерального директора Державної адміністрації залізничного транспорту Максима Бланка щодо зміни маршруту потяга «Чернівці-Одеса» та забезпечення його руху через територію Молдови. Голова Чернівецької облради наголошує, що у зв`язку із обмеженим транспортним сполученням між західними і південними регіонами та скороченням можливостей для відпочинку для їх мешканців на території України постає нагальна потреба у забезпеченні швидких та зручних пасажирських перевезень між Чернівецькою та Одеською областями, зокрема, для відпочинку на чорноморському узбережжі та у Карпатах. Сьогодні потяг «Чернівці – Одеса» перебуває в дорозі майже 18 годин.



  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua