Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

04.09.2019 12:06
Чернівецька обласна рада


    відповідно до Положення про порядок проведення конкурсу на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Чернівецької обласної ради, затвердженого рішенням ХХVІІІ сесії обласної ради VІІ скликання від 18.12.2018 р. № 204-28/18, оголошує конкурс на заміщення посади директора комунального закладу "Карапчівська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат"

22.08.2019 16:57
Чернівецька обласна рада


    відповідно до Положення про порядок проведення конкурсу на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Чернівецької обласної ради затвердженого рішенням ХХVІІІ сесії обласної ради VІІ скликання від 18.12.2018р. № 204-28/18, оголошує конкурс на заміщення посади директора комунального закладу "Оршівський дитячий будинок санаторного типу"

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Слово на спомин >  Відійшов у Вічність Дмитро Васильович Костельний

Прес-центр

Новини

13.05.2019 09:16

Відійшов у Вічність Дмитро Васильович Костельний |  Слово на спомин

Тема новини: Назва теми

Керівництво, колегія, депутатський корпус та виконавчий апарат Чернівецької обласної ради глибоко сумують з приводу смерті багаторічного керівника Чернівецького міського товариства політв’язнів та репресованих, який тривалий час перебував у сибірському засланні, кавалера ордену «За заслуги» III ст. Костельного Дмитра Васильовича та висловлюють щирі співчуття побратимам та однодумцям, рідним та близьким покійного. Добрий, світлий спомин про Дмитра Васильовича Костельного завжди житиме в серцях усіх, хто його знав, любив та шанував.   

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua