Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Охорона здоров'я

Прес-центр

Новини - Охорона здоров'я

31.03.2022 17:20

Десятки українок, які покинули рідні міста, стали матерями на Буковині

Десятки українок, які покинули рідні міста, стали матерями на Буковині
Медичні заклади обласної комунальної комунальної власності від перших днів війни стали прихистком для людей з регіонів, що постраждали від бойових дій.



23.09.2021 19:50

В Чернівецькому обласному клінічному кардіологічному центрі створили комфортні умови для пересування пацієнтів з різними видами інвалідності

В Чернівецькому обласному  клінічному кардіологічному центрі створили комфортні умови для пересування пацієнтів з різними видами інвалідності
Адміністрація закладу здійснила низку заходів для забезпечення рівних можливостей доступу для отримання будь-якої медичної допомоги, враховуючи права та потреби всіх категорій громадян. Адже створення безпечного простору для осіб з особливими потребами - це ще один із пріоритетних напрямків діяльності закладу.

Чернівецький кардіоцентр це не тільки центр надання високо кваліфікованої професійної медичної допомоги пацієнтам, це філософія піклування про кожного свого пацієнта.



07.09.2021 13:15

В ОКНП "Буковинський клінічний онкологічний центр" запрацював CALL-ЦЕНТР

В ОКНП "Буковинський клінічний онкологічний центр" запрацював          CALL-ЦЕНТР
Наразі він працює в тестовому режимі.

Створений call-центр з метою надання інформаційних послуг пацієнтам, що звернулися для отримання попередньої інформації, щодо переліку надання діагностично-лікувальних послуг та вимог щодо іх отримання в повному об'ємі у ОКНП "Буковинський клінічний онкологічний центр".

📍Оператор CALL-центру (Джога Олександра Степанівна)
📍Контактний номер телефону (044) 33-44-770

Вартість дзвінків на номер Call - центру стягується в межах діючих тарифів операторів зв'язку.



21.08.2020 13:42

В Кам'яній відкрито сучасну лікарську амбулаторію

В Кам
Чудовий подарунок отримали цього року жителі села Кам'яна, що на Сторожинеччині. Сьогодні, 21 серпня 2020 року, в селі відбулось урочисте відкриття нової лікарської амбулаторії загальної практики сімейної медицини.



19.08.2020 13:42

В області стартує кампанія з підтримки донорства "Маю гонор, бо я - донор"

В області стартує кампанія з підтримки донорства "Маю гонор, бо я - донор"
"Враховуючи нагальну потребу і дефіцит крові в обласному центрі крові, розпочинаємо спільну кампанію "Маю гонор, бо я - донор". Її основною метою є залучення тисячі, а то й більше донорів, пропаганда донорства як безкорисливості тощо. Очікуємо на підтримку очільників ОТГ, голів райдержадміністрацій, керівників установ та всіх охочих долучитися до цієї кампанії", - зазначив в. о. генерального директора Чернівецького обласного Центру громадського здоров’я Володимир Антонюк.



22.07.2020 10:30

У Чернівецькій обласній лікарні можна визначити антитіла до коронавірусу

У Чернівецькій обласній лікарні можна визначити антитіла до коронавірусу
Нещодавно для клініко-діагностичної лабораторії ОКНП "Чернівецька обласна клінічна лікарня" було придбано одну з найсучасніших тест-систем, американського виробництва, для визначення антитіл IgG та IgM до коронавірусу SARS-CoV-2 у сироватці чи плазмі крові.



06.04.2020 12:53

НА ВУЛИЦЮ ЛИШЕ З ДОКУМЕНТОМ І В МАСЦІ: УРЯД ПОСИЛИВ КАРАНТИН В УКРАЇНІ

НА ВУЛИЦЮ ЛИШЕ З ДОКУМЕНТОМ І В МАСЦІ: УРЯД ПОСИЛИВ КАРАНТИН В УКРАЇНІ
Карантинні обмеження почнуть діяти з 6 квітня



01.04.2020 19:14

Реконструкцію та добудову Чернівецького обласного перинатального центру завершено!

Реконструкцію та добудову Чернівецького обласного перинатального центру завершено!
Сьогодні, 1 квітня 2020 року відбулося відкриття Чернівецького обласного перинатального центру.



27.03.2020 12:52

Що таке надзвичайна ситуація. Пам`ятка!

Що таке надзвичайна ситуація. Пам`ятка!
Які маємо завдання та обов’язки та чи не порушуються права громадян. Про це та більше у пам’ятці!



31.01.2020 12:08

Пацієнт в першу чергу!

Пацієнт в першу чергу!
Саме це твердження сьогодні було в фокусі обговорення в ході спільної зустрічі голови Чернівецької обласної ради Івана Мунтяна з директором Західного міжрегіонального департаменту Національної служби охорони здоров’я України Мар’яною Возницею.



20.12.2019 15:21

Комунальні санаторно-курортні заклади області незабаром можуть припинити свою діяльність

Комунальні санаторно-курортні заклади області незабаром можуть припинити свою діяльність
Сьогодні керівник крайової представницької влади Іван Мунтян провів робочу зустріч з групою керівників комунальних санаторно-курортних закладів Чернівецької області – головними лікарями дитячого санаторію «Щербинці», протитуберкульозних санаторіїв «Красноїльськ» та «Садгора».
Йшлося про загрозливу ситуацію, пов’язану з припиненням державної фінансової підтримки комунальних закладів санаторного типу з 1 квітня 2020 року, як це передбачено заходами з реалізації медичної реформи в Україні. Такий стан речей може призвести до припинення надання жителям області, у тому числі представникам пільгових категорій населення, життєво необхідних їм лікувально-профілактичних та реабілітаційних послуг.



10.10.2019 17:55

Задля успішного реформування медичної галузі

Задля успішного реформування медичної галузі
Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян провів робочу зустріч з директором Західного міжрегіонального департаменту Національної служби охорони здоров’я України
Мар’яною Возницею. Посадовиця здійснює ознайомчу поїздку західними регіонами України після свого призначення на посаду у вересні цього року.
Керівник крайового парламенту привітав гостю з нагоди призначення та першого візиту до Чернівців. «Наразі на території Чернівецької області 38 комунальних медичних закладів та установ перетворено на комунальні некомерційні підприємства. Маємо надію, що цей новий статус додасть їм нових можливостей щодо здійснення переоснащення сучасним медичним обладнанням, забезпечення предметами медичного призначення», - зазначив Іван Мунтян.



05.08.2019 09:35

Медична реформа на Буковині набирає обертів

Медична реформа на Буковині набирає обертів
Голова обласної ради Іван Мунтян провів робочу зустріч з колективом обласної комунальної установи «Чернівецька обласна клінічна лікарня». Керівник крайової представницької влади доповів медичному персоналу про завершення першого етапу реорганізації цієї лікувально-профілактичної установи в обласне комунальне некомерційне підприємство та початок другого етапу цього складного та відповідального процесу. Зокрема, згідно з відповідним розпорядженням передбачено провести процедуру створення конкурсної комісії та провести конкурс на вакантну посаду генерального директора Чернівецької обласної клінічної лікарні.



14.06.2019 13:53

Онкологи Буковини – на варті життя і здоров’я краян

Онкологи Буковини – на варті життя і здоров’я краян
Сьогодні, 14 червня, напередодні Дня медичного працівника голова крайового парламенту Буковини Іван Мунтян відвідав Чернівецький обласний клінічний онкологічний диспансер, щоб привітати колектив установи з прийдешнім професійним святом, а також ознайомитися з роботою сучасного медичного обладнання, придбаного цьогоріч коштом обласного бюджету.



12.06.2019 10:41

Обласний центр екстреної медичної допомоги отримав два реанімобіля

Обласний центр екстреної медичної допомоги отримав два реанімобіля
Сьогодні, 12 червня, голова крайового парламенту Буковини Іван Мунтян відвідав Чернівецький обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, який отримав у користування два спеціально обладнаних реанімобіля з числа п’ятдесяти, переданих Україні у подарунок Урядом Китайської Народної Республіки. Посадовець привітав керівництво та колектив центру з радісною подією, а також з прийдешнім професійним святом – Днем медичного працівника.



  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua