Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Парламентські слухання

Прес-центр

Новини - Парламентські слухання

30.04.2014 10:38

У Верховній Раді України відбулося обговорення змін до Конституції України

У Верховній Раді України відбулося обговорення змін до Конституції України
Голова обласної ради Михайло Гайничеру взяв участь у відкритому засіданні Верховної Ради у формі громадських слухань з питань внесення змін до Конституції України.
На засіданні йшлось про розширення прав місцевого самоврядування, встановлення балансу між усіма гілками влади, необхідність становлення незалежної судової влади, забезпечення контролю суспільства за роботою органів влади. Ці засади повинні стати основою реалізації конституційної реформи.



18.10.2013 16:31

У Верховній Раді обговорили проблеми забезпечення гендерної рівності

У Верховній Раді обговорили проблеми забезпечення гендерної рівності
Парламентські слухання на тему «Забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків. Проблеми і дієві механізми їх вирішення» відбулись у Верховній Раді України. Чернівецьку обласну раду у слуханнях представила депутат крайового парламенту, помічник заступника голови обласної ради Сільвія Віщук. У слуханнях взяли участь Уповноважений Верховної Ради України з прав людини Валерія Лутковська, народні депутати України, представники органів місцевого самоврядування всіх регіонів держави, громадських організацій, наукових установ та європейських інституцій, які займаються питаннями гендерної рівності.



  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua