Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Молодіжна політика

Прес-центр

Новини - Молодіжна політика

26.08.2021 13:36

Буковина приймає X Форум української молоді діаспори

Буковина приймає X Форум української молоді діаспори
З вітальним словом, від імені депутатського корпусу, до учасників Форуму звернувся заступник голови Чернівецької обласної ради Михайло Павлюк.

«Чернівецька область направду є унікальною і особливою. Без сумніву наш край подарував порядних, щирих і працьовитих українців - саме тут народилися перший космонавт Леонід Каденюк та відомий український кіноактор, кінорежисер та сценарист Іван Миколайчук. Саме тут, в Чернівцях, чи не вперше був встановлений пам’ятник Буковинському куреню, до якого приходять вклонитися не залежно від політичної приналежності. Саме на Буковині народилася відома українська пісня і саме тут відбувся фестиваль, який по суті був громадянським протестом проти загниваючої системи та СРСР» - підкреслив Михайло Павлюк.

Сьогодні у стінах Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича офіційна частина Форуму Української Молоді Діаспори "Чернівці 2021" та 3-го Конгресу СКУМО розпочалася з молодіжного нетворкінгу. В рамках заходу планується проведення низки панельних дискусій, присвячених широкому колу актуальних питань: "Діаспора як бренд-амбасадори України у світі", "Культурна дипломатія", "Ed(you)cation" та "Роль молоді у формуванні державної політики".



30.03.2017 15:10

Діє безкоштовна телефонна дитяча «гаряча лінія»

Діє безкоштовна телефонна дитяча «гаряча лінія»
З метою підвищення рівня доступу та довіри громадян до органів державної влади, своєчасного виявлення та оперативного реагування на випадки порушення прав дітей, а також вжиття заходів для їх захисту в службі у справах дітей Чернівецької обласної державної облдержадміністрації впроваджено функціонування телефонної дитячої «гарячої лінії»: 0-800-401-000. Всі дзвінки зі стаціонарних та мобільних телефонів безкоштовні. Звертатися на «гарячу лінію» можуть діти, які перебувають у складних життєвих ситуаціях, а також дорослі, які стали свідками порушення прав дитини.



13.11.2013 16:10

Депутати Студентського парламенту Буковини отримали посвідчення та визначились із планами роботи

Депутати Студентського парламенту Буковини отримали посвідчення та визначились із планами роботи
У сесійній залі Чернівецької обласної ради відбулось засідання Координаційної ради з питань молодіжної політики, у якому взяли участь представники активної студентської молоді краю. Перед присутніми склав присягу голова Студентського парламенту Буковини Микола Гакман, а двадцять сім молодих людей отримали посвідчення депутатів Студентського парламенту. Вітаючи учасників засідання, голова обласної ради Михайло Гайничеру зауважив, що відтепер він може звертатись до присутніх у звичній для сесійної зали формі «Шановні колеги-депутати!». Голова обласної ради зауважив, що розраховує на плідну співпрацю між буковинським парламентом і Студентським парламентом Буковини у питаннях реалізації молодіжної політики та інших соціально важливих завдань. Він також повідомив про початок реалізації в області Програми стажування молоді в якості помічника-консультанта депутата Чернівецької обласної ради, яка надасть суспільно активним молодим людям можливість отримати досвід роботи в органах місцевого самоврядування, а в перспективі реалізувати отримані навики у професійній діяльності. Михайло Гайничеру вручив учасникам Всеукраїнського фестивалю молоді Подяки Міністерства молоді та спорту України.



29.07.2013 12:13

В рамках затвердженої обласною радою Програми відбулось сорок заходів для молоді та дітей

В рамках затвердженої обласною радою Програми відбулось сорок заходів для молоді та дітей
Підведено підсумки виконання у 2012 році Програми реалізації державної політики з питань сім’ї, дітей та молоді Чернівецької області на 2011-2012 роки, затвердженої рішенням сесії Чернівецької обласної ради. У 2012 році відповідно до зазначеної Програми було проведено 40 заходів, якими було охоплено близько 25 тисяч молодих людей.



  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua