Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність народних депутатів України

Прес-центр

Новини - Діяльність народних депутатів України

25.03.2022 10:28

Верховна Рада ухвалила нові закони

Верховна Рада ухвалила нові закони
Учора, 24 березня, Верховна Рада України прийняла 24 закони.



14.07.2017 22:46

У столиці Буковини відбулося виїзне засідання Комітету Верховної Ради України з питань бюджету

У столиці Буковини відбулося виїзне засідання Комітету Верховної Ради України з питань бюджету
Членів Комітету Верховної Ради України з питань бюджету та учасників його виїзного засідання, яке відбулося під головуванням Андрія Павелка на базі Чернівецького національного університету ім. Юрія Федьковича 14 липня, привітала перший заступник голови Чернівецької обласної ради Інга Маковецька. «Жителі нашого краю завжди з нетерпінням чекають на зустріч з народними обранцями, втім сьогоднішня подія є особливою ще й тим, що за гарною традицією у регіонах, де відбуваються виїзні засідання бюджетного комітету Верховної Ради, стартують проекти з будівництва важливих об’єктів соціальної і транспортної інфраструктури. Сподіваюся, що й цього разу традиція спрацює і вже незабаром буковинці відчують позитив від сьогоднішнього засідання», – наголосила посадовець, звертаючись до присутніх.



29.04.2015 13:25

«Депутатський контроль» завітав на Буковину

«Депутатський контроль» завітав на Буковину
Голова Чернівецької обласної ради Михайло Гайничеру взяв участь та виступив на виїзному засіданні міжфракційного депутатського об’єднання Верховної Ради України «Депутатський контроль» з питань діяльності фіскальних органів регіону. В роботі засідання взяли участь члени МДО, народні депутати України Віктор Романюк та Геннадій Кривошея, а також народний депутат України Максим Бурбак та заступник голови Секретаріату МДО «Депутатський контроль Андрій Боніславський. На запрошення народних обранців на зустріч прибули керівники фіскальних та правоохоронних органів краю: перший заступник прокурора Чернівецької області Олександр Іванюк, начальник Головного управління ДФСУ в Чернівецькій області Михайло Сеничак, начальник Чернівецької митниці ДФСУ, депутат обласної ради Микола Салагор, заступник начальника УМВСУ в Чернівецькій області Сергій Ратушенко та інші.
Перед учасниками засідання виступили Микола Салагор, Михайло Сеничак та Олександр Іванюк, які доповіли про здобутки та проблемні питання в діяльності фіскальної та митної служб на території області. Про особливості роботи підрозділів прикордонної варти розповів начальник Чернівецького прикордонного загону Ігор Мусійчук. Йшлося, зокрема, про динаміку збільшення надходжень до бюджету від митних зборів та податків, про особливості експорту лісосировини та інших товарів, про факти попередження спроб незаконного переміщення тютюнових виробів поза митним контролем тощо.
Голова обласної ради зупинився на таких аспектах порядку денного зустрічі, як мораторій на експорт лісу-кругляка та інших товарів, які переміщуються через митний кордон України територією Чернівецької області. Він зауважив, що заборона на вивіз за межі держави лісу та лісосировини не вирішить проблем лісової та деревообробної галузей, якщо не буде створено відповідних промислових потужностей для первинної переробки деревини на теренах області.



19.01.2013 13:18

АНОНС

АНОНС
22 січня 2013 року в приміщенні Кімнати депутата (м. Чернівці, вул. Грушевського, 1, каб №1) з 10-00 до 12-00 відбудеться особистий прийом виборців Чернівецької області народним депутатом України БУРБАКОМ М.Ю. у зв’язку з письмовим зверненням працівників комунальних підприємств книжкової торгівлі.



  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua