Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність органів місцевого самоврядування >  На засіданні постійної комісії

Прес-центр

Новини

10.02.2022 18:15

На засіданні постійної комісії |  Діяльність органів місцевого самоврядування

Тема новини: Назва теми

Постійна комісія з питань освіти, науки, культури, туризму, спорту та молодіжної політики під головуванням Оксани Палійчук сьогодні, 10 лютого, провела чергове засідання.

Під час розгляду порядку денного члени комісії підбили підсумки Комплексної програми підвищення якості національно-патріотичного виховання дітей та молоді Чернівецької області за 2017 – 2021 рр., а також обговорили затвердження цієї програми на 2022 – 2026 роки.

Крім того, учасники засідання розглянули питання проголошення цього 2022-го Роком Української повстанської армії та план заходів, що присвячені відзначення Року української класичної та духовної музики.

За підсумками засідання учасники комісії розглянули всі вісім питань порядку денного.

  • Джерело: Пресслужба Чернівецької обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua