Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність органів місцевого самоврядування >  Голова Чернівецької обласної ради провів робочу зустріч із гендиректором онкоцентру

Прес-центр

Новини

09.02.2022 14:42

Голова Чернівецької обласної ради провів робочу зустріч із гендиректором онкоцентру |  Діяльність органів місцевого самоврядування

Тема новини: Назва теми

Олексій Бойко провів робочу зустріч з генеральним директором Буковинського клінічного онкологічного центру Ігорем Малишевським. Вони обговорили низку питань щодо роботи та подальшого розвитку цього комунального закладу охорони здоров’я.

Зокрема, мова йшла про технічне обслуговування комп’ютерного томографа. Апарат потребує заміни рентгенівської трубки, вартість якої становить 5 мільйонів гривень. Очільники облради та онкоцентру обговорили можливість співфінансування 50/50 та виділення коштів з обласного бюджету у сумі 2,5 мільйонів гривень.

Також Олексій Бойко та Ігор Малишевський обговорили процес завершення будівництва приміщення для лінійного прискорювача. Прилад дозволить надавати якісніше лікування онкохворим, що потребують променевої терапії. Також це важливий стратегічний об’єкт для нашого краю. Наразі його будівництво потребує дофінансування.

Передбачається, що обидва питання будуть розглядати на найближчому засіданні Чернівецької обласної ради.

  • Джерело: Пресслужба Чернівецької обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua