Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність органів місцевого самоврядування >  Триває підготовка до Дня Пам'яті Героїв Небесної Сотні

Прес-центр

Новини

10.02.2022 15:51

Триває підготовка до Дня Пам'яті Героїв Небесної Сотні |  Діяльність органів місцевого самоврядування

Тема новини: Назва теми

У стінах Чернівецької обласної ради продовжується підготовка до відзначення Дня пам'яті Героїв Небесної Сотні. Організаційний комітет, до складу якого увійшли представники обласної, районної та міської ради, облдержадміністрації, а також волонтери та духовенство, провів чергове засідання.

Учасники робочої наради обговорили заходи, що пройдуть у дні вшанування полеглих Героїв. Так, 18 грудня у приміщенні Чернівецької обласної ради відкриють фотовиставку, присвячену Небесній Сотні. Того ж дня, проведуть щорічну всеукраїнську акції «Ангели Пам’яті», яка розпочнеться біля Меморіалу Небесної Сотні.

У неділю, 20 грудня, на Центральному кладовищі відбудеться покладання квітів до могил загиблих Героїв. Також 20.02 проведуть пам’ятну ходу від меморіалу Небесної Сотні та покажуть перформанс на Центральній площі, присвячений Революції Гідності.

Про детальний розклад усіх подій повідомимо згодом.

  • Джерело: Пресслужба Чернівецької обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua