Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність голови Чернівецької обласної ради >  Олексій Бойко зустрівся з координатором міжнародних організацій Русланом Гапонюком

Прес-центр

Новини

06.04.2022 15:11

Олексій Бойко зустрівся з координатором міжнародних організацій Русланом Гапонюком |  Діяльність голови Чернівецької обласної ради

Тема новини: Назва теми

Війна в Україні консолідувала не тільки українців, а й увесь світ. У прагненні більш адресної та ефективної допомоги постраждалим від бойових дій міжнародні та закордонні організації звертаються до місцевих органів влади.

З цією метою голова Чернівецької обласної ради Олексій Бойко зустрівся з Русланом Гапонюком - регіональним координатором відокремленого підрозділу неурядової організації ACTED (Франція) та міжнародної організації IMPACT (Швейцарія) в Чернівецькій області, Оленою Рєпіною - менеджером з комунікацій та Олександром Шкурідіном - депутатом обласної ради. Під час зустрічі йшлося про налагодження комунікації та співпраці з громадами області, координації спільних зусиль для надання гуманітарної допомоги вимушено переселеним громадянам України.

Як повідомив Руслан Гапонюк, дана організація працює в Україні з 2015 року через офіційні представництва в Києві та фронтовій зоні. А тепер відкрили офіси і в західній Україні – в Чернівцях та Львові. Основним напрямком роботи благодійної організації є допомога тимчасово переміщеними особам питтєвою водою, гарячим харчуванням місцевого виробництва, засобами гігієни, побутовими речами (ліжка, матраци, одіяла тощо).

  • Джерело: Пресслужба Чернівецької обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua