Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Благодійність >  У Чернівцях працює організація «Благодійний фонд «Гуманітарний контрнаступ»

Прес-центр

Новини

06.04.2022 13:54

У Чернівцях працює організація «Благодійний фонд «Гуманітарний контрнаступ» |  Благодійність

Тема новини: Назва теми

Майже місяць як в Чернівцях працює організація «Благодійний фонд «Гуманітарний контрнаступ», засновниками якого стали перший заступник голови Чернівецької обласної ради Микола Гуйтор, депутати Чернівецької міської ради Віталій Другановський та Олексій Просяний.

Фонд займається збором, сортуванням та відправленням гуманітарної допомоги по всій території України. За цей час волонтери фонду відправили військовим шпиталям, військовим підрозділам України та військовим адміністраціям більше 150 тон допомоги: їжу тривалого зберігання, медичні препарати, військову амуніцію.

Фонд також активно допомагає територіальним громадам, жителі яких, через бойові дії, опинилися в кризовій ситуації. За попередніми заявками в гарячі точки та на звільнені території відправили дитяче харчування, підгузки, свіжі овочі і фрукти, різні продуктові набори, одяг та речі першої необхідності.

Географія охоплення гуманітарною допомогою надзвичайно широка - волонтери доправляють її в тому числі й до зони активних бойових дій, часто ризикуючи життям.

Фонд активно співпрацює із місцевими та закордонними підприємцями, організаціями. Найбільше допомоги надходить із Італії, Великобританії, Німеччини та Швеції.

Фотосесія

  • Джерело: Пресслужба Чернівецької обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua