Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

21.03.2022 18:41
Щодо подання декларацій за 2021 рік


    Роз'яснення Національного агентства з питань запобігання корупції (далі - НАЗК) від 07.03.2022 року № 4 щодо застосування окремих положень Закону України «Про запобігання корупції» стосовно заходів фінансового контролю в умовах воєнного стану (подання декларації, повідомлення про суттєві зміни в майновому стані, повідомлення про відкриття валютного рахунка в установі банку-нерезидента, проведення перевірок), наданих із метою реалізації положень Закону України від 03.03.2022 року № 2115-ІХ «Про захист інтересів суб’єктів подання звітності та інших документів у період дії воєнного стану або стану війни».

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Урочисті заходи

Прес-центр

Новини - Урочисті заходи

02.09.2014 12:52

На Новоселиччині відкрили дитячий садок

На Новоселиччині відкрили дитячий садок
Голова обласної ради Михайло Гайничеру взяв участь в урочистостях з нагоди відкриття дошкільного навчального закладу в селі Остриця Магальської сільської ради Новоселицького району. Він щиро привітав мешканців села з такою важливою подією в житті громади, адже для сотні дошкільнят створено належні умови для виховання, розвитку та підготовки до школи. Михайло Гайничеру відзначив вагомий внесок сільського голови в організацію робіт задля відкриття такого сучасного та належно обладнаного закладу і побажав його працівникам, вихованцям та їхнім батькам, щоб дітки почували себе тут затишно та комфортно, мали змогу отримати якісну освіту та належний рівень знань.



26.08.2014 16:32

У Берегометі відкрили пам’ятник Тарасові Шевченку

У Берегометі відкрили пам’ятник Тарасові Шевченку
Перший заступник голови обласної ради Ярослав Курко взяв участь в урочистостях, які відбулись у селищі Берегомет Вижницького району з нагоди відкриття пам’ятника Тарасові Шевченку. Він щиро привітав мешканців селища, організаторів та учасників дійства, всіх тих, хто долучився до того, щоб у Берегометі постав пам’ятник Великому Кобзареві.
На урочистостях побували перший заступник голови обласної держадміністрації Іван Рибак, народний депутат України Олександр Фищук, очільники Вижницького району, керівники товариства «Просвіта», представники мистецьких кіл та громадськості.



23.08.2014 10:07

В Чернівцях відбулись урочистості з нагоди Дня Державного Прапора

В Чернівцях відбулись урочистості з нагоди Дня Державного Прапора
Перший заступник голови обласної ради Ярослав Курко та заступник голови обласної ради Валентин Маніліч взяли участь в урочистостях з нагоди Дня Державного Прапора України, який відзначається у нашій державі щороку 23 серпня.
На Центральній площі Чернівців зібрались керівники органів місцевого самоврядування і виконавчої влади Чернівецької області та обласного центру, очільники правоохоронних, контролюючих та судових органів, військовики, представники вищих навчальник закладів, національно-культурних та молодіжних організацій, небайдужі чернівчани. Присутні поклали вінки та квіти до пам’ятника Тарасові Шевченку, а на флагштоку поблизу пам’ятника було піднято Державний прапор України.



22.08.2014 13:10

На урочистостях з нагоди Дня Незалежності України

На урочистостях з нагоди Дня Незалежності України
Голова обласної ради Михайло Гайничеру взяв участь в урочистостях з нагоди Дня Незалежності України, які відбулись у Літньому театрі в Чернівцях. «До 23-ї річниці нашої держави ми підійшли у непростих умовах – перед Україною постала найбільша за роки незалежності загроза територіальній цілісності та державності. Сьогодні по суті триває війна, і кожен з нас не може залишитись осторонь цих подій – вони стали іспитом на патріотизм, мужність та на звичайну людську порядність», - зауважив Михайло Гайничеру. Він наголосив, що громадяни України, незалежно від національності, релігійних і політичних переконань, повинні згуртуватись навколо єдиної державницької ідеї, зробити свій внесок у зміцнення демократичної правової держави, утвердження громадянського суспільства.



19.08.2014 14:55

22-23 серпня в Чернівцях відзначатимуть День незалежності України

22-23 серпня в Чернівцях відзначатимуть День незалежності України
Заходи з нагоди 23-ї річниці незалежності України відбудуться 22-23 серпня в Чернівцях. Зокрема, урочисті збори та тематичний концерт буде проведено 22 серпня о 12.00 в Літньому театрі, а 23 серпня о 9.00 відбудеться покладання квітів до пам’ятника Т.Шевченку та церемонія підняття Державного прапора України.



12.08.2014 14:34

Чернівецький прикордонний загін відзначив 70-річний ювілей

Чернівецький прикордонний загін відзначив 70-річний ювілей
Голова обласної ради Михайло Гайничеру взяв участь в урочистостях з нагоди 70-ї річниці утворення Чернівецького прикордонного загону. Він щиро привітав прикордонників та ветеранів прикордонної служби з цим визначним для нашого краю ювілеєм. Михайло Гайничеру зазначив, що прикордонники були першими, хто відповів на геополітичні виклики, які постали перед нашою державою, і сьогодні як один з найбільш підготовлених підрозділів гідно виконують свій обов’язок на східних кордонах України. «Безумовно, ми всі прагнемо миру, - зауважив голова обласної ради, - але сьогодні склалась така ситуація, що задля його досягнення ми повинні консолідувати свої зусилля та бути готовими до розвитку ситуації у різних напрямках». Михайло Гайничеру побажав прикордонникам успіхів, здоров’я та миру і вручив Почесні грамоти обласної ради службовцям та ветеранам прикордонної служби.



27.06.2014 15:03

На урочистостях з нагоди Дня Конституції

На урочистостях з нагоди Дня Конституції
Голова обласної ради Михайло Гайничеру взяв участь в урочистостях з нагоди Дня Конституції та побував на концерті симфонічної музики «Битва під Берестечком» з нагоди 18-ї річниці прийняття Основного закону України. Він щиро привітав присутніх від імені депутатського корпусу та посадових осіб місцевого самоврядування з державним святом і побажав найперше миру та злагоди. Михайло Гайничеру висловив сподівання, що у цей відповідальний момент вітчизняної історії усім нам вдасться подолати всі труднощі та вистачить мудрості, волі та наснаги для того, щоби всебічно сприяти швидкому та ефективному впровадженню назрілих змін в усіх галузях життєдіяльності держави.



25.06.2014 15:46

У медичній спільноті області молоде поповнення

У медичній спільноті області молоде поповнення
Керуючий справами обласної ради Микола Борець побував на урочистостях з нагоди випуску у Чернівецькому медичному коледжі БДМУ. Він щиро привітав випускників, їхніх батьків та викладачів із такою важливою подією у житті навчального закладу і кожного вчорашнього студента. Микола Борець висловив переконання, що цьогорічні випускники стануть гідним поповненням медичного персоналу у лікувальних установах області та щиро побажав молодим людям успіхів і високих досягнень в обраній ними благородній професії.



18.06.2014 14:34

Дільничні інспектори міліції відзначають професійне свято

Дільничні інспектори міліції відзначають професійне свято
В обласному управлінні МВС відбулись заходи з нагоди професійного свята дільничних інспекторів міліції. Голова обласної ради Михайло Гайничеру щиро привітав учасників урочистих зборів, відзначив їх непросту самовіддану працю, внесок у запобігання злочинам і профілактику підліткової та дитячої злочинності. Голова обласної ради зупинився на питанні забезпечення житлом дільничних інспекторів. Він наголосив на тому, що попри непросту ситуацію, буде віднайдено можливості для виділення квартир для міліціонерів, які їх найбільше потребують, та започатковано Програму забезпечення житлом дільничних інспекторів у сільській місцевості.



15.06.2014 12:29

Громадськість краю вшанувала пам'ять Міхая Емінеску

Громадськість краю вшанувала пам
Голова обласної ради Михайло Гайничеру взяв участь у заходах з нагоди 125-ї річниці смерті класика румунської літератури Міхая Емінеску. Керівники обласної представницької та виконавчої влади поклали вінки та квіти до пам'ятника видатному поету. Вшанувати пам'ять письменника прийшли Генеральний консул Румунії в Чернівцях пані Елеонора Молдован, народний депутат України Іван Попеску, активісти національно-культурних товариств та громадських організацій румуномовної громади краю, митці, журналісти, представники молодіжних організацій.



13.06.2014 16:21

На урочистостях з нагоди Дня медичного працівника

На урочистостях з нагоди Дня медичного працівника
Заступник голови обласної ради Валентин Маніліч взяв участь в урочистостях з нагоди Дня медичного працівника.
«Буковинська медицина, її потужна теоретична база та науково-практична складова давно здобули міцні, авторитетні позиції на теренах України. Висококваліфіковані лікарі, досвідчений медичний персонал лікувально-профілактичних закладів Чернівецької області за правом є гордістю територіальних громад Буковинського краю», - наголосив заступник голови обласної ради.



10.06.2014 12:21

Потяг «Чернівці-Київ» з 7 червня курсує через Молдову

Потяг «Чернівці-Київ» з 7 червня курсує через Молдову
Заступник голови обласної ради Валентин Маніліч взяв участь в урочистостях з нагоди відправлення потягу «Чернівці-Київ» за зміненим маршрутом через Молдову, які відбулись на залізничному вокзалі Чернівців.
Валентин Маніліч зазначив, що відтепер для пасажирів створено значно кращі умови, оскільки запроваджено більш зручний графік руху потяга, скорочено час його перебування в дорозі, збільшено кількість вагонів, значну частину яких замінили на нові. Заступник голови обласної ради висловив сподівання, що покращення сполучення Чернівців зі столицею сприятиме розвитку туристичного та економічного потенціалу краю, а також зауважив, що Чернівецька обласна рада та її голова Михайло Гайничеру доклали чимало зусиль задля того, щоб ця подія відбулась.



10.06.2014 12:20

Відбулась інавгурація Президента України Петра Порошенка

Відбулась інавгурація Президента України Петра Порошенка
Голова обласної ради Михайло Гайничеру взяв участь у заходах з нагоди інавгурації Президента України Петра Порошенка. На урочистому засіданні Верховної Ради України новообраний Президент виголосив Присягу на вірність Українському народові. Згодом глава ЦВК Михайло Охендовський вручив Петрові Порошенку посвідчення Президента України, а Глава Конституційного суду Юрій Баулін - символи президентської влади - Знак, Печатку і Булаву Президента. На Софійській площі відбулася церемонія представлення командувачів видами Збройних Сил України та урочистого підняття прапора Президента України, а у соборі Святої Софії відслужили молебень.
Михайло Гайничеру привітав новообраного Президента від імені депутатського корпусу та посадових осіб органів місцевого самоврядування Буковинського краю, від Чернівецької обласної ради та від себе особисто з нагоди обрання на високу та відповідальну посаду.



28.05.2014 17:46

Відбулись урочистості з нагоди Дня прикордонника

Відбулись урочистості з нагоди Дня прикордонника
Голова обласної ради Михайло Гайничеру взяв участь в урочистостях з нагоди Дня прикордонника, які відбулись у Чернівецькому прикордонному загоні.

Голова обласної ради щиро привітав військовослужбовців з професійним святом та зазначив, що прикордонна служба виконує чимало функцій задля охорони державних кордонів України, захисту її економічних інтересів, реалізації міграційної політики і сьогодні прикро, що державі знадобився військовий вишкіл прикордонників, а представникам Чернівецького загону доводиться брати участь у врегулюванні ситуації на сході нашої країни.



23.05.2014 14:27

В одній із номінацій Всеукраїнського конкурсу «Об’єднаємося ж, брати мої любі» перемогла учениця Сокирянської художньої школи

В одній із номінацій Всеукраїнського конкурсу «Об’єднаємося ж, брати мої любі» перемогла учениця Сокирянської художньої школи
Підведено підсумки XIII Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості «Об’єднаємося ж, брати мої!», присвяченого Шевченківським дням. Як повідомила прес-служба Сокирянської районної ради, в номінації «Декоративно-прикладне мистецтво» перемогла учениця 2 класу Сокирянської художньої школи Катерина Манилюк, яка представила на суд журі гобелен «Горобина». Нагородження переможців конкурсу відбулося 22 травня в Каневі на Чернечій горі біля могили поета в рамках відзначення 153-ї річниці перепоховання Тараса Шевченка. Грамоти та пам’ятні подарунки молодим талантам та їх наставникам вручав Міністр культури України Євген Нищук. Сокирянську художню школу на церемонії нагородження представляла Лариса Скаженюк, педагог Катерини Манилюк.



  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua