Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Пам’яті товариша

Прес-центр

Новини - Пам’яті товариша

07.09.2018 10:10

Відійшов у Вічність Василь Григорович Телешман

Відійшов у Вічність Василь Григорович Телешман
Керівництво, колегія та депутатський корпус Чернівецької обласної ради VII скликання з глибоким сумом сповіщають, що на 69-му році життя відійшов у Вічність депутат Чернівецької обласної ради VI – VII скликань, Заслужений працівник сільського господарства України, голова фермерського господарства «Семеренко-АТ» Василь Григорович Телешман.
Дочасно зупинилося натруджене серце вірного сина українського народу, знаного та шанованого аграрія, мудрого та досвідченого керівника, авторитетного організатора та новатора сільськогосподарського виробництва, вправного господаря та щирого християнина. Звитяжна, самовіддана праця Василя Григоровича Телешмана була належно пошанована високими відзнаками Президента та Уряду України, відомчими нагородами та Почесною відзнакою Чернівецької обласної ради «За заслуги перед Буковиною».
У ці скорботні, сповнені сумом і тугою дні висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким покійного та поділяємо щемливе відчуття тяжкої, непоправної втрати.
Добрий та світлий спомин про Василя Григоровича Телешмана назавжди залишиться у вдячній пам’яті усіх, хто його знав, любив та шанував.



11.06.2018 11:14

Відійшов у Вічність Степан Степанович Борсук

Відійшов у Вічність Степан Степанович Борсук
Керівництво, колегія, депутатський корпус та виконавчий апарат Чернівецької обласної ради з глибоким сумом сповіщають, що на 74-му році життя внаслідок тяжкої, підступної недуги зупинилось натруджене серце ветерана праці, місцевого самоврядування та державної служби, колишнього заступника керуючого справами – начальника організаційного відділу виконавчого апарату Чернівецької обласної ради Степана Степановича Борсука.



07.04.2016 19:07

У Чернівцях відкрито меморіальну дошку Герою Небесної Сотні Василю Аксенину

У Чернівцях відкрито меморіальну дошку Герою Небесної Сотні Василю Аксенину
Сьогодні, 7 квітня, спільно з представниками влади та громадськості краю голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян взяв участь у відкритті пам’ятної дошки Герою України, буковинцю Василю Аксенину, який був важко поранений під час розстрілу мирних мітингувальників 20 лютого 2014 року на Майдані у м.Києві.



02.03.2016 18:25

Іван Мунтян: Нехай приклад Олександра Щербанюка надихає вас на самовіддане служіння державі

Іван Мунтян: Нехай приклад Олександра Щербанюка надихає вас на самовіддане служіння державі
З такими словами звернувся голова Чернівецької обласної ради до вихованців Чернівецького військово-спортивного ліцею-інтернату сьогодні, 2 березня, під час урочистостей з нагоди відкриття та освячення пам’ятної дошки Герою України Олександру Щербанюку.



16.01.2016 10:55

Відійшов у Вічність Ілля Сергійович ЄФТЕМІЙ

Відійшов у Вічність Ілля Сергійович ЄФТЕМІЙ
Депутатський корпус, керівництво та виконавчий апарат Чернівецької обласної ради глибоко сумують у зв’язку з передчасною смертю директора обласного комунального вищого навчального закладу «Новоселицький медичний коледж Буковинського державного медичного університету» Іллі Сергійовича ЄФТЕМІЯ. У ці сповнені тугою і сумом скорботні дні висловлюємо глибоке співчуття рідним та близьким покійного. Світлий, добрий спомин про Іллю Сергійовича ЄФТЕМІЯ назавжди залишиться в серцях усіх, хто його знав, любив та поважав.



20.10.2014 12:43

Відійшов у Вічність Микола Вережан

Відійшов у Вічність Микола Вережан
Чернівецька обласна державна адміністрація, Чернівецька обласна рада з глибоким сумом сповіщають, що 19 жовтня 2014 року раптово пішов з життя колишній начальник відділу роботи із зверненнями громадян та доступу до публічної інформації апарату Чернівецької обласної державної адміністрації Микола Павлович ВЕРЕЖАН. На 62-му році життя перестало битися серце справжнього професіонала, висококваліфікованого фахівця, досвідченого службовця, який віддав службі в органах державного управління та місцевого самоврядування понад 20 років плідної, натхненної праці. Відвертий, щирий, принциповий, чесний та безкорисливий, завжди готовий до добрих справ і благородних вчинків, Микола Павлович користувався незаперечним авторитетом та повагою серед колег, численних друзів і товаришів, творчо підходив до виконання відповідальних громадських доручень та обов’язків профспілкового активіста.
У ці скорботні дні ми щиро поділяємо сум і тугу рідних та близьких покійного, які назавжди втратили турботливого сина, люблячого чоловіка,дбайливого батька, уважного дідуся, вірного друга і надійного товариша.
Світлий, щемливий спомин про Миколу Павловича ВЕРЕЖАНА навіки залишиться в серцях усіх, хто мав честь знати цю шляхетну людину, жити та працювати поруч з ним.



17.01.2013 16:43

Схиляємо голови перед світлим образом колеги

Схиляємо голови перед світлим образом колеги
Керуючий справами обласної ради Микола БОРЕЦЬ взяв участь у церемонії відкриття меморіальної дошки депутату Чернівецької обласної ради V-го скликання, колишньому директору Української науково-дослідної станції карантину рослин Інституту захисту рослин Академії аграрних наук України МЕЛЬНИКУ Павлу Олексійовичу.
20 січня 2013 року минає рік від того часу, як Павло Олексійович відійшов у Вічність. Його колеги - колектив науково-дослідної станції, вирішили вшанувати пам’ять свого багаторічного директора відкриттям меморіальної дошки на фасаді адмінбудівлі Української науково-дослідної станції карантину рослин ІЗР НААН у селі Бояни Новоселицького району. Віддати данину пам’яті видатному науковцю, керівнику, який майже 30 років очолював Українську науково-дослідну станцію, та знаному громадському діячеві прийшли керівники Новоселицького району – голова районної ради Деомид ШОВА, голова районної державної адміністрації Георгій НІКІТОВИЧ, численні друзі, товариші та колеги Павла Олексійовича.



  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua