Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Візити

Прес-центр

Новини - Візити

25.09.2021 09:47

17-ліття Сторожинецького фахового коледжу Відкритого міжнародного університету розвитку людини «Україна»

17-ліття Сторожинецького фахового коледжу Відкритого міжнародного університету розвитку людини «Україна»
Вчора в Сторожинці святкували 17-ліття Сторожинецького фахового коледжу Відкритого міжнародного університету розвитку людини «Україна». Принагідно вручали дипломи випускникам закладу.

На заході був присутній перший заступник голови обласної ради Микола Гуйтор, президент ВМУРоЛ «Україна» та ексміністр освіти України (1992-1994 рр.) Петро Таланчук, студенти та викладацький склад коледжу.

У вітальному слові Микола Гуйтор побажав випускникам, аби вони ефективно використовували здобуті знання, ніколи не зупинялись на шляху самовдосконалення та своєю працею робили вагомий внесок у розвиток області та країни.



14.05.2021 19:55

Олексій Бойко взяв участь у виїзному семінарі на базі державного підприємства «Сокирянське лісове господарство»

Олексій Бойко взяв участь у виїзному семінарі на базі державного підприємства «Сокирянське лісове господарство»
Олексій Бойко сьогодні, 14 травня, взяв участь у виїзному семінарі організованим Чернівецьким обласним управлінням лісового та мисливського господарства на базі державного підприємства «Сокирянське лісове господарство».

Відтак голова облради поспілкувався з представниками галузі, ознайомився із інноваційним досвідом Сокирянського лісгоспу, провадженням сучасних технологій, можливостями оновленої техніки, розвитком туризму та рекреації.



07.05.2021 12:19

До обласної ради завітали школярі з Малокучурівського НВК

До обласної ради завітали школярі з Малокучурівського НВК
Вперше після тривалої перерви, пов’язаної з обмеженнями протиепідемічного карантину, в приміщенні Чернівецької обласної ради відбулась оглядова екскурсія для учнів Малокучурівського навчально-виховного комплексу, що на Заставнівщині. Юні екскурсанти ознайомились з історією та сьогоденням місцевого самоврядування на теренах Буковинського краю, почули чимало цікавого про діяльність депутатського корпусу та виконавчого апарату крайового парламенту, відвідали сесійну залу обласної ради, де вперше в житті змогли відчути себе в ролі народних обранців.



21.11.2019 15:31

Чернівецьку обласну раду відвідали майбутні журналісти

Чернівецьку обласну раду відвідали майбутні журналісти
Сьогодні до крайового парламенту завітали студенти кафедри журналістики філологічного факультету Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича. Очолила групу викладачка кафедри, заслужена журналістка України Тетяна Смолдирєва. Майбутні фахівці мас-медіа ознайомилися з історією та сьогоденням представницької влади Буковинського краю, здійснили оглядову екскурсію підрозділами виконавчого апарату обласної ради, відчули себе в ролі народних обранців у приміщенні сесійної зали.
Відвідини крайового парламенту завтрашніми акулами пера відбулися за особистої ініціативи та активного сприяння очільниці постійної комісії обласної ради з питань приватизації та управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, заслуженої журналістки України, генерального директор ТК «Місто» Любові Годнюк.



07.07.2016 14:09

Чернівецьку область відвідав український бізнес-омбудсмен

Чернівецьку область відвідав український бізнес-омбудсмен
Перший заступник голови Чернівецької обласної ради Інга Маковецька взяла участь в робочій зустрічі українського бізнес-омбудсмена Альгірдаса Шемети з представниками ділових та бізнесових кіл області. У вітальному слові посадовець зазначила важливу роль інституту бізнес-омбудсмена у спільній роботі щодо налагодження ефективного та рівноправного співробітництва між органами влади усіх рівнів та представниками бізнесу. Інга Маковецька наголосила на необхідності спільними зусиллями протидіяти проявам корупції, сприяти покращанню національного та регіонального інвестиційного клімату, налагодженню прозорого діалогу між представницькою владою краю, промисловцями та підприємцями.



02.10.2015 13:12

Керівники Чернівецької області зустрілись з Послом Австрії в Україні

Керівники Чернівецької області зустрілись з Послом Австрії в Україні
Голова обласної ради Михайло Гайничеру та голова облдержадміністрації Олександр Фищук зустрілись з Надзвичайним і Повноважним Послом Австрії в Україні пані Герміне Поппеллер. Михайло Гайничеру поінформував пані Посла про досвід транскордонного співробітництва, який має Чернівецька область, та основні проекти, що реалізуються в його рамках. За словами керівника облради, завдяки великим транскордонним проектам в область вдалось залучити понад 7 млн. євро і ще близько 3 млн. євро принесли невеликі проекти в різних районах Буковини. Михайло Гайничеру розповів також про виграний обласною радою проект ЄС щодо підтримки вимушених переселенців, зокрема, забезпечення житлом та сприяння їх соціальній адаптації, на реалізацію якого передбачено 230 тисяч євро. Пані Герміне Поппеллер привітала таку ініціативу обласної ради, зауваживши, що вона сприяє вирішенню загальнодержавної проблеми. Вона також закликала використовувати готовність європейських країн підтримати Україну та продемонструвати потенційним інвесторам готовність до співпраці.



07.11.2014 13:58

У Чернівецькій області перебуває Прем’єр-міністр Румунії Віктор Понта

У Чернівецькій області перебуває Прем’єр-міністр Румунії Віктор Понта
Сьогодні в Чернівецькій області з неофіційним візитом перебуває Прем’єр-міністр Румунії Віктор Понта. В пункті пропуску Порубне високого гостя зустріли голова Чернівецької обласної ради Михайло Гайничеру, в.о. заступника голови обласної державної адміністрації Олена Верига, Генеральний консул України в Сучаві Василь Боєчко та Генеральний консул Румунії в Чернівцях Елеонора Молдован. Учасники зустрічі обговорили перспективи реалізації Угоди про малий прикордонний рух між Україною та Румунією, розширення співробітництва у різних галузях та розвитку прикордонної інфраструктури.



25.10.2014 11:59

Президент України відвідав Чернівецьку область

Президент України відвідав Чернівецьку область
Вчора в Чернівецькій області перебував Президент України Петро Порошенко. В аеропорту Президента зустрічали голова обласної ради Михайло Гайничеру, Чернівецький міський голова Олексій Каспрук та перший заступник голови облдержадміністрації Іван Рибак. Глава держави побував у Новодністровську, де взяв участь у синхронному запуску двох гідроагрегатів Дністровської ГАЕС.
Ввечорі Петро Порошенко зустрівся з представниками громадськості краю у Мармуровій залі Чернівецького національного університету. Президент України представив науковцям, митцям та громадсько-політичним діячам план розвитку України «Стратегія-2020», який включає близько 60 реформ та спеціальних програм.



  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua