Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Служба зайнятості інформує

Прес-центр

Новини - Служба зайнятості інформує

15.09.2021 14:47

Робота на Буковині: найбільші зарплати роботодавці пропонують у сільському господарстві

Робота на Буковині: найбільші зарплати роботодавці пропонують у

сільському господарстві
Станом на 15 вересня 2021 року у Чернівецькій обласній службі зайнятості зареєстровано 896 вакансій із заробітною платою від мінімальної до 27 тис.грн. На 120 пропозицій роботи працедавці пропонують оплату понад 10 тис. Найбільшу заробітну плату роботодавці пропонують на 4 вакансії.



03.09.2014 16:11

На Буковині сприяють працевлаштуванню вимушених переселенців

На Буковині сприяють працевлаштуванню вимушених переселенців
Станом на 1 вересня 2014 року до центрів зайнятості Чернівецької області у пошуках роботи звернулося 104 особи, які перемістилися з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції, а саме: 28 мешканців АР Крим та Севастополя, 54 мешканці Донецької та 22 – Луганської областей. З них: 55 осіб отримали статус безробітного, 3 – залучено до тимчасових робіт, 19 осіб працевлаштовано. Про це повідомив прес-центр Чернівецького регіонального центру зайнятості.



23.04.2014 12:31

В області триває Марафон актуальних робітничих професій

В області триває Марафон актуальних робітничих професій
З 7 по 25 квітня Чернівецька обласна служба зайнятості проводить традиційний весняний Марафон актуальних робітничих професій. Його мета – формування позитивного ставлення безробітної та учнівської молоді до здобуття робітничих професій, актуальних на регіональному ринку праці, відновлення та підвищення престижу цих професій, подальшого навчання та працевлаштування молодих людей за професійними інтересами та індивідуальними психологічними рисами, забезпечення легальної зайнятості в Україні.



  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua