Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Євроатлантична інтеграція

Прес-центр

Новини - Євроатлантична інтеграція

17.05.2019 13:42

На урочистостях з нагоди Дня Європи в Україні

На урочистостях з нагоди Дня Європи в Україні
Сьогодні, 17 травня 2019 року, у середмісті Чернівців довкола імпровізованого подіуму, встановленого поблизу обласної універсальної наукової бібліотеки імені Михайла Івасюка відбулося багатолюдне урочисте дійство з нагоди Дня Європи в Україні. На церемонію відкриття цієї події завітали представники обласної та міської влади, співробітники місії ОБСЄ, Генерального консульства Румунії в Чернівцях, Почесний консул Австрії в Чернівцях, керівники та активісти обласних національно-культурних товариств, самодіяльні творчі колективи, представники численних недержавних організацій.
В урочистостях взяв участь та виступив з вітальним словом керуючий справами обласної ради Микола Борець. Він тепло привітав присутніх з нагоди Дня Європи в Україні від імені керівництва та депутатського корпусу Чернівецької обласної ради.



12.04.2019 19:08

Україна – НАТО

Україна – НАТО
Засідання круглого столу «Україна – аспірант НАТО: роль органів влади та інститутів громадянського суспільства в євроатлантичній інтеграції держави» відбулося сьогодні, 12 квітня, у Зеленій залі Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича. Участь у засіданні взяв голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян.



  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua