Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність органів виконавчої влади

Прес-центр

Новини - Діяльність органів виконавчої влади

15.03.2022 20:00

СпівДія: в Україні запустили офіційну платформу гуманітарної допомоги

СпівДія: в Україні запустили офіційну платформу гуманітарної допомоги
Платформа створена для об’єднання волонтерських і державних ініціатив для гуманітарної допомоги цивільному населенню у час війни.



25.03.2020 17:52

Уряд запровадив режим надзвичайної ситуації по всій території України та продовжив карантин до 24 квітня

Уряд запровадив режим надзвичайної ситуації по всій території України та продовжив карантин до 24 квітня
Режим надзвичайної ситуації запроваджено на всій території України на 30 днів.



21.02.2020 15:54

За повідомленням Регіонального відділення Фонду державного майна України

За повідомленням Регіонального відділення  Фонду державного майна України
Відповідно до положень Закону України «Про оренду державного та комунального майна» №157-IX, який вступив у дію 1 лютого 2020 року, Регіональним відділенням Фонду державного майна України по Івано-Франківській, Чернівецькій та Тернопільській областях визначено Перелік об’єктів державної власності, розташованих на території м. Чернівці та Чернівецької області, щодо яких прийнято рішення про передачу в оренду за підсумками аукціону (додається).



12.09.2019 17:21

На 33-ій сесії Чернівецької обласної ради

На 33-ій сесії Чернівецької обласної ради
Сьогодні, 12 вересня 2019 року, під головуванням керівника крайової представницької влади Івана МУНТЯНА відбулось перше пленарне засідання 33-ї сесії Чернівецької обласної ради VII скликання. Депутати прийняли рішення щодо реорганізації шляхом перетворення низки обласних комунальних установ в обласні комунальні некомерційні підприємства. Зокрема, таким чином створено ОКНП «Чернівецьке обласне патологоанатомічне бюро», «Чернівецький обласний центр з профілактики та боротьби зі СНІДом», «Обласний спеціалізований будинок дитини», «Чернівецький обласнй госпіталь ветеранів війни», «Черівецький обласний центр служби крові»,, «Буковинський центр відновного лікування та комплексної реабілітації дітей».



03.04.2013 15:53

У Кельменецькому районі обговорили нагальні проблеми та окреслили шляхи їх вирішення

У Кельменецькому районі обговорили нагальні проблеми та окреслили шляхи їх вирішення
Під керівництвом голови Кельменецької районної державної адміністрації Миколи Довганя, за участю голови районної ради Дмитра Власова відбулася нарада з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, територіальних підрозділів міністерств та інших центральних органів виконавчої влади, окремих підприємств, установ району. Як повідомили у Кельменецькій районній раді, обговорювались підсумки роботи районних органів виконавчої влади та місцевого самоврядування за минулий тиждень та окреслювались основні завдання щодо вирішення нагальних проблем. Розглядався хід проведення місячника санітарної очистки та благоустрою населених пунктів району, а також низка інших питань забезпечення життєдіяльності територіальних громад Кельменеччини.



29.01.2013 12:50

Новостворена комісія визначатиме об’єкти дорожнього господарства, які відремонтують у 2013 році

Новостворена комісія визначатиме об’єкти дорожнього господарства, які відремонтують у 2013 році
На виконання рішень сесій обласної ради «Про обласний бюджет на 2013 рік» та «Про затвердження Положення про обласний дорожній фонд», з метою забезпечення прозорої та ефективної процедури використання коштів обласного дорожнього фонду, що спрямовуються на фінансування робіт, пов’язаних з будівництвом, реконструкцією та ремонтом вулиць, доріг, мостів та інших об’єктів дорожнього господарства комунальної власності Чернівецької області, розпорядженням Чернівецької облдержадміністрації затверджено порядок використання коштів обласного дорожнього фонду. Створено також Комісію з визначення об’єктів дорожнього господарства, на яких будуть виконуватись будівельно-ремонтні роботи у 2013 році.



02.08.2012 14:20

Чернівецьку область відвідав Міністр аграрної політики України

Чернівецьку область відвідав Міністр аграрної політики України
Голова обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ та голова обласної державної адміністрації Михайло ПАПІЄВ супроводжують Міністра аграрної політики та продовольства України Миколу ПРИСЯЖНЮКА в ході його робочого візиту до Чернівецької області. Члени офіційної делегації відвідали низку агропромислових підприємств Кіцманського району. У програмі поїздки високопосадовців – ознайомлення з роботою ТОВ «УПГ інвест», яке займається вирощуванням індиків, відвідання ТОВ «Букофрут», візит на страусину та конеферму кінно-спортивного клубу «Троя» в с. Реваківці, огляд плантацій кукурудзи, сої, багаторічних трав агрофірми «Оршівська» тощо. На порядку денному візиту Міністра аграрної політики та продовольства України на Буковину - нарада з питань розвитку аграрного сектору Чернівецької області та стратегії розвитку українського села, спілкування з представниками мас-медіа.



25.04.2012 12:24

Міністерство енергетики і вугільної промисловості України та Чернівецька область розширили співпрацю

Міністерство енергетики і вугільної промисловості України та Чернівецька область розширили співпрацю
Голова Чернівецької обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ взяв участь у церемонії підписання третього додатку до тристоронньої Угоди про співпрацю між Міністерством енергетики та вугільної промисловості України, Чернівецькою обласною державною адміністрацією та Чернівецькою обласною радою. Документ підписали: від Міністерства енергетики та вугільної промисловості – радник Міністра Тетяна КОРНЯКОВА, від Чернівецької області – голова облдержадміністрації Михайло ПАПІЄВА та голова обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ.
Згідно з додатком до Угоди про співпрацю протягом поточного року передбачається виділити 60 млн. грн. позабюджетних коштів на розвиток об’єктів Сокирянського району та міста Новодністровськ, на завершення будівництва насосної станції на річці Прут – водозабір «Очерет» буде виділено близько 4,5 млн. грн. Медична галузь області отримає три новітніх реанімобілі загальною вартістю 3,6 млн. грн.
Наголошуючи на важливості цієї Угоди для економічного і соціального розвитку краю, Михайло ГАЙНИЧЕРУ підкреслив, що цей документ накладає велику відповідальність на його безпосередніх виконавців, у тому числі депутатів та посадових осіб рад усіх рівнів. Керівник обласної представницької влади висловив впевненість у тому, що успішна реалізація щойно підписаного документу відкриє широкі можливості для подальшої співпраці між Міністерством енергетики та вугільної промисловості України і Чернівецькою областю.



23.03.2011 11:18

Підписано Угоду про співробітництво

Підписано Угоду про співробітництво
22 березня заступник голови обласної ради Валентин МАНІЛІЧ взяв участь в урочистій церемонії підписання Угоди про співробітництво між Міністерством енергетики та вугільної промисловості України, Чернівецькою обласною державною адміністрацією та Чернівецькою обласною радою у розвитку паливно-енергетичного комплексу та соціальної інфраструктури населених пунктів Чернівецької області. Зазначену Угоду від імені міністерства підписав Міністр енергетики та вугільної промисловості України Юрій БОЙКО, від обласної державної адміністрації – голова облдержадміністрації, депутат Чернівецької обласної ради, член колегії крайового парламенту Михайло ПАПІЄВ.



24.01.2011 14:22

На прес-конференції першого заступника голови облдержадміністрації, уповноваженого представника депутатської фракції Партії регіонів в обласній раді Георгія ГАЛИЦЯ

На прес-конференції першого заступника голови облдержадміністрації, уповноваженого представника депутатської фракції Партії регіонів в обласній раді Георгія ГАЛИЦЯ
На прес-конференції першого заступника голови облдержадміністрації, уповноваженого представника депутатської фракції Партії регіонів в обласній раді Георгія ГАЛИЦЯ, яка відбулась 24 січня, йшлося про позитивні результати діяльності владної команди на чолі з головою обласної державної адміністрації Михайлом ПАПІЄВИМ у царині соціально – економічного, суспільно-політичного та культурно-освітнього розвитку області за підсумками 2010 року.
Відповідаючи на запитання журналістів центральних, регіональних та місцевих мас-медіа, Григорій ГАЛИЦЬ дав задовільну оцінку роботі депутатського корпусу місцевих рад шостого скликання, а також обласної, Чернівецької міської та більшості районних рад, депутати яких довірили керівництво цими органами представницької влади висуванцям від Партії регіонів. «Це свідчить про те, що запропоновані нами кандидатури на керівні посади в радах усіх рівнів комфортно сприймаються їх депутатським корпусом», - підкреслив високопосадовець. «Перший позитивний досвід діяльності цих рад, - наголосив Георгій ГАЛИЦЬ, - свідчить про правильність зробленого депутатами вибору».



06.08.2010 07:49

Про необхідність наведення порядку у сфері автомобільних перевезень

Про необхідність наведення порядку у сфері автомобільних перевезень
Про необхідність наведення порядку у сфері автомобільних перевезень йшлося, зокрема, в рішенні 38-ї сесії Чернівецької обласної ради «Про Комплексну програму профілактики правопорушень в Чернівецькій області на 2010 -2012 роки». На виконання цього рішення територіальним управлінням Головної державної інспекції на автотранспорті в Чернівецькій області здійснюються планові та цільові перевірки транспортних засобів, що здійснюють вантажопасажирські перевезення, та суб’єктів підприємницької діяльності, зайнятих у цій сфері. У полів зору інспекторів – стан виконання вимог чинного законодавства України про автомобільний транспорт, особиста та виробнича дисципліна автоперевізників, технічний стан транспортних засобів, діяльність нелегальних суб’єктів ринку автомобільних перевезень



20.10.2009 18:40

На порядку денному сесії обласної ради – стан справ у Заставнівському районі

На порядку денному сесії обласної ради – стан справ у Заставнівському районі
Депутати крайового парламенту на 32-й сесії вирішили звернутися до Кабінету Міністрів України стосовно стану забезпечення законних прав та свобод жителів Заставнівського району. «Впродовж 2008 – 2009 років, говориться у зверненні, - депутатський корпус обласної ради 28 разів повертався до розгляду питань, пов’язаних із незадовільним забезпеченням соціального, економічного та культурного розвитку територіальних громад Заставнівського району... До цього спонукали численні скарги і звернення жителів району, колективів аграрних та промислових підприємств Заставнівщини, що стосувалися неправомірних дій посадових осіб органів виконавчої влади та місцевого самоврядування району. Під час сесій депутатами наводились кричущі приклади неадекватного реагування представників район¬ної влади на скарги та пропозиції мешканців Заставнівщини, оприлюд¬нювались факти порушень законності та право¬по¬ряд¬ку в частині наповнення державного і місцевих бюджетів, розподілу та видачі земельних і майнових паїв, приватизації агропромислових підприємств, дотримання фінансово-бюджетної дисципліни, здійснення орендно-майнових відносин, видобутку корисних копалин тощо…



16.07.2009 13:29

Висновки депутатської контрольної комісії знаходять своє підтвердження

Висновки депутатської контрольної комісії знаходять своє підтвердження
Про це свідчить лист прокурора Чернівецької області Йожефа ОРОСА до голови обласної ради Івана ШИЛЕПНИЦЬКОГО щодо результатів розгляду прокуратурою області фактів, викладених у звіті тимчасової контрольної комісії обласної ради з вивчення діяльності державного підприємства дослідного господарства «Центральне».



  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua