Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Адміністративно-територіальна реформа

Прес-центр

Новини - Адміністративно-територіальна реформа

17.07.2020 14:32

Верховна Рада України ухвалила проект постанови про ліквідацію та утворення районів

Верховна Рада України ухвалила проект постанови про ліквідацію та утворення районів
Сьогодні, 17 липня Верховна рада схвалила відповідну постанову Кабінету міністрів, згідно з якою в Україні з’являться нові райони.



14.07.2015 16:34

На шляху до децентралізації місцевої влади

На шляху до децентралізації місцевої влади
Перший заступник голови Чернівецької обласної ради Ярослав Курко та група депутатів крайового парламенту, сільські та селищні голови, співробітники регіонального центру офісу реформ, журналісти взяли участь у засіданні круглого столу з питань децентралізації влади.
Представник регіонального офісу реформ Ігор Баб’юк ознайомив учасників засідання круглого столу з рішеннями сільських та селищних рад області, прийнятими на виконання рішення 31-ї сесії обласної ради від 18 червня 2015 року №93-31/15 «Про схвалення проекту перспективного плану формування територій громад Чернівецької області».



07.07.2015 14:59

До питання про перспективний план формування територій громад

До питання про перспективний план формування територій громад
Перший заступник голови Чернівецької обласної ради Ярослав Курко звернувся до обласної державної адміністрації з проханням прискорити процедуру подання доопрацьованого проекту перспективного плану формування територій громад Чернівецької області з метою забезпечення його розгляду на наступній сесії крайового парламенту.
Рішенням 31-ї сесії Чернівецької обласної ради шостого скликання від 18.06.2015 р. №93-31/15 зазначений проект було взято за основу та спрямовано для доопрацювання до обласної державної адміністрації та розгляду органами місцевого самоврядування області базового рівня – сільськими, селищними та міськими радами. Термін, передбачений для узагальнення пропозицій та доопрацювання зазначеного проекту облдержадміністрацією, закінчився 6 липня поточного року.



  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua