Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Фізкультура і спорт

Прес-центр

Новини - Фізкультура і спорт

06.09.2019 19:53

На церемонії відкриття товариського футбольного матчу

На церемонії відкриття товариського футбольного матчу
«Одними з найбільш відомих та популярних в народі серед командних, ігрових видів спорту, поза сумнівом, є футбольні команди з гордою та промовистою назвою «Динамо»,- зауважив голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян на церемонії відкриття футбольного матчу між командами ФСТ «Динамо» (Чернівці) та «Динамо» (Київ, зірки). Ця захоплива спортивна подія відбулась сьогодні, 6 вересня 2019 року, на стадіоні «Буковина».



27.03.2019 18:45

Чернівецька обласна рада підтримала футбольний клуб «Буковина»

Чернівецька обласна рада підтримала футбольний клуб «Буковина»
Депутати Чернівецької обласної ради вирішили надати з обласного бюджету часткове фінансування футбольному клубу «Буковина» у сумі 800 тис. грн. для підготовки та участі команди майстрів з ігрових видів спорту в національних змаганнях. Кошти футбольному клубу буде виділено в рамках передбачених асигнувань в обласному бюджеті на 2019 рік на реалізацію заходів Комплексної програми розвитку фізичної культури і спорту Чернівецької області на 2018-2021 роки.



25.03.2016 10:39

Інга Маковецька взяла участь у парламентських слуханнях

Інга Маковецька взяла участь у парламентських слуханнях
Перший заступник голови обласної ради Інга Маковецька взяла участь у парламентських слуханнях на тему «Шляхи розвитку фізичної культури і спорту в Україні в умовах децентралізації влади».
На слуханнях обговорювались основні тенденції розвитку спорту в Україні, необхідність підвищення уваги до цієї галузі, надання підтримки спорту вищих досягнень. Присутні висловили свої бачення та міркування щодо стану справ у галузі і пропозиції щодо їх вирішення. Йшлось про проблеми у сфері фізичної культури, необхідність забезпечити належне функціонування установ дитячо-юнацького спорту, адже лише за минулий рік кількість учнів спортивних шкіл помітно скоротилася, закрились десятки спортивних комплексів та басейнів. Не менш важливим сьогодні є питання забезпечення належного викладання фізичного виховання у навчальних закладах. Йшлось про порядок допуску учнів до фізичних навантажень, недопущення скорочення кількості уроків фізкультури та популяризацію фізкультпауз та фізкультхвилинок у навчальних закладах.



22.12.2014 15:28

На Новоселиччині відбулось свято спорту

На Новоселиччині відбулось свято спорту
У Новоселицькому будинку культури відбулось традиційне свято «Зірки естради - зіркам спорту» за участю заступника голови районної ради Василя Горбатюка, голови районної державної адміністрації Віталія Балти, міського голови Марії Нікорич, триразового учасника Олімпійських ігор, чемпіона Європи та світу з бігу на 1500 м Івана Гешка, учасника Олімпійських ігор з легкої атлетики Миколи Лабовського, гостей з Молдови та Румунії, керівників обласних спортивних організацій, депутатів районної ради, спонсорів, меценатів та вболівальників.
Як повідомили в Новоселицькій районній раді, присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять патріотів, загиблих на Майдані і в ході бойових дій на Сході країни. Висловлена глибока повага до спортсменів Новоселиччини, які сьогодні проходять військову службу в зоні АТО.



22.09.2014 12:25

На Сторожинеччині відбулись районні спортивні ігри

На Сторожинеччині відбулись районні спортивні ігри
У Сторожинці на міському стадіоні «Дружба» відбувся фінал сільських спортивних ігор, організованих районним спортивним товариством «Колос». В іграх взяли участь 18 команд сіл району. У фінальній частині вони змагались з бігу на 100, 400, 800, метрів, у богатирських іграх, волейболі, перетягуванні линви.
У змаганнях з легкої атлетики перемогла команда Зруб – Комарівського, серед богатирів першість виборов Василь Губка з села Тисовець, а найкраще тягнули линву спортсмени з Банилова-Підгірного. У волейболі кубок завоювала чоловіча команда з села Їжівці, а серед жінок перше місце у спортсменок з Банилова – Підгірного. Загальну перемогу в іграх здобули спортсмени села Банилів-Підгірний, на другому місці – Нижніх Петрівців і на третьому з села Давидівка.



23.04.2014 15:16

Чернівчанка здобула три золоті медалі на всеукраїнських змаганнях

Чернівчанка здобула три золоті медалі на всеукраїнських змаганнях
Чернівецька лучниця, студентка медичного коледжу Вікторія Олексюк здобула одразу три золоті медалі у Львові на чемпіонаті України серед кадетів. Наша землячка перемогла в особистому та командному заліках. Чернівецька команда складалася із 17 лучників, а загалом у змаганнях взяли участь 104 спортсмени з усієї України.



  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua