Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Фізкультура і спорт >  На Новоселиччині відбулось свято спорту

Прес-центр

Новини

22.12.2014 15:28

На Новоселиччині відбулось свято спорту |  Фізкультура і спорт

Тема новини: Назва теми

У Новоселицькому будинку культури відбулось традиційне свято «Зірки естради - зіркам спорту» за участю заступника голови районної ради Василя Горбатюка, голови районної державної адміністрації Віталія Балти, міського голови Марії Нікорич, триразового учасника Олімпійських ігор, чемпіона Європи та світу з бігу на 1500 м Івана Гешка, учасника Олімпійських ігор з легкої атлетики Миколи Лабовського, гостей з Молдови та Румунії, керівників обласних спортивних організацій, депутатів районної ради, спонсорів, меценатів та вболівальників.

Як повідомили в Новоселицькій районній раді, присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять патріотів, загиблих на Майдані і в ході бойових дій на Сході країни. Висловлена глибока повага до спортсменів Новоселиччини, які сьогодні проходять військову службу в зоні АТО.

Керівники району привітали учасників свята, відзначили високі досягнення спортсменів і тренерів та запевнили, що органи влади району і надалі будуть підтримувати розвиток фізкультурного руху та професійного спорту. Натомість вони висловили сподівання, що перемоги спортивних героїв сприятимуть популяризації здорового способу життя. Також теплі вітання пролунали на адресу голови РФОК «Колос», заслуженого тренера України, Георгія Кіріла.

За спортивні досягнення в Україні та ії межами у різних номінаціях були вшановані спортсмени, команди різних видів спорту, колективи фізичної культури, тренери та ветерани, яким вручені кубки, медалі і подарунки. Аматори сцени Новоселиччини подарували учасникам свята концертну програму.

 

  • Джерело: Прес-служба облради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua