Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність органів місцевого самоврядування >  Олексій Бойко взяв участь у засіданні Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України

Прес-центр

Новини

11.02.2022 13:43

Олексій Бойко взяв участь у засіданні Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України |  Діяльність органів місцевого самоврядування

Тема новини: Назва теми

Голова Чернівецької обласної ради Олексій Бойко бере участь у засіданні Президії Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України. Захід відбувається сьогодні, 11 лютого, а місцем його проведення стало місто Харків.

Засідання розпочав Президент України Володимир Зеленський. Він наголосив на необхідності продовження ефективної співпраці між центральною та місцевими владами, а також озвучив найактуальніші теми сьогодення України.

У порядку денному засідання Конгресу: обговорення стану виконання Закону «Про основи національного спротиву», забезпечення фінансової та енергетичної стабільності, подальше формування енергетичної незалежності, стан виконання програми «Велике Будівництво» та Указу Президента «Про заходи щодо підвищення конкурентоспроможності закладів охорони здоров’я та забезпечення додаткових гарантій для медичних працівників».

  • Джерело: Пресслужба Чернівецької обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua