Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Військово-патріотичне виховання

Прес-центр

Новини - Військово-патріотичне виховання

06.12.2019 17:54

У Чернівцях урочисто відкрито «Дзвін пам’яті»

У Чернівцях урочисто відкрито «Дзвін пам’яті»
Сьогодні, 6 грудня 2019 року, на Центральній площі Чернівців відбулась велелюдна церемонія відкриття символічного «Дзвону пам’яті», спорудженого на честь загиблих Героїв Небесної Сотні, учасників Революції Гідності та захисників Вітчизни, полеглих у боях з російськими загарбниками та їх поплічниками на Сході України. Проект скульптурної композиції було створено за ініціативою низки волонтерських та ветеранських організацій чернівецьким скульптором Олександром Кордуняном та реалізовано в ковальській майстерні Івана Звоздецького. Увінчано композицію малим церковним дзвоном з Храму Різдва Пресвятої Богородиці, що на вулиці Капеланській обласного центру.



03.05.2018 15:49

Прикордонна служба очима митців України

Прикордонна служба очима митців України
Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян відвідав тематичну виставку художніх творів українських майстрів живопису «Чарівний край Черемоша й Прута», присвячену 100-річчю від дня створення Окремого корпусу кордонної охорони Української Народної Республіки. У церемонії відкриття експозиції взяли участь, зокрема, представники прикордонних відомств сусідніх Румунії та Молдови.
Керівник крайового парламенту зауважив, що всі представлені на виставці полотна об’єднує тема прикордоння Буковини та Прикарпаття, а мальовничі пейзажі та реалістичні картини прикордонного повсякдення допомагають відвідувачам експозиції краще осягнути ті сторони служби українських «зелених беретів», які зазвичай залишаються поза увагою.



  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua