Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Вітаємо з нагоди обрання!

Прес-центр

Новини - Вітаємо з нагоди обрання!

10.12.2015 16:38

Івана Мунтяна з нагоди обрання привітав голова Муніципалітету Сучава

Івана Мунтяна з нагоди обрання привітав голова Муніципалітету Сучава
Голова обласної ради Іван Мунтян отримав привітання з нагоди обрання на посаду керівника крайового парламенту від голови Муніципалітету Сучава Іона Лунгу. «Висловлюю своє сподівання, що дружні відносини, які існують між Чернівецькою областю та Муніципалітетом Сучава, будуть поглиблені у різних сферах заради спільних інтересів, - йдеться у вітанні. – Запевняю Вас, що в усіх громадянах нашого Муніципалітету та в мені особисто, Ви знайдете партнерів, які будуть підтримувати Вас у реалізації поставленої мети». Голова Муніципалітету Сучава побажав Івану Мунтяну здоров’я та успіхів у виконанні покладених на нього обов’язків та висловив йому свою повагу.



08.12.2015 16:27

Маршалек Лодзинського воєводства привітав Івана Мунтяна з обранням на посаду голови обласної ради

Маршалек Лодзинського воєводства привітав Івана Мунтяна з обранням на посаду голови обласної ради
Івана Мунтяна привітав з нагоди обрання на посаду голови обласної ради Маршалек Лодзинського воєводства Вітольд Стемпень. «Лодзинське воєводство сподівається на продовження нашого співробітництва і подальший розвиток дружніх відносин, обіцяє вжити заходів для плідної роботи, вдосконалити спільні проекти і сприяти успішній взаємовигідній співпраці», - йдеться у привітанні. «Сподіваюсь, що Ваші ділові якості, досвід державної діяльності, глибоке знання проблем регіону і відповідальність у вирішенні поставлених завдань сприятимуть плідній роботі, спрямованій на соціально-економічний розвиток краю, підвищення добробуту його мешканців», - зазначив пан Маршалек. Він також побажав голові обласної ради Івану Мунтяну здоров’я, успіхів, втілення всіх планів та задумів, благополуччя в особистому житті, а всім мешканцям області – миру та удачі.



04.02.2013 15:08

Голова обласної ради Михайло Гайничеру вітає переможців виборів

Голова обласної ради Михайло Гайничеру вітає переможців виборів
Голова обласної ради Михайло Гайничеру вітає Василя Залявського та Андрія Білогорку з перемогою на проміжних виборах депутатів Чернівецької обласної ради. Голова обласної ради зазначив, що підтримка наших краян, яку здобули переможці виборчих перегонів, свідчить про їх незаперечний авторитет серед земляків та активну громадянську позицію. Він висловив переконання, що новообрані депутати плідно працюватимуть у складі депутатського корпусу обласної ради задля забезпечення життєдіяльності та зміцнення добробуту територіальних громад нашого краю.



30.05.2012 11:02

На позачергових виборах Виженського сільського голови

На позачергових виборах Виженського сільського голови
27 травня 2012 року через дострокове припинення повноважень Виженського сільського голови Вижницького району у зв’язку із смертю останнього відбулися позачергові вибори сільського голови, у яких взяло участь 60,2% від загальної кількості виборців села. У числі кандидатів на цю посаду були мешканці Виженки Тетяна КЛИМ, Борис ГУЛЕЙ, Василь САВЧУКЕВИЧ та Валентин КРАСНЮК. За результатами виборів Виженським сільським головою Вижницького району Чернівецької області обрано Василя САВЧУКЕВИЧА - начальника сектору ГІРФО Вижницького районного відділу Управління Міністерства внутрішніх справ України у Чернівецькій області. За новообраного керівника сільської територіальної громади віддали свої голоси 466 односельчан, що становить близько 70 % від числа виборців Виженки, які взяли участь у голосуванні.



20.03.2012 11:06

З нагоди обрання на високу посаду

З нагоди обрання на високу посаду
на ім’я голови Чернівецької обласної ради шостого скликання Михайла ГАЙНИЧЕРУ надходять численні вітальні листи та телеграми. «Впевнений, що Ваш досвід і професіоналізм, принциповість та відповідальність, непересічні особисті якості сприятимуть соціально-економічному та культурному розвитку Чернівецької області», - зазначає у вітальній телеграмі Голова Верховної Ради України Володимир ЛИТВИН. «Нехай втілюються в життя Ваші задуми та ініціативи, зростає коло однодумців та друзів», - йдеться у вітанні керівника законодавчої гілки влади України з нагоди обрання Михайла Івановича ГАЙНИЧЕРУ головою Чернівецької обласної ради.



16.03.2012 16:35

Голова Чернівецької обласної ради шостого скликання Михайло Іванович ГАЙНИЧЕРУ

Голова Чернівецької обласної ради шостого скликання Михайло Іванович ГАЙНИЧЕРУ
ГАЙНИЧЕРУ Михайло Іванович народився 23 жовтня 1950 року в с.Волока Глибоцького району. У 1967 - 1972 роках – студент математичного факультету Чернівецького державного університету. Після закінчення вишу до жовтня 1991 року працював в Чернівецькому філіалі Київського інституту автоматики, де пройшов шлях від старшого техніка до заступника директора з наукової роботи.
У жовтні 1991 року Михайла Івановича ГАЙНИЧЕРУ було обрано заступником голови Чернівецького облвиконкому. У квітні 1992 року Михайла ГАЙНИЧЕРУ призначено заступником голови Чернівецької обласної державної адміністрації. З липня 1994 до грудня 1998 року він очолював торговельно-економічну місію у складі Посольства України в Румунії.



  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua