Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Пам’яті товариша >  Відійшов у Вічність Василь Григорович Телешман

Прес-центр

Новини

07.09.2018 10:10

Відійшов у Вічність Василь Григорович Телешман |  Пам’яті товариша

Тема новини: Назва теми

Керівництво, колегія та депутатський корпус Чернівецької обласної ради VII скликання з глибоким сумом сповіщають, що на 69-му році життя відійшов у Вічність депутат Чернівецької обласної ради VI – VII скликань, Заслужений працівник сільського господарства України, голова фермерського господарства «Семеренко-АТ» Василь Григорович Телешман.

Дочасно зупинилося натруджене серце вірного сина українського народу, знаного та шанованого аграрія, мудрого та досвідченого керівника, авторитетного організатора та новатора сільськогосподарського виробництва, вправного господаря та щирого християнина. Звитяжна, самовіддана праця Василя Григоровича Телешмана була належно пошанована високими відзнаками Президента та Уряду України, відомчими нагородами та Почесною відзнакою Чернівецької обласної ради «За заслуги перед Буковиною».

У ці скорботні, сповнені сумом і тугою дні висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким покійного та поділяємо щемливе відчуття тяжкої, непоправної втрати.

Добрий та світлий спомин про Василя Григоровича Телешмана назавжди залишиться у вдячній памяті усіх, хто його знав, любив та шанував.

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua