Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність органів місцевого самоврядування >  Михайло Павлюк узяв участь у заходах до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Прес-центр

Новини

14.02.2022 18:49

Михайло Павлюк узяв участь у заходах до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав |  Діяльність органів місцевого самоврядування

Тема новини: Назва теми

Заступник голови Чернівецької обласної ради Михайло Павлюк взяв участь у заходах до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав, які відбулися 14 лютого у Новоселицькій територіальній громаді.

Учасники бойових дій з Буковини були відзначені почесними грамотами та подяками Верховної Ради України та Чернівецької обласної ради.

Зокрема, з нагоди 33-ї річниці виведення військ з території Афганістану і Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав почесними грамотами були нагороджені Володимир Закрутний та Іван Тудос.

Подяки Чернівецької обласної ради оголосили учасникам бойових дій Олександрові Бенику, Вікторові Бузі, Іванові Морару та Сергієві Стояну.

Грамоти Верховної Ради України отримали Микола Андроник, Георгій Грішка та Юрій Мелентій. А Петро Раца отримав Відзнаку Верховної Ради України.

За майже десять років війни в Афганістані загинули 4 тисячі українців.

Щорічно 15 лютого в Україні відзначають День вшанування учасників бойових дій на території інших держав. З 1992 року понад 44 тисячі військовослужбовців ЗСУ взяли участь у міжнародних операціях та місіях у різних куточках планети.

Фотосесія

  • Джерело: Пресслужба Чернівецької обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua