Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Євроінтеграція >  Україна звертається до Європейського Союзу щодо невідкладного приєднання до ЄС за новою спеціальною процедурою

Прес-центр

Новини

28.02.2022 14:13

Україна звертається до Європейського Союзу щодо невідкладного приєднання до ЄС за новою спеціальною процедурою |  Євроінтеграція

Тема новини: Назва теми

Україна звертається до Європейського Союзу щодо невідкладного приєднання до ЄС за новою спеціальною процедурою. Про це заявив Володимир Зеленський у зверненні, повідомляють в Офісі Президента.
«Європейці усвідомлюють, що наші солдати борються за нашу державу, а отже, і за всю Європу. За мир для всіх європейських країн, за життя дітей, за рівноправність, за демократію. І це дає нам повне право зробити таке. Ми звертаємося до Європейського Союзу щодо невідкладного приєднання України за новою спеціальною процедурою», – наголосив Глава держави.
Президент подякував партнерам України за те, що вони поряд з українцями, та водночас зазначив, що мета України – бути разом з усіма європейцями і, головне, – бути нарівні.
«Я впевнений, що це справедливо. Я впевнений, що ми на це заслуговуємо. Я впевнений, що все це можливо», – зазначив Володимир Зеленський.

  • Джерело: Пресслужба Чернівецької обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua