Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність органів місцевого самоврядування >  Олексій Бойко звернувся до буковинців з приводу скликання позачергової сесії Чернівецької обласної ради

Прес-центр

Новини

14.02.2022 18:14

Олексій Бойко звернувся до буковинців з приводу скликання позачергової сесії Чернівецької обласної ради |  Діяльність органів місцевого самоврядування

Тема новини: Назва теми

Звернення голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка з приводу скликання позачергової сесії:

"Чернівецька обласна рада проведе завтра, 15 лютого, своє позачергове сесійне засідання. Скликання цієї сесії нам диктує сьогодення.

Ми повинні бути готовими до будь-яких ситуацій та продемонструвати свою рішучість ворогу, який упритул наблизився до наших кордонів.

Не маю сумнівів щодо того, що всі ми готові діяти консолідовано. Водночас повинен зайвий раз наголосити на необхідності відкинути можливі прояви боротьби за власні інтереси та амбіції, якщо такі є, і посприяти тому, щоби убезпечити наших громадян у разі прямої агресії з боку Росії та підготувати загони територіальної оборони для гідної відповіді загарбникам.

Саме тому мною, відповідно до подання Чернівецької обласної державної адміністрації, скликається позачергова сесія обласної ради, аби спільно з депутатським корпусом ми прийняли низку важливих рішень, спрямованих на зміцнення обороноздатності нашої держави.

Зокрема тих, що стосуються змін до Регіонально програми забезпечення проведення заходів територіальної оборони".

  • Джерело: Пресслужба Чернівецької обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua