Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

06.02.2020 10:43
Чернівецька обласна рада


     відповідно до Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запровадження контрактної форми роботи у сфері культури та конкурсної процедури призначення керівників державних та комунальних закладів культури" та Положення про порядок призначення і звільнення з посад керівників підприємств, установ, закладів, організацій - об'єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Чернівецької області, оголошує конкурс на заміщення посади генерального директора обласної комунальної установи "Чернівецька обласна філармонія імені Дмитра Гнатюка"

06.02.2020 10:17
Чернівецька обласна рада


    відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 27.12.2017 року №1094 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я», керуючись рішенням XV сесії VII скликання Чернівецької обласної ради від 13.09.2017р. №164-15/17 «Про Положення про порядок призначення та звільнення з посади керівників об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області», оголошує про початок формування конкурсної комісії з проведення конкурсу на заміщення посади генерального директора обласного комунального некомерційного підприємства «Чернівецький обласний клінічний кардіологічний центр»

18.12.2019 10:30
Про передачу в оренду захисних споруд цивільного захисту


    Управління забезпечення реалізації повноважень у Чернівецькій області РВ ФДМУ по Івано-Франківській, Чернівецькій та Тернопільській областях пропонує в оренду для господарських, культурних і побутових потреб або на відповідальне зберігання (безоплатне) захисні споруди цивільного захисту
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Урочисті заходи

Прес-центр

Новини - Урочисті заходи

25.09.2013 13:14

Михайло Гайничеру взяв участь у засіданні ради ветеранів

Михайло Гайничеру взяв участь у засіданні ради ветеранів
Голова обласної ради Михайло Гайничеру взяв участь в урочистому пленарному засіданні Чернівецької обласної ради Організації ветеранів України. Він щиро привітав учасників засідання від імені депутатів обласної ради та посадових осіб органів місцевого самоврядування. Михайло Гайничеру зауважив, що річниця визволення Чернівецької області - помітна дата у нашій історії, оскільки вона поклала край майже тридцятирічному перебуванню наших земель в різних державних утвореннях. Із визволенням область стала частиною України і в цьому є вагомий внесок ветеранів.



25.09.2013 10:42

Область відзначає 69-ту річницю визволення від фашистських загарбників

Область відзначає 69-ту річницю визволення від фашистських загарбників
Голова обласної ради Михайло Гайничеру взяв участь у церемонії покладання вінків та квітів до пам’ятника Перемоги на Соборній площі Чернівців з нагоди відзначення 69-ї річниці визволення області від фашистських загарбників та Дня ветерана.



12.09.2013 14:54

У храмі св. Олександра Невського в Хотині відбулося урочисте відкриття молитовного Пантеону загиблим в Афганістані

У храмі св. Олександра Невського в Хотині відбулося урочисте відкриття молитовного Пантеону загиблим в Афганістані
Сьогодні у Хотині відбулося урочисте відкриття молитовного Пантеону загиблим у Афганістані воїнам Чернівецької області, у якому взяв участь керуючий справами обласної ради Микола Борець.
Звертаючись до присутніх, він закликав свято берегти світлу пам’ять про величний подвиг «афганців» та зазначив, що крайова влада з вдячністю цінує невтомну працю, свідому та активну громадянську позицію учасників бойових дій на територіях інших держав та прагне сприяти вирішенню їх нагальних проблем.



23.08.2013 09:22

З нагоди Дня Державного Прапора України

З нагоди Дня Державного Прапора України
Голова Чернівецької обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ, голова обласної державної адміністрації Михайло ПАПІЄВ та секретар Чернівецької міської ради Віталій МИХАЙЛІШИН взяли участь в урочистій церемонії підняття Державного Прапора України, яка відбулась на Центральній площі обласного центру. В присутності представників громадськості м.Чернівці на флагштоку, встановленому поблизу пам’ятника Т.Г.Шевченку, було піднято синьо-жовтий Прапор Української держави. Центральим майданом Чернівців урочистим маршем пройшли офіцерські колони Чернівецького прикордонного загону, Управління Міністерства внутрішніх справ в Чернівецькій області та Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Чернівецькій області.



22.06.2013 10:55

В Чернівцях вшанували пам’ять жертв війни в Україні

В Чернівцях вшанували пам’ять жертв війни в Україні
Голова обласної ради Михайло Гайничеру взяв участь у мітингу-реквіємі з нагоди Дня скорботи та вшанування пам’яті жертв війни в Україні. Звертаючись до ветеранів Великої Вітчизняної війни та Збройних сил, всіх присутніх на урочистому зібранні, він зазначив, що цього дня щороку громадськість вшановує всіх учасників війни – і тих, хто прийняв її перший удар, хто дійшов до Сталінграда, Праги чи Берліна. Всі вони наближали Перемогу. Михайло Гайничеру зауважив, що сьогодні є намагання переписати історію, переоцінити ті події, але перемогти такого ворога можна було тільки об’єднавши всі сили, і саме у Вітчизняній війні радянський народ зумів йому протистояти, і український народ зробив свій вагомий внесок у Перемогу.



21.06.2013 16:07

Сокирянське вище професійне училище відзначило 50-річний ювілей

Сокирянське вище професійне училище відзначило 50-річний ювілей
Сьогодні, 21 червня, Сокирянське вище професійне училище відзначило п’ятдесяту річницю з дня створення. З нагоди цієї дати в районному будинку народної творчості та дозвілля відбулися урочистості.
Як повідомила прес-служба Сокирянської районної ради, на свято прибула велика кількість гостей. Це – заступник голови Чернівецької обласної державної адміністрації Віталій Темерівський, керуючий справами Чернівецької обласної ради Микола Борець, директор ЧОІППО Григорій Білянін, представники Департаменту освіти і науки, молоді і спорту облдержадміністрації, голова Сокирянської районної державної адміністрації Василь Козак, заступник голови Сокирянської районної ради Сергій Горн та Сокирянський міський голова Василь Равлик. Були присутні представники вищих навчальних закладів, депутати обласної та районної рад, сільські голови, журналісти.



15.06.2013 22:23

У Глибоці відкрили пам’ятник Міхаю Емінеску

У Глибоці відкрили пам’ятник Міхаю Емінеску
Голова обласної ради Михайло Гайничеру взяв участь в урочистостях з нагоди відкриття пам’ятника Міхаю Емінеску в Глибоці. Він привітав рішення депутатів Глибоцької районної ради про створення в райцентрі алеї видатних людей, які мали відношення до Глибоцького району та Чернівецької області. Михайло Гайничеру зауважив, що прагнення вшанувати своїх визначних земляків свідчить про толерантність мешканців Глибоччини. Пам’ятник Міхаю Емінеску започаткував створення цієї алеї і голова обласної ради висловив сподівання, що наступні проекти також будуть успішно реалізовані.



15.06.2013 10:20

В Чернівцях вшанували пам’ять Міхая Емінеску

В Чернівцях вшанували пам’ять Міхая Емінеску
Голова обласної ради Михайло Гайничеру взяв участь у церемонії покладання вінків та квітів до пам’ятника Міхая Емінеску з нагоди 124-ї річниці від дня смерті видатного румунського письменника та культурного діяча.
До підніжжя пам’ятника лягли також квіти від першого заступника голови обласної державної адміністрації Георгія Галиця та народного депутата України Івана Попеску, від Генерального консульства Румунії в Чернівцях, делегацій Сучавського та Ботошанського повітів, активістів національно-культурних товариств та громадських організацій румуномовної громади краю, митців, журналістів, представників молодіжних організацій.



22.05.2013 10:46

У Чернівцях відзначили 152-у річницю перепоховання Т.Шевченка

У Чернівцях відзначили 152-у річницю перепоховання Т.Шевченка
Заступник голови обласної ради Валентин Маніліч взяв участь у покладанні вінків та квітів до пам’ятника Тарасові Шевченку на Центральній площі Чернівців. З нагоди 152-ї річниці перепоховання Великого Кобзаря до підніжжя пам’ятника лягли квіти від керівників області та міста Чернівці, депутатів рад різних рівнів, правоохоронних органів, керівників національно-культурних товариств, громадських та молодіжних організацій. Священики відслужили поминальну панахиду, а над площею пролунали покладені на музику слова генія українського народу.



15.05.2013 14:30

Михайло Гайничеру взяв участь у антифашистському мітингу

Михайло Гайничеру взяв участь у антифашистському мітингу
Голова обласної ради Михайло Гайничеру взяв участь у антифашистському мітингу, організованому Чернівецькою обласною організацією Партії Регіонів у рамках Всеукраїнської Вахти Пам’яті «Пишаємося Великою Перемогою!».
Михайло Гайничеру наголосив, що бере участь у цій акції як син учасників Великої Вітчизняної війни, чия родина зазнала чималих втрат у війні. Він відзначив, що святкові заходи, які проводились в області з нагоди Дня Перемоги, були велелюдними, за участі великої кількості молоді, і це є свідченням того, що цей день – без перебільшення – історична подія для громадян України, а також для всіх народів, яких зачепила війна. Михайло Гайничеру зауважив, що сьогодні увесь цивілізований світ засуджує прояви фашизму і нацизму, а чинним законодавством Німеччини передбачена відповідальність за злочини, вчинені під час війни незалежно від віку злочинців. Це позиція європейських країн, і Україна, яка прагне долучитись до європейського співтовариства, також її підтримує. А ті сили, які закликають до ненависті, ксенофобій, поділу на «своїх» і «чужих» перебувають в опозиції до всього суспільства.



15.05.2013 13:52

Відбувся творчий звіт професійно-технічних навчальних закладів

Відбувся творчий звіт професійно-технічних навчальних закладів
Заступник голови обласної ради Валентин Маніліч побував на творчому звіті-фестивалі професійно-технічних навчальних закладів області. Вітаючи студентів та викладачів, всіх учасників звітного фестивалю, заступник голови обласної ради відзначив, що сьогодні є великий попит саме на робітничі професії в різних галузях економіки та висловив переконання, що кожен випускник професійно-технічних навчальних закладів області знайде застосування своїм умінням і навикам та отримуватиме гідну винагороду за свою працю, а молодість, невтомність, енергія та оптимізм дозволять досягнути нових вершин професійної майстерності, знайти своє місце у житті, забезпечити добробут власних родин, працювати на благо Буковинського краю та Української держави.



09.05.2013 12:10

Відбулись урочистості з нагоди 68-ї річниці Перемоги

Відбулись урочистості з нагоди 68-ї річниці Перемоги
Голова обласної ради Михайло Гайничеру взяв участь в урочистих заходах з нагоди 68-ї річниці перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років.
На Соборній площі Чернівців керівники області та міста, депутати рад різних рівнів, керівники та представники трудових колективів підприємств та установ, громадських організацій, духовенства, учнівської молоді поклали вінки та квіти до пам’ятника Перемоги. Урочистим парадом пройшли колони ветеранів війни та Збройних сил України, воїнів Чернівецького гарнізону, Прикордонного загону, Управління МВС в Чернівецькій області, військового ліцею.
На площі біля Меморіалу слави на кладовищі по вул. Зеленій відбувся мітинг-реквієм на відзначення річниці Великої Перемоги та вшанування пам’яті полеглих воїнів. Вітаючи ветеранів та всіх присутніх на площі, Михайло Гайничеру наголосив на історичному значенні Перемоги у Великій Вітчизняній війні, подякував учасникам бойових дій за їх мужність та звитягу, готовність до самопожертви, відданість громадянському обов’язку та зазначив, що пам’ять про їх подвиг непідвладна часові і її свято бережуть нащадки славних героїв.



07.05.2013 14:13

Михайло Гайничеру зустрівся з ветеранами та учасниками війни

Михайло Гайничеру зустрівся з ветеранами та учасниками війни
Голова обласної ради Михайло Гайничеру взяв участь у зустрічі з ветеранами та учасниками бойових дій, які проходять лікування в обласному госпіталі інвалідів Великої Вітчизняної війни. Сьогодні у госпіталі, що є об’єктом спільної власності територіальних громад області, перебуває більше сотні пацієнтів, яким забезпечено належний рівень медичної допомоги та створено гідні умови для перебування та лікування. Звертаючись до присутніх на зустрічі, голова обласної ради відзначив, що питання забезпечення потреб ветеранів та інвалідів війни перебувають серед пріоритетів діяльності депутатів обласної ради, профільних постійних комісій, і ніколи не ставиться під сумнів доцільність їх першочергового вирішення. Загалом же питання соціального захисту та медичного забезпечення ветеранів та інвалідів, осіб, які належать до категорії «дітей війни», залишаються серед найбільш чутливих та суспільно значимих, тож обласна рада намагається тримати їх вирішення на постійному контролі. Михайло Гайничеру щиро привітав ветеранів зі святом Перемоги, подякував за їх самовідданий подвиг у роки війни, наполегливу працю у повоєнні роки, побажав міцного здоров’я та довголіття.



07.05.2013 14:02

На Соборній площі Чернівців стартував автопробіг з нагоди Дня Перемоги

На Соборній площі Чернівців стартував автопробіг з нагоди Дня Перемоги
Сьогодні на Соборній площі Чернівців стартував автопробіг, присвячений 68-й річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років. Автомобілі зі святковими гаслами проїдуть через 27 населених пунктів області щоб вшанувати учасників Великої Вітчизняної війни, скласти данину пам’яті воїнам, полеглим за незалежність нашої держави, сприяти вихованню патріотизму у молодого покоління.



30.04.2013 13:33

Михайло Гайничеру взяв участь у зустрічі з ветеранами напередодні Дня Перемоги

Михайло Гайничеру взяв участь у зустрічі з ветеранами напередодні Дня Перемоги
Голова обласної ради Михайло Гайничеру взяв участь у зустрічі з керівництвом обласної та районної рад ветеранів, ветеранським активом Чернівецької області з нагоди 68-ї річниці Перемоги над фашистськими загарбниками.
Вітаючи присутніх, Михайло Гайничеру відзначив, що підтримка ветеранів війни є пріоритетним завданням органів влади всіх рівнів, обов’язком громади, а політики, які ставлять під сумнів історичне значення Дня Перемоги, знаходяться в опозиції не до влади, а до всього нашого суспільства. Він також наголосив, що обласна рада, її депутатський корпус підтримують постійний зв’язок з ветеранськими організаціями та запевнив у готовності зробити все необхідне для задоволення потреб ветеранів, які не шкодували власного життя і здоров’я у відстоюванні інтересів не лише своєї країни, а й для забезпечення мирного життя у світовому співтоваристві. Голова обласної ради вручив цінні подарунки представникам районних рад ветеранів.



  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua