Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

06.02.2020 10:43
Чернівецька обласна рада


     відповідно до Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запровадження контрактної форми роботи у сфері культури та конкурсної процедури призначення керівників державних та комунальних закладів культури" та Положення про порядок призначення і звільнення з посад керівників підприємств, установ, закладів, організацій - об'єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Чернівецької області, оголошує конкурс на заміщення посади генерального директора обласної комунальної установи "Чернівецька обласна філармонія імені Дмитра Гнатюка"

06.02.2020 10:17
Чернівецька обласна рада


    відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 27.12.2017 року №1094 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я», керуючись рішенням XV сесії VII скликання Чернівецької обласної ради від 13.09.2017р. №164-15/17 «Про Положення про порядок призначення та звільнення з посади керівників об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області», оголошує про початок формування конкурсної комісії з проведення конкурсу на заміщення посади генерального директора обласного комунального некомерційного підприємства «Чернівецький обласний клінічний кардіологічний центр»

18.12.2019 10:30
Про передачу в оренду захисних споруд цивільного захисту


    Управління забезпечення реалізації повноважень у Чернівецькій області РВ ФДМУ по Івано-Франківській, Чернівецькій та Тернопільській областях пропонує в оренду для господарських, культурних і побутових потреб або на відповідальне зберігання (безоплатне) захисні споруди цивільного захисту
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Урочисті заходи

Прес-центр

Новини - Урочисті заходи

03.11.2014 15:13

У Чернівцях відзначили 96-ту річницю Буковинського віча

У Чернівцях відзначили 96-ту річницю Буковинського віча
Голова обласної ради Михайло Гайничеру взяв участь в урочистостях з нагоди 96-ї річниці Буковинського віча. Керівники органів місцевого самоврядування та виконавчої влади області та Чернівців, члени трудових колективів, громадських та молодіжних організацій, депутати рад різних рівнів, священнослужителі поклали вінки та квіти до пам’ятного знака на Театральній площі Чернівців.
В обласній філармонії відбулись урочисті збори з нагоди роковин історичної події. «В далекому воєнному листопаді 1918 року буковинці продемонстрували європейському загалу свої прагнення і вміння мирним шляхом забезпечувати захист невід’ємних прав на національне самовизначення та державну самобутність, - зазначив голова обласної ради, звертаючись до присутніх, - відтак ми маємо підстави стверджувати про очевидну спадкоємність ідей неподільності та соборності всіх українських земель в межах єдиної держави, що знайшли своє підтвердження та розвиток у нинішній боротьбі за єдність та європейський вибір України, в якій наші земляки беруть найактивнішу участь».



28.10.2014 11:27

З нагоди 70-річчя визволення України від фашистських загарбників

З нагоди 70-річчя визволення України від фашистських загарбників
Голова Чернівецької обласної ради Михайло Гайничеру, заступник керівника крайового парламенту Валентин Маніліч та керуючий справами Микола Борець взяли участь в урочистій церемонії покладання вінків та квітів до монумента воїну-визволителю на Соборній площі м. Чернівців. В урочистостях з нагоди 70-річчя визволення України від фашистських загарбників взяли участь керівники органів державної влади, представники політичних партій та громадських організацій краю, очільники низки релігійних конфесій.




17.10.2014 18:37

Чернівецькому хлібокомбінату - 60!

Чернівецькому хлібокомбінату - 60!
Голова обласної ради Михайло Гайничеру взяв участь в урочистостях з нагоди 60-річчя Чернівецького хлібокомбінату. Керівник обласної представницької влади зазначив, що ПАТ «Чернівецький хлібокомбінат» - це потужне підприємство, яке випускає якісну продукцію, сплачує податки, надає робочі місця та гідну оплату праці. Він також відзначив, що забезпечення діяльності ефективного та економічно спроможного підприємства є спільною метою органів влади та керівництва комбінату і завдяки налагодженій співпраці наші краяни в районах області отримали доступ до хлібобулочних виробів високої якості за прийнятною ціною. Михайло Гайничеру подякував керівництву та колективу заводу за конкурентоспроможну продукцію та постійне прагнення до вдосконалення і вручив Почесні грамоти обласної ради кращим працівникам.



16.10.2014 15:48

Чернівецький медичний університет відзначив ювілей

Чернівецький медичний університет відзначив ювілей
Сьогодні у приміщенні облмуздрамтеатру відбулись урочистості з нагоди 70-річчя Чернівецького медичного університету. На святкування зібрались очільники міста та області, представники медичного загалу краю, випускники вузу різних років, керівники підприємств, установ та організацій Чернівців, професорсько-викладацький склад університету, численні поважні гості. Присутніх щиро привітав голова обласної ради Михайло Гайничеру.
Керівник крайової представницької влади зазначив, що серед депутатського корпусу обласної ради також є медики – талановиті лікарі, випускники Чернівецького медичного університету, які працюють на благо мешканців нашого краю. Голова обласної ради побажав працівникам медуніверситету і надалі виконувати своє основне завдання – готувати високопрофесійні кадри для найважливішої галузі охорони здоров’я, спільними зусиллями підвищувати якість медичної освіти та дбати про здоров’я нації та наших краян.



16.10.2014 11:59

Відбулись урочистості з нагоди Дня працівників харчової промисловості

Відбулись урочистості з нагоди Дня працівників харчової промисловості
Сьогодні працівники харчової промисловості відзначають своє професійне свято. В урочистостях з цієї нагоди взяла участь заступник керуючого справами обласної ради Тетяна Телешецька. Від імені керівництва обласної ради вона привітала працівників галузі. «Без вашої праці важко уявити повсякденне життя наших краян, - зауважила Тетяна Телешецька, - продукція підприємств харчової промисловості краю відповідає всім сучасним вимогам якості і тому вона впевнено зайняла своє місце на ринку продуктових товарів та на столах буковинців. Окрім того, робота підприємств галузі сприяє забезпеченню зайнятості наших краян та наповненню бюджетів різних рівнів». Сьогодні в області працює понад сто підприємств харчової промисловості, на яких зайнято шість тисяч працівників. За 9 місяців нинішнього року реалізовано продукції на суму 625 мільйонів гривень. Заступник керуючого справами щиро побажала представникам трудових колективів та їхнім родинам добра, миру злагоди і достатку та вручила Почесні грамоти обласної ради.



10.10.2014 15:09

На урочистостях з нагоди Дня санітарно-епідеміологічної служби

На урочистостях з нагоди Дня санітарно-епідеміологічної служби
Перший заступник голови обласної ради Ярослав Курко взяв участь в урочистостях з нагоди Дня санітарно-епідеміологічної служби. «Ваша професія дуже необхідна, ви стоїте на передових рубежах захисту благополуччя людей, але часто про вас згадують, коли вже щось трапилось», - зазначив Ярослав Курко, звертаючись до присутніх. Перший заступник голови облради повернув присутніх у спогадах у 1988 рік, коли чернівецькі діти потерпали від невідомої хвороби, причини якої і досі невідомі. Він відзначив роль працівників служби у протидії поширенню того страшного захворювання, у вирішенні багатьох інших непростих ситуацій, а також у забезпеченні належного рівня захисту наших краян.



09.10.2014 14:13

Чернівецька «швидка» відзначила 110-ту річницю

Чернівецька «швидка» відзначила 110-ту річницю
Перший заступник голови обласної ради Ярослав Курко взяв участь в урочистостях з нагоди 110-ї річниці створення швидкої медичної допомоги у Чернівецькій області. Він щиро привітав працівників служби екстреної медичної допомоги, відзначив їх високий фаховий рівень, непересічні людські чесноти та самовіддану сумлінну працю. Ярослав Курко наголосив, що саме від лікарів «швидкої», від їх оперативності та професіоналізму часто залежить здоров’я, а подекуди і життя пацієнтів. «Ви завжди були, є і будете взірцем сумлінного виконання обов’язків, а ваша служба сприяє забезпеченню нормальної життєдіяльності територіальних громад області», - підкреслив перший заступник голови облради. Він також відзначив провідні позиції буковинських медиків серед медичного загалу України та запевнив, що Чернівецька обласна рада і надалі уважно ставитиметься до потреб та запитів працівників екстреної медичної допомоги. Ярослав Курко вручив Почесні грамоти обласної ради кращим працівникам служби.



05.10.2014 17:36

В Чернівцях відкрили першу чергу житлового комплексу на вулиці Буковинській

В Чернівцях відкрили першу чергу житлового комплексу на вулиці Буковинській
Голова обласної ради Михайло Гайничеру взяв участь в урочистостях з нагоди відкриття першої черги житлового будинку на вулиці Буковинській, 62 у Чернівцях. Замовником будівництва є ТОВ «Роднічок», яке очолює депутат обласної ради Іван Семенюк. Сьогодні були здані в експлуатацію 144 квартири. Заплановано, що до кінця року ключі від нових помешкань отримають ще 150 родин. Загалом же у новому сучасному мікрорайоні планують збудувати дев’ятсот квартир, офісні та торговельні площі, дитячий садок, ігровий майданчик, басейн та приміщення під заклади сфери обслуговування. Михайло Гайничеру, вітаючи господарів нових квартир та забудовників, зауважив, що новозбудований комплекс є унікальним для Чернівців, адже тут передбачено всю необхідну інфраструктуру та забезпечено нову якість комфортного життя для його мешканців.



03.10.2014 16:49

В Чернівцях здали в експлуатацію новий житловий будинок

В Чернівцях здали в експлуатацію новий житловий будинок
Відкриття нового 32-х квартирного будинку на вулиці Героїв Майдану, 53 відбулось у Чернівцях з нагоди дня міста. Будинок звела будівельна фірма «Чернівціжитлобуд», яку очолює Василь Мороз. На урочистостях побував голова обласної ради Михайло Гайничеру.
Здача в експлуатацію нового будинку в перших числах жовтня стала для «Чернівціжитлобуду» гарною традицією, адже багато років поспіль на день народження рідного міста декілька десятків чернівецьких родин отримують ключі від нового помешкання. Голова обласної ради щиро привітав будівельників та власників нових квартир та зауважив, що будинки «Чернівціжитлобуду» - це завжди висока якість виконаних робіт, комфорт для їх мешканців, належно облаштовані прилеглі території та справжня окраса столиці Буковини.



03.10.2014 14:41

На урочистостях з нагоди дня працівників освіти

На урочистостях з нагоди дня працівників освіти
Перший заступник голови обласної ради Ярослав Курко взяв участь в урочистостях з нагоди Дня працівників освіти. Він щиро привітав освітян з професійним святом та зауважив, що сьогоднішня зустріч відбувається за особливих обставин в державі, адже події, які мають місце на Сході України, накладають свій драматичний відбиток на будь-які святкування та урочистості. Водночас Ярослав Курко зауважив, що досвід антитерористичної операції засвідчив належний рівень виховання та підготовки української молоді, яка категорично не сприймає будь-які ворожі зазіхання на рідну землю. «Нині ми як ніколи раніше чітко усвідомлюємо, що саме від нашого свідомого, відповідального та сумлінного підходу до питань громадянського, правового, трудового, морального та військово-патріотичного виховання школярів та юнацтва багато в чому залежить сьогодення і майбуття кожної української родини, кожної територіальної громади та й реноме України в Європі та світі», - наголосив перший заступник голови обласної ради. Ярослав Курко вручив Почесні грамоти обласної ради кращим представникам освітянської галузі краю.



25.09.2014 10:34

В Чернівцях відзначили 70-ту річницю визволення області

В Чернівцях відзначили 70-ту річницю визволення області
Голова обласної ради Михайло Гайничеру взяв участь у церемонії покладання вінків та квітів до Меморіалу воїну-визволителю на Соборній площі Чернівців з нагоди 70-річчя визволення Чернівецької області від німецько-фашистських загарбників.
Відзначити ювілей визволення та вклонитись пам’яті загиблих у роки війни прийшли представники органів місцевого самоврядування та виконавчої влади області, керівники правоохоронних органів, військовослужбовці, члени ветеранських організацій. До підніжжя пам’ятника лягли квіти також від священнослужителів, представників громадських та молодіжних організацій, небайдужих чернівчан.



18.09.2014 16:41

На Буковині відзначили 25-річчя Народного Руху України

На Буковині відзначили 25-річчя Народного Руху України
Керуючий справами обласної ради Микола Борець взяв участь в урочистостях з нагоди 25-річчя Народного Руху України, які відбулись в Мармуровій залі Чернівецького національного університету. На святкування ювілею організації, яка стояла біля витоків державності України, завітали ветерани громадського руху Буковини, члени Народного руху початку 90-х, представники наукової еліти та мистецьких кіл краю. Микола Борець щиро привітав присутніх та вручив Почесні грамоти обласної ради активістам громадсько-політичного життя області та дослідникам історії організації.



17.09.2014 16:29

На урочистостях з нагоди Дня рятівника

На урочистостях з нагоди Дня рятівника
Голова обласної ради Михайло Гайничеру взяв участь в урочистостях з нагоди Дня рятівника та щиро привітав працівників Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернівецькій області та ветеранів служби з професійним святом.
Голова обласної ради зазначив, що рятувальникам, які були на передових рубежах у боротьбі зі стихійними лихами, довелось протистояти лихові неприродного характеру, і вони разом з військовими та правоохоронцями з честю виконують свій обов’язок. Михайло Гайничеру висловив щиру вдячність за мужність, патріотизм та професіоналізм і вручив Почесні грамоти обласної ради кращим працівникам Управління за сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків, відмінні показники в роботі, активну громадянську позицію та з нагоди Дня рятівника.





11.09.2014 16:53

З нагоди Дня фізичної культури та спорту

З нагоди Дня фізичної культури та спорту
В урочистих зборах з нагоди Дня фізичної культури та спорту взяв участь керуючий справами обласної ради Микола Борець. «Нинішня зустріч відбувається у складний і відповідальний час, коли український народ разом зі світовою спільнотою в черговий раз виборює свою державність. З гордістю відзначаю, що серед оборонців України є чимало вихованців буковинського спорту», – зазначив Микола Борець. Вітаючи представників спортивної еліти та всіх, хто опікується питаннями фізичного виховання наших краян і розвитком популярних на теренах Буковини видів спорту, керуючий справами обласної ради наголосив на розумінні потреб буковинських спортсменів та побажав їм міцного здоров’я, миру та злагоди, нових здобутків та перемог на спортивних аренах України, Європи та світу. Микола Борець вручив почесні грамоти обласної ради тренерам, педагогам та організаторам спортивно-масової роботи за сумлінну працю, значні особисті здобутки у розвитку фізичної культури.



02.09.2014 12:52

На Новоселиччині відкрили дитячий садок

На Новоселиччині відкрили дитячий садок
Голова обласної ради Михайло Гайничеру взяв участь в урочистостях з нагоди відкриття дошкільного навчального закладу в селі Остриця Магальської сільської ради Новоселицького району. Він щиро привітав мешканців села з такою важливою подією в житті громади, адже для сотні дошкільнят створено належні умови для виховання, розвитку та підготовки до школи. Михайло Гайничеру відзначив вагомий внесок сільського голови в організацію робіт задля відкриття такого сучасного та належно обладнаного закладу і побажав його працівникам, вихованцям та їхнім батькам, щоб дітки почували себе тут затишно та комфортно, мали змогу отримати якісну освіту та належний рівень знань.



  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua