Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

06.02.2020 10:43
Чернівецька обласна рада


     відповідно до Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запровадження контрактної форми роботи у сфері культури та конкурсної процедури призначення керівників державних та комунальних закладів культури" та Положення про порядок призначення і звільнення з посад керівників підприємств, установ, закладів, організацій - об'єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Чернівецької області, оголошує конкурс на заміщення посади генерального директора обласної комунальної установи "Чернівецька обласна філармонія імені Дмитра Гнатюка"

06.02.2020 10:17
Чернівецька обласна рада


    відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 27.12.2017 року №1094 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я», керуючись рішенням XV сесії VII скликання Чернівецької обласної ради від 13.09.2017р. №164-15/17 «Про Положення про порядок призначення та звільнення з посади керівників об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області», оголошує про початок формування конкурсної комісії з проведення конкурсу на заміщення посади генерального директора обласного комунального некомерційного підприємства «Чернівецький обласний клінічний кардіологічний центр»

18.12.2019 10:30
Про передачу в оренду захисних споруд цивільного захисту


    Управління забезпечення реалізації повноважень у Чернівецькій області РВ ФДМУ по Івано-Франківській, Чернівецькій та Тернопільській областях пропонує в оренду для господарських, культурних і побутових потреб або на відповідальне зберігання (безоплатне) захисні споруди цивільного захисту
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Урочисті заходи

Прес-центр

Новини - Урочисті заходи

15.04.2016 16:28

Відбулись урочистості з нагоди Дня пожежної охорони

Відбулись урочистості з нагоди Дня пожежної охорони
Перший заступник голови обласної ради Інга Маковецька взяла участь в урочистостях з нагоди Дня пожежної охорони. Вітаючи працівників Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Чернівецькій області, Інга Маковецька відзначила високий рівень їх фахової, фізичної та психологічної підготовки, взірцеву виправку, щоденний внесок у забезпечення спокійного і безпечного життя мешканців нашого краю, а також та оперативне і високопрофесійне реагування у випадку виникнення небезпечних ситуацій. «Переконана, що сльози радості на очах врятованих вами людей є найбільшою вдячністю за вашу нелегку працю», - зауважила перший заступник голови облради та побажала вогнеборцям здоров’я, добра, родинного затишку та якомога менше надзвичайних ситуацій.



29.03.2016 13:07

Сьогодні - 72-а річниця визволення Чернівців

Сьогодні - 72-а річниця визволення Чернівців
Перший заступник голови обласної ради Інга Маковецька взяла участь в урочистостях з нагоди 72-ї річниці визволення Чернівців від німецько-фашистських військ. Вона щиро привітала ветеранів та всіх мешканців міста. «Ми ніколи не забудемо про подвиг визволителів, ми пам’ятаємо та шануємо спомин про загиблих, а цього дня дякуємо за мир, за спокій, за чисте небо над головою», - зазначила Інга Маковецька. Перший заступник голови облради також наголосила, що сьогодні герої АТО на Сході України знову захищають Україну, не даючи ворогам зруйнувати нашу державу, і надзвичайно важливо, щоб вони відчували нашу підтримку.



21.03.2016 16:30

У Чернівцях вшанували пам’ять Ольги Кобилянської

У Чернівцях вшанували пам’ять Ольги Кобилянської
Сьогодні в Чернівцях вшанували пам’ять видатної буковинки, письменниці Ольги Кобилянської, яка 74 роки тому відійшла у Вічність. В урочистостях з цієї нагоди взяла участь перший заступник голови обласної ради Інга Маковецька.
Представники органів влади, мистецьких та театральних кіл краю, працівники бібліотечних та музейних установ, члени громадських організацій, небайдужі чернівчани зібрались біля пам’ятника Ользі Кобилянській поруч з театром, що носить її ім’я. Говорили про роль цієї непересічної особистості в історії та розвитку культури нашого краю, актуальність та мистецьку вагу її талановитого слова. Присутні поклали квіти до підніжжя пам’ятника нашій знаній землячці.



09.03.2016 15:05

Буковина вшановує Великого Кобзаря

Буковина вшановує Великого Кобзаря
Сьогодні в день народження Тараса Шевченка голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян взяв участь в церемонії урочистого покладання квітів до пам’ятника генія українського народу. Вклонитись Великому Кобзареві прийшли керівники та посадові особи органів місцевого самоврядування області та міста, представники виконавчої влади, священики різних конфесій, депутати, члени громадських організацій, викладачі та студенти освітніх закладів Чернівців. Квіти та вінки лягли цього дня до підніжжя пам’ятника світоча національної культури, поета і мислителя, чиє невмируще слово стало життєвим дороговказом для багатьох поколінь.



26.02.2016 16:45

Інга Маковецька вручила нагороди спортсменам, тренерам та меценатам

Інга Маковецька вручила нагороди спортсменам, тренерам та меценатам
Сьогодні в залі засідань облради та ОДА відбулось нагородження кращих тренерів та спортсменів області за 2015 рік. З цієї нагоди зібрались спортсмени та тренери, голови фізкультурно-спортивних товариств, керівники спортшкіл, представники обласних федерацій різних видів спорту, меценати, працівники управління молоді і спорту.
Вітаючи присутніх, перший заступник голови обласної ради Інга Маковецька відзначила наполегливість та цілеспрямованість буковинських спортсменів, їх постійне прагнення до вдосконалення, вагомий внесок у зміцнення міжнародного авторитету нашої країни, який вони роблять своїми перемогами на змаганнях усіх рівнів. Інга Маковецька також наголосила на значенні самовідданої праці тренерів, які передають молоді свій багатий досвід і знання, та без чиєї майстерності нові досягнення були б неможливі.



22.02.2016 14:37

Інга Маковецька взяла участь в урочистостях з нагоди Дня рідної мови

Інга Маковецька взяла участь в урочистостях з нагоди Дня рідної мови
З нагоди Дня рідної мови біля пам’ятника Літописцям Русі-України та подвижникам українського письменства в Чернівцях зібрались науковці, митці, журналісти, представники студентської та учнівської молоді. Науковці наголошували на визначальній ролі української мови у зміцненні нашої державності, лунали вірші із закликом плекати рідну мову, а ветеран журналістики 90-річний Михайло Ревуцький поділився спогадами про ставлення до української мови під час різних періодів історії Буковини, які йому довелось пережити.
На завершення заходу перший заступник голови обласної ради Інга Маковецька, представники облдержадміністрації, Чернівецької міської ради, товариства «Просвіта», представники мистецьких кіл поклали квіти до підніжжя пам’ятника.



21.02.2016 13:22

Голова обласної ради вшанував пам’ять Героїв Небесної Сотні

Голова обласної ради вшанував пам’ять Героїв Небесної Сотні
20 лютого з нагоди Дня Героїв Небесної Сотні і 2-ї річниці трагічних подій на Майдані Незалежності у м.Києві голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян вшанував пам’ять буковинців, – Василя Аксенина та Олександра Щербанюка, – які віддали свої життя за перемогу в Україні Революції Гідності.
Керівник представницької влади краю також вклонився пам’яті військовослужбовців області, які загинули, захищаючи незалежність і територіальну цілісність на Сході нашої держави.
Відтак, Іван Мунтян разом із представниками обласної влади та громади взяв участь у жалобному мітингу на Центральній площі Чернівців, вшанувавши пам’ять Героїв Небесної Сотні та помолившись за мир в Україні.



15.02.2016 14:59

Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян: Воїни-афганці назавжди залишаться в пам’яті та історії нашого народу

Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян: Воїни-афганці назавжди залишаться в пам’яті та історії нашого народу
Пам’ять загиблих воїнів-афганців вшанував керівник представницької влади краю Іван Мунтян під час урочистого мітингу з нагоди вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 27-ї річниці виведення військ з Афганістану, що відбувся сьогодні, 15 лютого.

«Сьогодні ми зібрались на цьому пам’ятному місці, щоб вшанувати безсмертний подвиг тих, хто 27 років тому під бойовими знаменами своїх частин та з’єднань залишив землю Афганістану, з честю виконавши свій патріотичний обов’язок, – відзначив посадовець, звертаючись до учасників зібрання. – Й нині можна скільки завгодно говорити про доцільність тієї неоголошеної війни, але жодні слова не змінять минулого, не притлумлять світлу пам’ять про тих, хто віддав своє життя і здоров’я, хто зберіг вірність військовій присязі, звитяжно і чесно служив своїй країні, своєму народові, тих, хто назавжди залишився у нашій історії».



05.02.2016 13:46

У Чернівцях вшанували пам’ять Михайла Івасюка

У Чернівцях вшанували пам’ять Михайла Івасюка
Сьогодні біля могили Михайла і Софії Івасюків на кладовищі на вулиці Зеленій у Чернівцях зібрались друзі, колеги та шанувальники творчості Михайла Івасюка з нагоди 21-ї річниці смерті письменника.

До підніжжя пам’ятника славному буковинцю лягли квіти від першого заступника голови обласної ради Інги Маковецької. «Нам слід докладати більше зусиль і дбати, щоб пам’ять про наших видатних земляків зберігалась, щоб молодь, школярі знали про їх внесок у нашу історію та культуру», - наголосила Інга Маковецька. Вона також запевнила, що звертатиметься до депутатів обласної ради з пропозицією долучитись до організації та святкування на належному рівні 100-річчя від дня народження митця, яке Буковина відзначатиме наступного року.
Представники мистецьких та наукових кіл, близькі до родини Івасюків, колеги та учні Михайла Григоровича говорили про необхідність видання книги спогадів про його життя та творчість, яка дозволить зберегти та передати нащадкам пам’ять про письменника.



15.01.2016 12:56

У Чернівцях відзначили річницю від дня народження Міхая Емінеску

У Чернівцях відзначили річницю від дня народження Міхая Емінеску
У день народження класика румунської літератури Міхая Емінеску біля його пам’ятника у Чернівцях зібрались представники обласної та міської влади, Генерального консульства Румунії у Чернівцях, члени румунських національно-культурних товариств, гості з Радауц та Ботошан Румунії, які поклали вінки та квіти до пам’ятника видатному поету. Голова обласної ради Іван Мунтян щиро привітав присутніх з новорічно-рідзвяними святами і відзначив вагомий внесок творчості Міхая Емінеску у розвиток румунської літератури та культури.



12.01.2016 11:46

Обласна рада робить усе, що в її силах, для забезпечення потреб бійців АТО

Обласна рада робить усе, що в її силах, для забезпечення потреб бійців АТО
Голова обласної ради Іван Мунтян взяв участь в урочистостях з нагоди початку навчального року у військовій частині А-2308. Тут несуть службу близько сотні військових-контрактників. Переважна більшість з них неодноразово виконувала бойові завдання у зоні АТО, тож від їх професійної підготовки та бойового вишколу значною мірою залежить успіх військових операцій, у яких вони беруть участь. Іван Мунтян щиро привітав особовий склад військової частини з новорічно-різдвяними святами та з початком нового навчального року і висловив їм вдячність за самовіддану службу. «Завдяки вам всі ми можемо почувати себе у безпеці, - зауважив Іван Мунтян, - все, що ви робите – ви робите заради України, її народу, заради її майбутнього». Голова облради побажав військовим міцного здоров’я, щастя, миру і Божого благословення.



21.12.2015 15:35

Державній службі зайнятості – 25 років

Державній службі зайнятості – 25 років
21 грудня виповнюється 25 років з дня створення Державної служби зайнятості – структури, яка працює задля вирішення проблем населення з працевлаштуванням. На урочистих зборах з цієї нагоди від імені голови обласної ради Івана Мунтяна, депутатського корпусу обласної ради сьомого скликання фахівців служби зайнятості населення у Чернівецькій області привітала перший заступник голови обласної ради Інга Маковецька. «Сьогодні я хочу висловити вам велику вдячність за той вагомий внесок, який ви робите у справі працевлаштування, професійної підготовки та підвищення кваліфікації наших краян, адже показники соціально - економічного розвитку територій, якість життя жителів міст та сіл області загалом багато в чому залежать від рівня зайнятості населення, – зазначила перший заступник голови обласної ради.



14.12.2015 14:51

Сьогодні в Чернівцях вшанували ліквідаторів аварії на ЧАЕС

Сьогодні в Чернівцях вшанували ліквідаторів аварії на ЧАЕС
Відбулась зустріч керівників області та Чернівців з представниками чорнобильських громадських організацій з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Цього дня 29 років тому був зданий в експлуатацію комплекс захисних споруд над зруйнованим четвертим енергоблоком Чорнобильської АЕС – це був результат величезної роботи ліквідаторів аварії, які відтоді вважають цей день своїм святом, а Указом Президента ця пам’ятна дата була затверджена у 2006 році.
«Низький уклін та щира вдячність за ваш героїзм, - звернувся голова обласної ради Іван Мунтян до присутніх. – Прикро, що з кожним роком держава відкладає на задній план ваші проблеми. Віддавши все, ви не отримуєте навіть той належний вам мізер». Іван Мунтян наголосив, що обласна рада в новому складі депутатського корпусу буде відкрита для чорнобильців, допомагатиме та сприятиме у вирішенні їх життєвих проблем, а двері його кабінету завжди для них відчинені.



11.12.2015 17:10

У Чернівцях відкрили пам’ятник загиблим воїнам

У Чернівцях відкрили пам’ятник загиблим воїнам
Сьогодні на території 300-го полку в Чернівцях відкрито пам’ятник загиблим воїнам-десантникам третьої тактичної групи 80-ї аеромобільної бригади. На скорботні урочистості з нагоди відкриття сюди прийшли рідні та близькі загиблих, їх бойові побратими, волонтери, небайдужі чернівчани, представники обласної та міської влади, правоохоронних органів, військові.
«Сьогодні ми вшановуємо героїв, які зі зброєю в руках захищали рідну Україну, - сказав голова обласної ради Іван Мунтян, звертаючись до присутніх, - і цей пам’ятник потрібен не тільки рідним загиблих, а кожному з нас, щоб ми пам’ятали тих, хто віддав своє життя за Україну. Низький уклін патріотам і героям. Ми завжди будемо їх пам’ятати, і наш святий обов’язок допомагати їхнім сім’ям».
Цього дня над військовою частиною лунали патріотичні пісні, слова-спогади про загиблих, кожного з яких згадали та вшанували поіменно. Священики освятили пам’ятник та відслужили поминальну панахиду, а до пам’ятника ще довго несли квіти та вінки.



07.12.2015 16:35

Голова обласної ради закликав спільно працювати, щоб виправдати очікування людей

Голова обласної ради закликав спільно працювати, щоб виправдати очікування людей
Відбулись урочистості з нагоди Дня місцевого самоврядування, у яких взяли участь депутати обласної ради, представники органів місцевого самоврядування різних рівнів, керівники територіальних громад. Голова обласної ради Іван Мунтян щиро привітав присутніх на урочистому зібранні, побажав їм успіху і наснаги, виправдати довіру людей та досягти поставленої перед собою мети.

«Попереду важка праця і велика відповідальність, бо люди багато очікують від нас, - зауважив голова обласної ради. – Сьогодні в області вже функціонують перші десять об’єднаних громад, реформа з децентралізації буде продовжена. Нам потрібно розбудовувати інфраструктуру, шукати джерела поповнення бюджетів, працювати задля вирішення існуючих проблем».



  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua