Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

06.02.2020 10:43
Чернівецька обласна рада


     відповідно до Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запровадження контрактної форми роботи у сфері культури та конкурсної процедури призначення керівників державних та комунальних закладів культури" та Положення про порядок призначення і звільнення з посад керівників підприємств, установ, закладів, організацій - об'єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Чернівецької області, оголошує конкурс на заміщення посади генерального директора обласної комунальної установи "Чернівецька обласна філармонія імені Дмитра Гнатюка"

06.02.2020 10:17
Чернівецька обласна рада


    відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 27.12.2017 року №1094 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я», керуючись рішенням XV сесії VII скликання Чернівецької обласної ради від 13.09.2017р. №164-15/17 «Про Положення про порядок призначення та звільнення з посади керівників об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області», оголошує про початок формування конкурсної комісії з проведення конкурсу на заміщення посади генерального директора обласного комунального некомерційного підприємства «Чернівецький обласний клінічний кардіологічний центр»

18.12.2019 10:30
Про передачу в оренду захисних споруд цивільного захисту


    Управління забезпечення реалізації повноважень у Чернівецькій області РВ ФДМУ по Івано-Франківській, Чернівецькій та Тернопільській областях пропонує в оренду для господарських, культурних і побутових потреб або на відповідальне зберігання (безоплатне) захисні споруди цивільного захисту
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Урочисті заходи

Прес-центр

Новини - Урочисті заходи

17.02.2014 15:10

Глибока вшанувала воїнів-афганців

Глибока вшанувала воїнів-афганців
Двадцять п'яту річницю виведення військ з Республіки Афганістан та День вшанування учасників бойових дій на території інших держав відзначили в селищі Глибока, де біля пам’ятника воїнам-афганцям відбувся мітинг-реквієм.
Як повідомили у Глибоцькій районній раді, керівники району, воїни-афганці та представники громадськості району поклали квіти до підніжжя пам’ятника, хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять полеглих воїнів.



13.02.2014 15:26

До Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав

До Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав
У Новоселиці за участю керівників представницької та виконавчої влади району, громадськості відбулись урочистості з нагоди відзначення 25-ї річниці виведення військ з Афганістану та Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав.
Учасників бойових дій в Афганістані і всіх тих, хто в різні часи з честю виконав свій військовий обов’язок у інших країнах щиро привітали керівники органів влади та державних установ району, настоятель Свято-Георгіївської церкви. Про це повідомили у Новоселицькій районній раді. Виступаючі висловили глибоку вдячність воїнам-інтернаціоналістам, матерям, які з молитвами чекали своїх синів з війни. Присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять про загиблих земляків-побратимів.



22.01.2014 15:08

На урочистостях з нагоди Дня Соборності та Свободи

На урочистостях з нагоди Дня Соборності та Свободи
В обласній філармонії відбулись урочистості з нагоди Дня Соборності і Свободи України. « Сьогодні ми з повагою та вдячністю вшановуємо творців Акту Злуки і разом з тим, усвідомлюємо свою відповідальність за сьогодення та завтрашній день єдиної та неподільної України, - сказав голова обласної ради Михайло Гайничеру, звертаючись до присутніх. – Конституція України надала нам широкі демократичні права та можливості вільно висловлювати свої думки та погляди, але ми повинні розуміти, що права та свободи у цивілізованому суспільстві – це насамперед персональна відповідальність за власні вчинки та їх можливі наслідки для кожного конкретного громадянина і для суспільства загалом.»



17.01.2014 12:28

У селищі Глибока відзначили 164-ту річницю від дня народження Міхая Емінеску

У селищі Глибока відзначили 164-ту річницю від дня народження Міхая Емінеску
Урочистості з нагоди 164-ї річниці від дня народження Міхая Емінеску відбулись у Глибоці біля погруддя визначному письменнику на Алеї видатних людей поруч з районним краєзнавчим музеєм. Як повідомили у Глибоцькій районній раді, вшанувати пам’ять відомого румунського поета прийшли голова районної ради Валерій Ротар, заступник голови райдержадміністрації Михайло Божеску, депутат обласної ради Ауріка Божеску, заступник голови обласного товариства румунської культури ім. М.Емінеску Микола Шапка, депутати районної ради, керівники установ та організацій району, учні окремих навчальних закладів району.



16.01.2014 16:44

Герцаївщина вшанувала пам’ять Міхая Емінеску

Герцаївщина вшанувала пам’ять Міхая Емінеску
В Герцаївському районі відбулися заходи з нагоди 164-ї річниці з дня народження видатного румунського поета Міхая Емінеску. Як повідомили у Герцаївській районній раді, біля пам’ятника визначному письменнику відбулись урочистості, у яких взяли участь керівники районної державної адміністрації та районної ради, представники громадських організацій та національно-культурних товариств, а до підніжжя лягли вінки та квіти. Учні Герцаївського районного ліцею провели презентацію книжкової виставки та представили літературно-музичну композицію.



15.01.2014 11:45

В Чернівцях відзначили 164-ту річницю від народження Міхая Емінеску

В Чернівцях відзначили 164-ту річницю від народження Міхая Емінеску
Голова обласної ради Михайло Гайничеру взяв участь в урочистостях з нагоди 164-ї річниці від дня народження Міхая Емінеску та щиро привітав учасників зібрання біля пам’ятника відомому румунському поету в Чернівцях.
Вшанувати пам’ять славного письменника прийшли заступник голови обласної державної адміністрації Георгій Галиць, заступник Чернівецького міського голови Петро Ротар, Генеральний консул Румунії в Чернівцях Елеонора Молдован та працівники консульства, представники румунської громади та національних товариств, делегація з міста Ясси (Румунія), митці та громадські діячі. Учасники зібрання відзначили вагомий внесок Міхая Емінеску у культурну скарбницю нашого краю та поклали вінки і квіти до підніжжя його пам’ятника, а хоровий колектив виконав декілька фольклорних композицій.



25.12.2013 14:37

На Новоселиччині вшанували кращих спортсменів

На Новоселиччині вшанували кращих спортсменів
В Новоселиці відбулось урочистосте вшанування кращих спортсменів району під гаслом «Зірки естради - зіркам спорту» за участю заступника голови районної ради Василя Горбатюка, заступника голови районної державної адміністрації Юрія Стаднічука, міського голови Марії Нікорич, голови РФОК «Колос», заслуженого тренера України Георгія Кіріла.
Цей святковий захід для професіоналів та любителів спортивного руху проводиться декілька років поспіль і став для Новоселиччини знаковою подією. Як повідомили у Новоселицькій районній раді, наразі нагороджено майже 100 спортсменів, тренерів, ветеранів, а також юнацькі колективи фізичної культури, команди різних видів спорту, меценатів, засоби масової інформації за висвітлення спортивних новин.



18.12.2013 14:18

На урочистостях з нагоди Дня міліції України

На урочистостях з нагоди Дня міліції України
Голова обласної ради Михайло Гайничеру взяв участь в урочистостях з нагоди Дня міліції України. Вітаючи правоохоронців з професійним святом, він зауважив, що чернівецька міліція підтримує славні традиції, успадковані від ветеранів, сумлінно виконує свої обов’язки і забезпечує громадський спокій в непростих умовах сьогодення. Михайло Гайничеру висловив переконання, що спокій і стабільність будуть збережені, значною мірою завдяки професійним діям та переконанням буковинських правоохоронців.



13.12.2013 15:06

Голова обласної ради Михайло Гайничеру привітав переможців ІІ етапу конкурсу «Учитель року - 2014»

Голова обласної ради Михайло Гайничеру привітав переможців ІІ етапу конкурсу «Учитель року - 2014»
Голова Чернівецької обласної ради Михайло Гайничеру взяв участь в урочистій церемонії закриття ІІ туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2014». У своєму вітальному слові Михайло Гайничеру зазначив, що участь у конкурсі – це своєрідний іспит перед учнями, батьками та буковинською громадою, який конкурсанти склали успішно. Голова обласної ради щиро подякував всім освітянам, які стали учасниками творчого змагання, а також вручив дипломи, цінні подарунки та грошові премії за ІІ місце 13 педагогам навчальних закладів з Хотинського, Путильського, Сокирянського, Глибоцького, Сторожинецького районів та м.Чернівці.
Всього цьогоріч у ІІ турі педагогічного змагання взяли участь 70 переможців І етапу Всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2014» у номінаціях «Світова література», «Початкові класи», «Географія», «Трудове навчання», «Директор школи», «Румунська мова».



26.11.2013 12:04

З нагоди Дня працівників прокуратури

З нагоди Дня працівників прокуратури
Голова обласної ради Михайло Гайничеру взяв участь в урочистостях з нагоди Дня працівників прокуратури. Вітаючи присутніх, голова обласної ради відзначив роль органів прокуратури в утвердженні правової держави та дотриманні принципів законності в усіх сферах життєдіяльності суспільства. Він також наголосив на значенні співпраці органів місцевого самоврядування та прокуратури задля якнайповнішого захисту законних прав та інтересів територіальних громад області, прийнятті виважених та обґрунтованих рішень. Михайло Гайничеру вручив Почесні грамоти обласної ради кращим працівникам органів прокуратури Чернівецької області.



25.10.2013 12:31

Михайло Гайничеру привітав працівників та клієнтів чернівецької філії Укрексімбанку

Михайло Гайничеру привітав працівників та клієнтів чернівецької філії Укрексімбанку
Голова обласної ради Михайло Гайничеру взяв участь в урочистостях з нагоди 20-річчя Чернівецької філії Державного експортно-імпортного банку України. Він щиро привітав керівників, працівників філії, клієнтів банку з двадцятиріччям успішної роботи в Чернівцях та зауважив, що діяльність експортно-імпортного банку є свідченням запровадження європейської практики, адже державний ексімбанк є атрибутом всіх європейських держав. Михайло Гайничеру зазначив, що діяльність банку підтримується на належному рівні, і навіть за непростих умов продовжується кредитування в першу чергу експортного напрямку економіки нашого краю. Голова обласної ради висловив побажання щодо вдосконалення роботи з підтримки вітчизняного експорту та зазначив, що в чернівецькому відділенні ця діяльність організована краще, ніж в середньому по Україні. Він також висловив сподівання, що в перспективі співробітництво між реальним сектором економіки і банками стане одним із найпотужніших рушіїв розвитку економіки нашого краю.



11.10.2013 14:57

На урочистостях з нагоди Дня працівників державної санітарно-епідеміологічної служби

На урочистостях з нагоди Дня працівників державної санітарно-епідеміологічної служби
Голова обласної ради Михайло Гайничеру взяв участь в урочистостях з нагоди Дня працівників державної санітарно-епідеміологічної служби. Він відзначив високий рівень організації діяльності санепідемслужби, яка працює на випередження та недопущення виникнення загрозливих ситуацій, та наголосив, що саме завдяки її налагодженій діяльності, відповідальності та принциповості працівників у виконанні своїх обов’язків, в області забезпечено санітарно-епідеміологічне благополуччя. Михайло Гайничеру зауважив, що хоча робота працівників служби і не завжди помітна, від неї залежить здоров’я наших краян та належна організація життєдіяльності територій. Голова обласної ради щиро побажав здоров’я всім тим, хто дбає про здоров’я інших, та вручив Почесні грамоти обласної ради кращим працівникам служби.



07.10.2013 15:06

На урочистостях з нагоди Дня юриста

На урочистостях з нагоди Дня юриста
Голова обласної ради Михайло Гайничеру щиро привітав юристів нашого краю на урочистостях з нагоди їх професійного свята, які відбулись в обласній філармонії. Він зауважив, що нині немає сфери життєдіяльності, де не потрібна була б юридична підтримка – чи це реальний сектор економіки, чи соціальні напрями, чи культура і охорона здоров’я. Без юридичного супроводу немислиме врегулювання проблемних питань у бізнесі, забезпечення владних повноважень, дотримання інтересів пересічних громадян. А у зв’язку з новими вимогами часу щодо наближення українського законодавства до європейських стандартів, роль юристів зростає.



03.10.2013 11:03

Валентин Маніліч взяв участь в урочистостях з нагоди введення в експлуатацію новобудови у Чернівцях

Валентин Маніліч взяв участь в урочистостях з нагоди введення в експлуатацію новобудови у Чернівцях
Заступник голови обласної ради Валентин Маніліч взяв участь в урочистостях з нагоди введення в експлуатацію новозбудованого 96-ти квартирного житлового будинку по вулиці Кармелюка в Чернівцях, які відбулись в рамках відзначення Дня міста.
Валентин Маніліч щиро привітав будівельників, господарів квартир у новобудові, всіх учасників свята і висловив вдячність генеральному директору «Чернівціжитлобуду», заслуженому будівельнику України Василю Морозу та всім тим, хто доклав зусиль до появи у Чернівцях нового будинку.



27.09.2013 09:42

Відбулись урочистості з нагоди Всеукраїнського дня туризму

Відбулись урочистості з нагоди Всеукраїнського дня туризму
Голова обласної ради Михайло Гайничеру закликав представників туристичної галузі до співпраці з депутатським корпусом задля розробки обласної програми розвитку не просто туризму, а програми формування туристичної привабливості Чернівецької області. Про це він сказав під час урочистостей з нагоди Всесвітнього дня туризму. Михайло Гайничеру зазначив, що в Чернівецькій області є чимало цікавих туристичних об’єктів, а також можливостей для розвитку різних видів туризму, зокрема, медичного, наукового та інших, тож необхідно розширювати роботу для реклами потенціалу Буковини на міжнародному рівні.



  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua