Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність органів місцевого самоврядування >  Іван Мунтян взяв участь в офіційному представленні новопризначеного голови Заставнівської районної державної адміністрації Дмитра Козарійчука.

Прес-центр

Новини

31.01.2020 17:55

Іван Мунтян взяв участь в офіційному представленні новопризначеного голови Заставнівської районної державної адміністрації Дмитра Козарійчука.  |  Діяльність органів місцевого самоврядування

Тема новини: Назва теми

Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян взяв участь в офіційному представленні новопризначеного голови Заставнівської районної державної адміністрації Дмитра Козарійчука.

Звертаючись до присутніх, очільник крайового парламенту наголосив, що представницька влада краю усвідомлює спільну відповідальність перед буковинцями. "Не хотілося б, щоб ми переймали сумний досвід міста Чернівці, де громада і люди страждають через відсутність діалогу та консенсусу управлінців. Засвідчив свою підтримку усій заставнівській громаді та керівнику в напрямку покращення стану справ громади".

"Чим швидше ми зрозуміємо, що наше майбутнє залежить тільки від кожного з нас, тим швидше ми зможемо не тільки спостерігати за швидким динамічним розвитком сусідніх країн, а й у спільній взаємодії забезпечити позитивні зміни та сталий розвиток нашої області та країни в цілому" - зауважив посадовець.

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua