Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

06.02.2020 10:43
Чернівецька обласна рада


     відповідно до Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запровадження контрактної форми роботи у сфері культури та конкурсної процедури призначення керівників державних та комунальних закладів культури" та Положення про порядок призначення і звільнення з посад керівників підприємств, установ, закладів, організацій - об'єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Чернівецької області, оголошує конкурс на заміщення посади генерального директора обласної комунальної установи "Чернівецька обласна філармонія імені Дмитра Гнатюка"

06.02.2020 10:17
Чернівецька обласна рада


    відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 27.12.2017 року №1094 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я», керуючись рішенням XV сесії VII скликання Чернівецької обласної ради від 13.09.2017р. №164-15/17 «Про Положення про порядок призначення та звільнення з посади керівників об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області», оголошує про початок формування конкурсної комісії з проведення конкурсу на заміщення посади генерального директора обласного комунального некомерційного підприємства «Чернівецький обласний клінічний кардіологічний центр»

18.12.2019 10:30
Про передачу в оренду захисних споруд цивільного захисту


    Управління забезпечення реалізації повноважень у Чернівецькій області РВ ФДМУ по Івано-Франківській, Чернівецькій та Тернопільській областях пропонує в оренду для господарських, культурних і побутових потреб або на відповідальне зберігання (безоплатне) захисні споруди цивільного захисту
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Урочисті заходи

Прес-центр

Новини - Урочисті заходи

17.11.2015 13:09

Ярослав Курко привітав представників буковинського студентства

Ярослав Курко привітав представників буковинського студентства
Перший заступник голови обласної ради Ярослав Курко взяв участь в урочистостях з нагоди Дня студента. На святкування у залі засідань облради та ОДА зібрались студенти та керівники більшості вузів Чернівецької області. «Студентство – це особливий стан душі, це не тільки вік, це те, що ви робите, як себе відчуваєте і до чого готуєтесь, - звернувся Ярослав Курко до представників буковинського студентства. – Я бажаю, щоб у своєму житті ви пройшли університети і чернівецьких вишів, і сорбон, і оксфордів, і кембріджів, щоб вас не покидав той особливий стан душі».
Перший заступник голови облради бажав молодим людям брати активнішу участь у громадському житті, бути сповненими надій та прагнень до змін та зайняти достойне місце у суспільстві. Ярослав Курко побажав молодості, краси, здоров’я та успіхів у майбутньому і вручив Подяки обласної ради кращим студентам області.



12.11.2015 12:40

До Дня працівників сільського господарства

До Дня працівників сільського господарства
Голова обласної ради Михайло Гайничеру взяв участь в урочистостях з нагоди Дня працівників сільського господарства, які відбулися сьогодні в обласній філармонії. Від імені депутатського корпусу обласної ради він щиросердно привітав працівників сільськогосподарської галузі, представників аграрної науки з нагоди професійного свята. За багаторічну сумлінну працю, вагомі трудові досягнення та значний особистий внесок в зміцнення потенціалу агропромислового комплексу Буковини голова обласної ради вручив Почесні грамоти обласної ради кращим працівникам галузі. Михайло Гайничеру побажав всім, хто своєю щоденною працею сприяє розвитку аграрного сектору Буковини, міцного здоров’я, щедрих врожаїв, нових успіхів та добробуту.



03.11.2015 17:34

До 97-ї річниці Буковинського віча

До 97-ї річниці Буковинського віча
Перший заступник голови обласної ради Ярослав Курко взяв участь в урочистостях з нагоди 97-ї річниці Буковинського віча, що відбулися в Чернівецькому академічному обласному українському музично-драматичному театрі ім.О.Кобилянської. Перед початком зібрання керівники виконавчої та представницької влади, правоохоронних структур, громадські діячі поклали квіти до меморіальної дошки учасникам Буковинського віча, що на Театральній площі обласного центру.
Виступаючи на урочистих зборах, Ярослав Курко побажав краянам відчувати себе і ментально, і економічно, і соціально, і політично європейцями, які живуть у справді багатій демократичній державі і її невід’ємній частині – Буковині.



28.10.2015 15:24

З нагоди Дня визволення України

З нагоди Дня визволення України
Сьогодні в Чернівцях відзначили День визволення України від німецько-фашистських загарбників. Голова обласної ради Михайло Гайничеру, голова облдержадміністрації Олександр Фищук, керівники міської ради, правоохоронних та контролюючих органів, голова та представники обласної ради ветеранів, молодіжних та студентських організацій, небайдужі чернівчани поклали вінки та квіти до обеліску «Перемога» на Соборній площі Чернівців.



22.10.2015 16:44

Факультету історії, політології та міжнародних відносин ЧНУ ім.Ю.Федьковича - 75 років

Факультету історії, політології та міжнародних відносин ЧНУ ім.Ю.Федьковича - 75 років
Перший заступник голови обласної ради Ярослав Курко взяв участь та виступив на урочистостях з нагоди 75-річчя з дня заснування факультету історії, політології та міжнародних відносин ЧНУ ім.Ю.Федьковича. З нагоди знаменної події в життєписі факультету зібралося багато поважних гостей. Ярослав Курко, який є випускником даного факультету, звернувся зі словами щирої вдячності до керівництва та викладачів, зачитав вітальну адресу голови обласної ради Михайла Гайничеру та вручив почесні грамоти та подяки обласної ради співробітникам факультету.
Сьогодні на факультеті, який співпрацює з багатьма вузами України та Європи, пишаються новими досягненнями. Потужний потенціал професорсько-викладацького складу забезпечує не тільки високу якість навчально-виховного процесу, а й надзвичайну актуальність та змістовність науково-дослідницької діяльності.



13.10.2015 17:15

Відбулись урочисті збори з нагоди Дня захисника України

Відбулись урочисті збори з нагоди Дня захисника України
У залі обласної філармонії відбулись урочистості з нагоди Дня захисника України, який відповідно до Указу Президента України відзначається 14 жовтня. Голова обласної ради Михайло Гайничеру щиро привітав оборонців рідної землі зі святом та зазначив, що Божа матір, свято Покрови якої відзначається цього дня, від козацької доби і до сьогодні є покровителькою українського війська. Він також зауважив, що святкова зала філармонії зібрала різні покоління захисників України – від солдат другої світової війни, вояків повстанської армії до сьогоднішніх бійців антитерористичної операції, які незалежно від звань та відзнак, боролись за Україну і сьогодні відстоюють її територіальну цілісність. Голова обласної ради також звернувся до рідних загиблих героїв зі словами підтримки та наголосив, що повсякденна турбота про них є обов’язком кожної громади. Він закликав всіх керівників органів місцевого самоврядування, установ та підприємств з усією відповідальністю ставитись до виконання зобов’язань перед батьками, дітьми, дружинами загиблих військових.



05.10.2015 16:15

У Чернівцях відкрили пам’ятник першому ректору університету

У Чернівцях відкрили пам’ятник першому ректору університету
У суботу в Центральному парку ім. Т. Шевченка у Чернівцях відбулось відкриття пам’ятника першому ректору чернівецького університету Костянтину Томащуку. На урочистості прибули Прем’єр-Міністр України Арсеній Яценюк, народні депутати від Чернівецької області, посли Австрії та Швеції, численні поважні гості. Місцеву владу представляли голова облдержадміністрації Олександр Фищук, голова обласної ради Михайло Гайничеру, чернівецький міський голова Олексій Каспрук. Виступаючі відзначили роль депутата австрійського парламенту Костянтина Томащука у відкритті в Чернівцях університету, завдяки якому наше місто стало науково-освітнім центром, отримало нові, небачені до того можливості для розвитку культури, духовності, громадського життя. На спорудження пам’ятника було виділено 180 тисяч з цільового фонду обласної ради.



01.10.2015 15:43

Ярослав Курко взяв участь в урочистому засіданні Вченої ради університету

Ярослав Курко взяв участь в урочистому засіданні Вченої ради університету
Перший заступник голови обласної ради Ярослав Курко взяв участь в урочистому засіданні Вченої ради Чернівецького національного університету, яка відбулась з нагоди 140-ї річниці вузу, та від імені Чернівецької обласної ради привітав присутніх з ювілеєм закладу.

Ярослав Курко зауважив, що 140 років для університету – не так вже і багато, але для чернівецького університету – це чотири зміни епох, устроїв та держав, які ним опікувались і патронували. Перший заступник голови облради з приємністю відзначив, що завдяки плідній самовідданій спільній праці адміністрації, професорів та студентського загалу Чернівецький національний університет за правом посідає провідні позиції у вітчизняних та європейських рейтингах. «Постійно зростає міжнародний авторитет провідного вишу Буковини, випускники якого обіймають сьогодні найвищі державні посади, очолюють політичні і громадські інститути, представляють нашу країну у впливових світових організаціях», - наголосив Ярослав Курко.



01.10.2015 15:43

Відбулись урочистості з нагоди Дня ветерана

Відбулись урочистості з нагоди Дня ветерана
Голова обласної ради Михайло Гайничеру взяв участь в урочистих заходах з нагоди Дня ветерана та людей похилого віку. Святкова зустріч з членами Чернівецької міської організації ветеранів України відбулась в приміщенні Палацу культури на Театральній площі в Чернівцях. Голова обласної ради щиро привітав ветеранів та висловив переконання, що активність ветеранської організації і надалі спонукатиме органи влади максимально використовувати наявні ресурси для забезпечення потреб людей літнього віку та ветеранів. Михайло Гайничеру зауважив, що проведення бюджетної децентралізації, попри всі її суперечності, надало місцевим органам влади додаткові фінансові ресурси, які повинні бути використані для підвищення якості медичних та соціальних послуг, які надають обласні комунальні установи.



18.09.2015 16:48

З нагоди Дня працівників лісу

З нагоди Дня працівників лісу
Голова Чернівецької обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ взяв участь в урочистостях, організованих Берегометською селищною радою Вижницького району (голова – Сергій БОДНАРЮК) та Берегометським лісомисливським господарством з нагоди Дня селища Берегомет та Дня лісівника, які відбулись в селищному Будинку культури.
Керівник обласної представницької влади тепло привітав учасників святкового дійства. Він зазначив, що незважаючи на розмаїття буковинських лісів, що простягаються від Сокирян на сході нашої області до Путили на заході, Берегомет за правом може вважатися лісовою столицею нашого краю. «Коли відзначають День працівників сільського господарства, - зауважив Михайло ГАЙНИЧЕРУ, - винуватцям свята бажають хліба і миру. Я також бажаю вам хліба і миру, а ще, звичайно ж, лісу! Дуже добре, коли він потрапляє в хороші руки тих, хто його переробляє, зміцнюючи щоденною працею добробут своїх родин та рідного краю.



17.09.2015 13:33

На урочистостях з нагоди Дня рятівника

На урочистостях з нагоди Дня рятівника
Заступник голови обласної ради Валентин Маніліч взяв участь в урочистостях з нагоди Дня рятівника. Вітаючи працівників управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в Чернівецькій області, він відзначив їх щоденну нелегку та небезпечну працю задля стабільного та безпечного життя територіальних громад Чернівецької області та України загалом. Заступник голови облради зауважив, що у цей непростий час буковинські рятувальники демонструють високий професіоналізм, взірцевий вишкіл, непересічні людські якості та з честю виконують покладені на них завдання. Валентин Маніліч вручив Почесні грамоти обласної ради кращим працівникам управління. Працівників служби привітали також перший заступник голови облдержадміністрації Володимир Куліш, керівники силових та правоохоронних органів області.



10.09.2015 17:46

Кращі спортсмени та тренери отримали відзнаки обласної влади

Кращі спортсмени та тренери отримали відзнаки обласної влади
Відбулись урочистості з нагоди відзначення Дня фізичної культури і спорту. З цієї нагоди в залі засідань облради та облдержадміністрації зібрались знані буковинські спортсмени, відомі тренери та організатори фізкультурно-спортивного руху. Всіх присутніх з професійним святом привітали керуючий справами обласної ради Микола Борець, заступник голови облдержадміністрації Руслан Сенчук, Чернівецький міський голова Олексій Каспрук. Керуючий справами облради побажав тренерам здібних вихованців, які з часом здобудуть чемпіонські звання, а спортсменам – можливості розвивати свої здібності, досягати все вищих вершин та бажаних перемог. Микола Борець вручив Почесні грамоти обласної ради кращим спортсменам і тренерам.



31.08.2015 17:58

Більше тисячі першокурсників поповнили студентський загал БДМУ

Більше тисячі першокурсників поповнили студентський загал БДМУ
У Буковинському державному медичному університеті відбулися урочистості з нагоди початку нового 2015-2016 навчального року. У Палаці «Академічний» проходила урочиста посвята першокурсників - цього року до великої університетської родини долучилися 1015 нових студентів. За кількістю поданих заяв серед вищих медичних навчальних закладів України БДМУ посів 4-те місце.
На початку церемонії присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять героїв, загиблих на Сході України, серед яких і випускник медуніверситету Владислав Трепко. Учасники народного аматорського студентського театру Буковинського державного медичного університету виконали театральну композицію «Жити в мирі і любові».



31.08.2015 13:06

У Чернівецькому національному університеті відбулась посвята у студенти

У Чернівецькому національному університеті відбулась посвята у студенти
Сьогодні у Чернівецькому національному університеті відбулась посвята у студенти. На подвір’ї центрального корпусу ЧНУ зібрались студенти-першокурсники, яких прийшли підтримати їх батьки та друзі. Загалом цьогоріч на денну форму навчання до найбільшого чернівецького вишу вступили дві тисячі абітурієнтів. Привітати першокурсників з початком нового етапу у їх житті прийшли голова облдержадміністрації Олександр Фищук, перший заступник голови обласної ради Ярослав Курко, Чернівецький міський голова Олексій Каспрук.
Звертаючись до студентів, їхніх батьків, професорсько-викладацького складу, перший заступник голови облради Ярослав Курко зауважив, що цьогорічні першокурсники вступили до університету у рік його 140-річчя, і саме викладачі та студенти зроблять найбільший подарунок вузу, Чернівцям та всій Буковині, коли у червні наступного року підготують випуск магістрів, спеціалістів та бакалаврів.



31.08.2015 12:53

До Дня румунської мови у Чернівцях

До Дня румунської мови у Чернівцях
Сьогодні у рамках перебування делегації сенату Румунії у Чернівецькій області відбулася урочиста церемонія покладання квітів до пам’ятників великим письменникам Міхаю Емінеску та Тарасові Шевченку, що в обласному центрі. У заході взяли участь керуючий справами обласної ради Микола Борець, перший заступник голови обласної державної адміністрації Володимир Куліш. Віддати шану величі талантів класиків румунської та української літератури прийшли депутати обласної ради, представники громадських організацій, румунських національно-культурних товариств, журналісти.



  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua