Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Урочисті заходи >  До 97-ї річниці Буковинського віча

Прес-центр

Новини

03.11.2015 17:34

До 97-ї річниці Буковинського віча |  Урочисті заходи

Тема новини: Назва теми

Перший заступник голови обласної ради Ярослав Курко взяв участь в урочистостях з нагоди 97-ї річниці Буковинського віча, що відбулися в Чернівецькому академічному обласному українському музично-драматичному театрі ім.О.Кобилянської. Перед початком зібрання керівники виконавчої та представницької влади, правоохоронних структур, громадські діячі поклали квіти до меморіальної дошки учасникам Буковинського віча, що на Театральній площі обласного центру.

Виступаючи на урочистих зборах, Ярослав Курко побажав краянам відчувати себе і ментально, і економічно, і соціально, і політично європейцями, які живуть у справді багатій демократичній державі і її невід’ємній частині – Буковині. «Ми повинні зробити все, щоб на сторіччя Буковинського віча встановити пам’ятник, який би увіковічнив пам'ять цієї важливої події і тих буковинців, які доклали зусилля для захисту свободи і незалежності Буковини та України», – зазначив Ярослав Курко.

З нагоди 97-ї річниці Буковинського віча перший заступник голови обласної ради вручив Почесні грамоти обласної ради та цінні подарунки доктору історичних наук, завідувачу кафедри історії України, декану факультету історії, політології та міжнародних відносин ЧНУ ім. Ю.Федьковича Олександру Добржанському, голові Шевченківської районної у місті Чернівці  ради з 1988 по 2014 рік Михайлу Пазюку, учаснику антитерористичної операції на сході України Дмитру Савчуку та іншим.

Привітали буковинців також голова обласної державної адміністрації Олександр Фищук та секретар Чернівецької міської ради Ярослав Кушнірик.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua