Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

21.03.2022 18:41
Щодо подання декларацій за 2021 рік


    Роз'яснення Національного агентства з питань запобігання корупції (далі - НАЗК) від 07.03.2022 року № 4 щодо застосування окремих положень Закону України «Про запобігання корупції» стосовно заходів фінансового контролю в умовах воєнного стану (подання декларації, повідомлення про суттєві зміни в майновому стані, повідомлення про відкриття валютного рахунка в установі банку-нерезидента, проведення перевірок), наданих із метою реалізації положень Закону України від 03.03.2022 року № 2115-ІХ «Про захист інтересів суб’єктів подання звітності та інших документів у період дії воєнного стану або стану війни».

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Урочисті заходи >  У Берегометі відкрили пам’ятник Тарасові Шевченку

Прес-центр

Новини

26.08.2014 16:32

У Берегометі відкрили пам’ятник Тарасові Шевченку |  Урочисті заходи

Тема новини: Назва теми

Перший заступник голови обласної ради Ярослав Курко взяв участь в урочистостях, які відбулись у селищі Берегомет Вижницького району з нагоди відкриття пам’ятника Тарасові Шевченку. Він щиро привітав мешканців селища, організаторів та учасників дійства, всіх тих, хто долучився до того, щоб у Берегометі постав пам’ятник Великому Кобзареві.

На урочистостях побували перший заступник голови обласної держадміністрації Іван Рибак, народний депутат України Олександр Фищук, очільники Вижницького району, керівники товариства «Просвіта», представники мистецьких кіл та громадськості.

Як повідомили у Вижницькій РДА, присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять всіх, хто віддав своє життя за незалежність України. Відбулася також поминальна панахида за загиблим на сході держави жителем селища Берегомет Павлом Лейбою. Відтак, настоятелі Свято-Юріївської та Свято-Михайлівської церков освятили встановлений монумент, а присутні поклали квіти до пам’ятника Кобзареві.

  • Джерело: Прес-служба облради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua