Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

21.03.2022 18:41
Щодо подання декларацій за 2021 рік


    Роз'яснення Національного агентства з питань запобігання корупції (далі - НАЗК) від 07.03.2022 року № 4 щодо застосування окремих положень Закону України «Про запобігання корупції» стосовно заходів фінансового контролю в умовах воєнного стану (подання декларації, повідомлення про суттєві зміни в майновому стані, повідомлення про відкриття валютного рахунка в установі банку-нерезидента, проведення перевірок), наданих із метою реалізації положень Закону України від 03.03.2022 року № 2115-ІХ «Про захист інтересів суб’єктів подання звітності та інших документів у період дії воєнного стану або стану війни».

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Інформації >  В Україні прибрали акциз, знизили ПДВ та запровадили нову цінову формулу на паливо

Прес-центр

Новини

19.03.2022 15:04

В Україні прибрали акциз, знизили ПДВ та запровадили нову цінову формулу на паливо |  Інформації

Тема новини: Назва теми

В Україні прибрали акциз, знизили ПДВ та запровадили нову цінову формулу на паливо. Про це на своїй сторінці у соцмережі повідомив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль.

«Ціни на пальне стабілізуються, з Європи імпортували 1000 тонн».

Ціни на пальне стабілізуються разом зі стабілізацією поставок та насиченням ринку, прогнозує прем'єр-міністр України Денис Шмигаль.

АЗС вже знизили ціну щонайменше на 5 грн. У деяких мережах зниження і по бензину, і по дизелю досягає 10 гривень за літр.

Ринок пального зараз переживає сильну трансформацію, адже тепер весь імпорт йде з Європи. За новими правилами вже заїхали перші 1000 тонн пального. Далі будуть більші об’єми.

Раніше в Україні прибрали акциз на пальне, знизили ПДВ до 7%, запровадили нову цінову формулу.

  • Джерело: Пресслужба Чернівецької обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua