Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

21.03.2022 18:41
Щодо подання декларацій за 2021 рік


    Роз'яснення Національного агентства з питань запобігання корупції (далі - НАЗК) від 07.03.2022 року № 4 щодо застосування окремих положень Закону України «Про запобігання корупції» стосовно заходів фінансового контролю в умовах воєнного стану (подання декларації, повідомлення про суттєві зміни в майновому стані, повідомлення про відкриття валютного рахунка в установі банку-нерезидента, проведення перевірок), наданих із метою реалізації положень Закону України від 03.03.2022 року № 2115-ІХ «Про захист інтересів суб’єктів подання звітності та інших документів у період дії воєнного стану або стану війни».

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Урочисті заходи >  В одній із номінацій Всеукраїнського конкурсу «Об’єднаємося ж, брати мої любі» перемогла учениця Сокирянської художньої школи

Прес-центр

Новини

23.05.2014 14:27

В одній із номінацій Всеукраїнського конкурсу «Об’єднаємося ж, брати мої любі» перемогла учениця Сокирянської художньої школи  |  Урочисті заходи

Тема новини: Назва теми

Підведено підсумки XIII Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості «Об’єднаємося ж, брати мої!», присвяченого Шевченківським дням. Як повідомила прес-служба Сокирянської районної ради, в номінації «Декоративно-прикладне мистецтво» перемогла учениця 2 класу Сокирянської художньої школи Катерина Манилюк, яка представила на суд журі гобелен «Горобина». Нагородження переможців конкурсу відбулося 22 травня в Каневі на Чернечій горі біля могили поета в рамках відзначення 153-ї річниці перепоховання Тараса Шевченка. Грамоти та пам’ятні подарунки молодим талантам та їх наставникам вручав Міністр культури України  Євген Нищук. Сокирянську художню школу на церемонії нагородження представляла Лариса Скаженюк, педагог Катерини Манилюк.

 ДОВІДКА:

Організатором конкурсу «Об’єднаємося ж, брати мої!» виступає Державний комітет України у справах сім'ї та молоді, він проводиться на виконання Указу Президента України від 22 березня 2002 року № 284 «Про Всеукраїнський конкурс учнівської творчості», з метою популяризації творчої спадщини Т.Шевченка, утвердження його духовних заповідей як важливого чинника консолідації суспільства, активізації виховної та патріотичної роботи серед учнівської молоді, збереження і розвиток інтелектуального потенціалу України, державної підтримки талановитої молоді та творчої праці вчителів, викладачів, керівників студій.

XIII Всеукраїнський конкурс учнівської творчості «Об’єднаємося ж,  брати мої любі» стартував з у листопаді 2013 року з нагоди підготовки та відзначення 200-річчя від дня народження Тараса Шевченка. Конкурс проходив в кілька етапів у таких номінаціях: «Література», «Історія України і державотворення», «Образотворче мистецтво», «Декоративно-прикладне мистецтво». 

  • Джерело:

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua