Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

21.03.2022 18:41
Щодо подання декларацій за 2021 рік


    Роз'яснення Національного агентства з питань запобігання корупції (далі - НАЗК) від 07.03.2022 року № 4 щодо застосування окремих положень Закону України «Про запобігання корупції» стосовно заходів фінансового контролю в умовах воєнного стану (подання декларації, повідомлення про суттєві зміни в майновому стані, повідомлення про відкриття валютного рахунка в установі банку-нерезидента, проведення перевірок), наданих із метою реалізації положень Закону України від 03.03.2022 року № 2115-ІХ «Про захист інтересів суб’єктів подання звітності та інших документів у період дії воєнного стану або стану війни».
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  АНОНС

Прес-центр

Новини - АНОНС

14.05.2021 14:39

«Чернівці - колиска Всесвітнього дня вишиванки»

«Чернівці - колиска Всесвітнього дня вишиванки»
Сьогодні, в Центрі культури "Вернісаж" відбувся мистецький перформанс «Чернівці - колиска Всесвітнього дня вишиванки». Захід проводиться з нагоди святкування Всесвітнього дня вишиванки.

Відчуття дотику до легенди подарували вишиванки Тараса Шевченка, Івана Франка, Олени Пчілки, Лесі Українки та ще багатьох видатних українців.

Чернівці - це саме те місто, з якого почалася традиція відзначення Всесвітнього дня вишиванки! Це чудове свято об’єднує українців усього світу задля збереження та популяризації української культури і традицій, а також в ім’я відновлення миру на всій території нашої держави.



05.04.2021 20:57

Концерт з нагоди 100-річчя знаменитого аргентинського композитора Астора П’яццолли

Концерт з нагоди 100-річчя знаменитого аргентинського композитора Астора П’яццолли
6 квітня у ОКУ «Чернівецька обласна філармонія імені Дмитра Гнатюка» відбудеться концерт. Його присвячують 100-річчю знаменитого аргентинського композитора Астора П’яццолли. Захід проведуть у режимі онлайн.
Концерт триватиме 1 годину 15 хвилин. Початок концерту о 18:30.
Трансляцію можна буде подивитися на сторінці Чернівецької філармонії у мережі Facebook.



15.02.2021 14:58

Про скликання другого пленарного засідання другої сесії Чернівецької районної ради VIII скликання

Про скликання другого пленарного засідання другої сесії Чернівецької районної ради VIII скликання
Згідно з розпорядженням голови Чернівецької районної ради Руслана Домніцака №6 від 12 лютого 2021 року 26 лютого 2021 року о 10:00 в сесійній залі обласної ради (м. Чернівці, вул. М.Грушевського,1) відбудеться друге пленарне засідання 2-ї сесії районної ради Чернівецької області VIII скликання.

Серед інших на сесії будуть розглянуті наступні питання: про стан законності, боротьби із злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності на території Чернівецького району Чернівецької області; про план роботи районної ради ра 2021 рік; про затвердження Положення про постійні комісії Чернівецької районної ради в новій редакції.



15.02.2021 09:55

Міжнародний день онкохворої дитини

Міжнародний день онкохворої дитини
15 лютого у всьому світі відзначається Міжнародний день онкохворої дитини.

Ця дата вперше з’явилася в календарі у 2001 році за ініціативи Всесвітньої конфедерації батьків дітей, хворих на рак. В Україні цей день відзначають з 2003 року.

Це день перемоги малюків і дорослих, лікарів, тисяч родин хворих і всіх, хто не байдужий до чужого горя, над страшною недугою - злоякісними пухлинами дитячого віку.

Дякуємо батькам за невимовну духовну силу, терпіння та невичерпну віру у здорове майбутнє малюків!

Міцного здоров’я кожній українській родині.



04.02.2021 10:19

Олексій Бойко звернувся до керівництва АТ «Укрзалізниця» аби переглянути рішення стосовно скорочення щоденних рейсів потягів

Олексій Бойко звернувся до керівництва АТ «Укрзалізниця» аби переглянути  рішення стосовно скорочення щоденних рейсів потягів
Зважаючи на широке суспільне обговорення, яке було викликане рішенням АТ «Укрзалізниця» про скорочення щоденних рейсів потягів №117 «Київ - Чернівці» та №118 «Чернівці -Київ» та подорожчання квитків у 1,6 разів, голова Чернівецької обласної ради Олексій Бойко звернувся до керівництва АТ «Укрзалізниця» аби переглянути це рішення.

Ситуація зі скороченням кількості рейсів потягів з Чернівців до Києва може негативно позначитися на економічному та туристичному розвитку нашого краю. Крім того, ймовірне зростання кількості пасажирів у дні курсування потягів ускладнить забезпечення дотримання протиепідемічних заходів в умовах карантину, що може призвести до зростання хворих.



14.12.2020 15:00

До уваги засобів масової інформації!

До уваги засобів масової інформації!
У вівторок, 15 грудня 2020 року, за адресою: м. Чернівці, вул. М.Грушевського, 1, каб. 418 (зала селекторних нарад) об 11-00 відбудеться прес-конференція голови Чернівецької обласної ради VII скликання Івана МУНТЯНА з нагоди завершення каденції. Запрошуються представники засобів масової інформації.



31.08.2020 13:38

На запрошення трудового колективу ЧОКП «Бальнеологічний санаторій «Брусниця»

На запрошення трудового колективу ЧОКП «Бальнеологічний санаторій «Брусниця»
На запрошення трудового колективу ЧОКП «Бальнеологічний санаторій «Брусниця» 1 вересня 2020 року перший заступник голови Чернівецької обласної ради Інга Маковецька разом з представниками профільних постійних комісій Чернівецької обласної ради відвідає це комунальне підприємство з робочим візитом. Під час візиту відбудеться зустріч з керівництвом та трудовим колективом ЧОКП «Бальнеологічний санаторій «Брусниця» з метою визначення нагальних проблем в діяльності цього підприємства та надання необхідної допомоги задля їх невідкладного розв’язання.



06.08.2019 14:20

Відбудеться Всеукраїнський конкурс журналістських робіт на тему реформування місцевого самоврядування

Відбудеться Всеукраїнський конкурс журналістських робіт на тему реформування місцевого самоврядування
З метою подальшого висвітлення процесів децентралізації цьогоріч вчетверте відбудеться Всеукраїнський конкурс журналістських робіт «Реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади», який проводить Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України.



17.07.2019 17:20

«Маркет Мов» запрошує юних лінгвістів та шанувальників іноземної мови

«Маркет Мов» запрошує юних лінгвістів та шанувальників
іноземної мови
За сприяння Міністерства інформаційної політики України та соціального Проекту з вивчення іноземних мов Lingva Skills у суботу, 20 липня 2019 року на Соборній площі Чернівці відбудеться відкритий захід «Маркет Мов».
З 12-00 до 21-00 у середмісті обласного центру відбуватимуться майстер-класи з вивчення іноземних мов, демонстрація кінофільмів іноземною мовою, презентації провайдерів освітніх послуг, тестування знань з англійської мови та інтелектуальні ігри англійською мовою, засідання мовних клубів, ігри та конкурси для дітей.
Авторський тренінг «Вивчати або засвоювати іноземну мову» проведе відомий лінгвіст та поліглот, засновник наймасовішого освітнього проекту в Україні «Lingva Skills» Віталій Зубков.
Завершить лінгвістичне дійство святковий концерт за участі лідера популярного гурту «Мандри» Сергія Фоменка.



10.07.2019 16:55

Відбудеться спільний брифінг голови Чернівецької обласної ради Івана Мунтяна та голови Сучавської повітової ради пана Георге Флутура

Відбудеться спільний брифінг голови Чернівецької обласної ради Івана Мунтяна та голови Сучавської повітової ради пана Георге Флутура
12 липня 2019 року о 12:30 у фойє третього поверху Чернівецької обласної ради (вул. Грушевського, 1) за результатами зустрічі з представниками бізнес-спільноти Буковини відбудеться спільний брифінг голови Чернівецької обласної ради Івана Мунтяна та голови Сучавської повітової ради пана Георге Флутура. Запрошуються представники ЗМІ.



11.06.2019 10:19

У Чернівцях зустрічатимуть героїв - учасників ООС та відкриють експозицію світлин військового капелана

У Чернівцях зустрічатимуть героїв - учасників ООС та відкриють експозицію світлин військового капелана
У середу, 12 червня 2019 року об 11-00 на Центральній площі Чернівців поблизу пам’ятника Т.Г.Шевченку відбудуться урочистості з нагоди повернення військовослужбовців 3-ї батальйонної тактичної групи 80-ї окремої десантно-штурмової бригади із зони проведення Операції об’єднаних сил на Сході України.



10.05.2019 09:35

Державна служба відчиняє свої двері!

Державна служба відчиняє свої двері!
Національне агентство України з питань державної служби та його територіальні органи 16 травня о 12.00 проводять комунікативний захід «Право на державну службу» у приміщенні факультету історії, політології та міжнародних відносин ЧНУ ім. Ю.Федьковича (м.Чернівці, вул. Кафедральна, 2, каб. 38). У програмі заходу: що таке державна служба та які їй потрібні професіонали; хто такий державний службовець та які його роль і місія; чому варто пройти стажування в органах державної служби та як це зробити; як знайти вакансії на посади державної служби та чому слід йти на конкурс; чому державна служба – найкраще місце для старту вашої професійної кар’єри.



28.02.2019 10:58

У Чернівцях відбудеться навчання на тему децентралізації

У Чернівцях відбудеться навчання на тему децентралізації
1 березня в приміщенні Чернівецької обласної ради Українська асоціація районних та обласних рад проведе фахову майстерню на тему «Реформа місцевого самоврядування та формування ефективної територіальної організації влади в Україні».
Захід організовується в рамках Проекту USAID «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС), що реалізується Асоціацією міст України у партнерстві з Українською асоціацією районних та обласних рад.



13.11.2018 17:15

Відбудеться засідання Правління Української асоціації районних та обласних рад

Відбудеться засідання Правління Української асоціації районних та обласних рад
30 листопада у Києві відбудеться чергове засідання Правління Української асоціації районних та обласних рад, на якому розглядатимуться стратегічні питання, що стосуються перспектив діяльності органів місцевого самоврядування. Так, проект порядку денного передбачає обговорення майбутнього адміністративно-територіальної реформи, зокрема формату «укрупнених» районів та повноти їхніх повноважень, а також механізмів, що дозволять адміністративно-територіальній реформі працювати. Йтиметься також про роль місцевих рад у забезпеченні громадян якісними медичними та освітніми послугами. У цьому контексті обговорюватиметься стан нормативно-правової бази, а також взаємодія центральних органів влади з органами місцевого самоврядування.



06.11.2018 17:57

З метою підвищення енергоефективності об’єднаних територіальних громад

З метою підвищення енергоефективності об’єднаних територіальних громад
У рамках Всеукраїнської програми сприяння підвищення енергоефективності об’єднаних територіальних громад 14 листопада 2018 року о 9:30 в смт. Глибока Чернівецької області (вул. Шевченка, 5) відбудеться семінар «Комплексний підхід до енергоефективності в об’єднаній територіальній громаді» за участю відомих експертів з питань енергоефективності. Організаторами заходу є Регіональне представництво Фонду ім.Фрідріха Еберта в Україні, громадська організація «Енергійна країна» та Державне агентство з енергоефективності та енергозбереження України.



  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua