Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність депутатів обласної ради >  Депутат обласної ради поповнив лави місцевої роти охорони

Прес-центр

Новини

12.04.2022 14:35

Депутат обласної ради поповнив лави місцевої роти охорони |  Діяльність депутатів обласної ради

Тема новини: Назва теми

Лави місцевої роти охорони поповнив депутат Чернівецької обласної ради Борис Колісник. Він став заступником командира роти з питань морально-психологічного забезпечення. Його обов'язки полягають у формуванні, підтримці та відновленні бойового духу особового складу, аби бійці роти могли успішного виконувати поставлені перед ними завдання.

Крім того, разом із однодумцями-земляками він організував збір гуманітарної допомоги з Італії, Німеччини, Греції, Іспанії та США, яку доправляє туди, де вона є найнеобхіднішою. Зокрема бійцям української армії та територіальної оборони, які зараз на передовій чинять завзятий опір окупантам. Для них придбали та передали військову амуніцію, в тому числі бронежилети та ліки.

Також спорядили місцеву роту охорони відповідним одягом та спорядженням. А вимушених переселенців, які поселилися на території Заставнівської громади, забезпечують продуктами харчування та одягом.

Депутат разом із волонтерами та доброчинцями їхньої громади тісно співпрацює з сусідніми громадами, координуючи роботу через їхніх голів.

Водночас Борис Колісник є приватним підприємцем та добросовісним платником податків. Під час воєнного стану його підприємство продовжує працювати, забезпечуючи робочими місцями та заробітною платою працівників, в тому числі й тих , що пішли захищати нашу батьківщину на передову.

Не буває малих внесків у велику перемогу!
В єдності сила!
Все буде Україна!

Фотосесія

  • Джерело: Пресслужба Чернівецької обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua