Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність депутатів обласної ради >  Депутатка обласної ради разом з активістами допомагає військовим на передовій

Прес-центр

Новини

11.04.2022 12:40

Депутатка обласної ради разом з активістами допомагає військовим на передовій |  Діяльність депутатів обласної ради

Тема новини: Назва теми

Триває 47-й день повномасшатбного вторгнення росії до України. Проти загарбника повстав увесь український народ. Українці масово допомагають волонтерам та Збройним Силам.

Зокрема депутатка Чернівецької обласної ради Оксана Палійчук спільно з небайдужими буковинськими активістами, волонтерами та прихожанами Лужанського храму Святого Вознесіння Господнього допомагає нашим військовим на передовій.

Бородянка, Харків, Буча, Чернігів, Вознесенськ - саме до цих постраждалих міст волонтери щодня збирають та доправляють усе необхідне. Тони продуктів харчування (картопля, морква, червоний буряк, капуста, свіжі помідори, різноманітні крупи, мука, м‘ясні і рибні консерви, олія, смалець, варення, хлібобулочні вироби, яблука); домашні гостинці та смаколики, які з любов‘ю спечені і зварені нашими господинями. Окрім цього на передову відправляють також і військову амуніцію, засоби гігієни та медикаменти.

Днями небайдужі буковинці зібрали необхідну суму коштів для придбання 2 тепловізорів. Ці прилади вкрай необхідні нашим захисникам - це їхні «очі» уночі, які здатні врятувати життя українських воїнів.

"Дякуємо усім і кожному, хто не залишається осторонь у цей нелегкий час. Спільними зусиллями ми переможемо ворога! Не буває малих внесків у великій війні! Все буде Україна!", - наголосив голова Чернівецької обласної ради Олексій Бойко.

Фотосесія

  • Джерело: Пресслужба Чернівецької обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua