Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  На захист національних інтересів і територіальної цілісності України >  Чоловіки, які привозять свої родини на західну Україну, мають стати на військовий облік

Прес-центр

Новини

27.02.2022 12:10

Чоловіки, які привозять свої родини на західну Україну, мають стати на військовий облік |  На захист національних інтересів і територіальної цілісності України

Тема новини: Назва теми

Усі військові адміністрації західної України прийняли консолідоване рішення про те, що військовозобов’язані чоловіки від 18 до 60 років, які привозять свої сім’ї на західну Україну – повинні залишити рідних у безпеці та стати на військовий облік.

Необхідно долучитися до захисту держави у складі підрозділів, які формуються на наших або територіях, звідки вони приїхали.

З такою заявою під час брифінгу виступив голова Чернівецької обласної військової адміністрації Сергій Осачук.

«Прикарпаття, Буковина та Закарпаття мають, чим потішити туристів, але чоловіки призовного віку сьогодні є не туристами. Вони лише супроводжують рідних у безпечну область. Ваш обов’язок, і ми про це подбаємо, стати на військовий облік і повернутися допомагати народу виганяти окупантів», - заявив Сергій Осачук.

  • Джерело: Пресслужба Чернівецької обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua