Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Інформації >  Кардіологічний диспансер працює в посиленому режимі та підготував ліжкомісця на випадок бойових дій

Прес-центр

Новини

25.02.2022 15:29

Кардіологічний диспансер працює в посиленому режимі та підготував ліжкомісця на випадок бойових дій |  Інформації

Тема новини: Назва теми

Фахівці всіх відділень Чернівецького обласного клінічного кардіологічного центру працюють у посиленому режимі. Ургентна допомога надається цілодобово 24/7 у повному обсязі, в тому числі і для пацієнтів з Covid19.

Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомляє генеральна директорка Чернівецького обласного клінічного диспансеру Ірина Маковійчук.

Планова госпіталізація тимчасово призупинена. Водночас не підлягають припиненню термінові оперативні втручання, та операції, перенесення яких несе серйозний ризик для життя і здоров’я хворого.

Для пацієнтів, що потребують консультативної допомоги працює поліклінічне відділення. Консультації і всі необхідні обстеження проводяться у звичайному режимі з 8.00 до 17.00, крім неділі.

Телефон реєстратури: (0373) 51 58 30

Чергові лікарі проводять термінові консультації у відділенні екстреної медичної допомоги цілодобово.

Телефон: (0372) 55 00 92

За словами очільниці кардіодиспансеру, наразі наявний резерв всіх необхідних медикаментів, розгорнуті ліжка, де в разі воєнних дій потреби буде надаватись медична допомога постраждалим.

  • Джерело: Пресслужба Чернівецької обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua