Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність органів місцевого самоврядування >  Депутати та працівники апарату обласної ради отримали інформацію, як вступити до лав тероборони

Прес-центр

Новини

23.02.2022 14:23

Депутати та працівники апарату обласної ради отримали інформацію, як вступити до лав тероборони |  Діяльність органів місцевого самоврядування

Тема новини: Назва теми

Представники депутатського корпусу та виконавчого апарату Чернівецької обласної ради зустрілися з заступником начальника з комплектування військової частини №7035 (107-ма окрема бригада територіальної оборони). Депутати та працівники апарату, котрі висловили бажання долучитися до лав тероборони, мали змогу ознайомитися з умовами укладання контракту та проходження служби у відповідних військових формуваннях.

Зокрема Олександр Грикаловський зазначив, що завданнями загонів територіальної оборони є підтримка запровадження військового стану, ліквідація наслідків стихійного лиха, локалізація загрозливих районів, посилення охорони державного кордону, підтримка роботи органів державної влади та підготовка населення до національного спротиву.

До лав тероборони може звернутися будь-який громадянин вік від 18 до 57 років, незалежно від його військової підготовки. Цивільні громадяни отримують статус резервістів та проходять необхідну підготовку для опанування базових навичок.

Водночас тим, хто захоче укласти контракт зі Збройними Силами та вже має військово-облікову спеціальність, пропонуватимуться посади згідно з отриманим фахом. Якщо такої спеціальності немає, особу направлятимуть до спеціальних навчальних центрів для її отримання.

Нагадаємо, напередодні працівники апарату обласної ради провели внутрішню нараду щодо вступу до загонів тероборони й частина колективу зголосилася долучитися до лав національного спротиву.

  • Джерело: Преслужба Чернівецької обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua