Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність органів місцевого самоврядування >  Олексій Бойко відвідав з робочим візитом Чернівецький обласний перинатальний центр

Прес-центр

Новини

21.02.2022 16:47

Олексій Бойко відвідав з робочим візитом Чернівецький обласний перинатальний центр |  Діяльність органів місцевого самоврядування

Тема новини: Назва теми

Голова Чернівецької обласної ради Олексій Бойко відвідав з робочим візитом структурні підрозділи КНП «Чернівецький обласний перинатальний центр».

Під час візиту Олексій Бойко дав доручення керівникові закладу Василеві Ринжуку з приводу реконструкції приміщень гінекологічного відділення, що розташоване за адресою: вулиця Головна 129. Там планують розмістити жіночу консультацію, яка наразі працює за адресою: вулиця Головна 70.

Перенести жіночу консультацію хочуть з метою економії коштів. Адже нині вона працює у приміщенні, яке належить Чернівецькій міській раді і річна вартість утримання будівлі складає більше 120 тисяч гривень. Крім того, на виконання припису ГУ ДСНС України в Чернівецькій області,там потрібно замінити газові котли на електричні, а це коштуватиме ще 450 тисяч гривень.

Олексій Бойко підтримав розробку проектно-кошторисної документації для здійснення реконструкції будівлі за адресою: вулиця Головна 129, що дасть можливість зекономити кошти та створити сучасне консультативно-діагностичне відділення.

Крім того, під час робочого візиту Олексій Бойко обговорив з керівництвом Чернівецького обласного перинатального центру облаштування прилеглих територій та дав відповідні доручення щодо озеленення та підготовки території закладу до весняного періоду.

  • Джерело: Пресслужба Чернівецької обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua